0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #200 -: Март 22, 2011, 18:43:08 pm »
Здравейте всички!  :wink:
Бамбо, миличка, и аз чакам тия дни да ми дойде и ще ходя при доки да ме види. Много се надявам да ми даде зелена светлина и с априлския цикъл да стартирам новата процедура. И мен ме притеснява, че може би е минало малко време, но ще видим доки какво ще каже. Нещо хич не ми се чака, ама ако трябва...  :)
И аз два пъти в седмицата ходя да тропам на народни танци, ама пустите им килца нещо не помръдват  :x
На бременелките  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #201 -: Март 23, 2011, 10:46:59 am »
Бамбо, Янитка, и аз се нареждам при вас. Бременността ми беше кратка за съжаление, оказа се мисед (кухо яйце), направихме кюртаж, че и още един, поправителен. Представяте си какво преживахме... Вече се възстанових - физически и (почти) емоцианално, и аз мисля да поспортувам, че след неуспешно Ин- витро и една кратка бременност ще ми подейства добре - и на тялото, и на душата. Сега ще поизчакаме 2-3 месеца и пак сме фронта. Хубавото е, че вече веднъж заченах естествено, значи
д-р Александров наистина с право е зачеркнал мъжкия фактор. Така че, момичета, да слушаме нашия д-р и смело напред. А междувремено да се порадваме на пролетта  :D
Успех на всички, които очакват резултати, нека тази темичка си остане все така позитивна и щастлива!  :balk_102:
« Отговор #202 -: Март 23, 2011, 15:22:35 pm »
Малко  :offtopic:

Не знам, и не намирам по-подходящо място да честитя рожденият ден на нашето момче Рачо:)
Бъди жив, здрав и нека щърка най-накрая да почука и на вашата врата:)
Сигурна съм че всички се ще присъединят към една голяма групова прегръдка за човека, който винаги намира правилните думи да ни успокои или окуражи  :grouphug2:
Честит рожден ден!  :balk_19: :wave:
« Отговор #203 -: Март 23, 2011, 15:26:34 pm »
Яничка, съжалявам мила.
Убедена съм че всички ни очаква истинското щастие :bighug:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #204 -: Март 23, 2011, 15:33:04 pm »
Малко  :offtopic:

Не знам, и не намирам по-подходящо място да честитя рожденият ден на нашето момче Рачо:)
Бъди жив, здрав и нека щърка най-накрая да почука и на вашата врата:)
Сигурна съм че всички се ще присъединят към една голяма групова прегръдка за човека, който винаги намира правилните думи да ни успокои или окуражи  :grouphug2:
Честит рожден ден!  :balk_19: :wave:

Ето тук е подходящата тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45455.new;boardseen#new

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #205 -: Март 23, 2011, 15:38:25 pm »
Много ви благодаря ,момичета!!! :oops: Време ми е вече да приемам поздравления и за РД на дечицата !!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #206 -: Март 23, 2011, 16:37:50 pm »
Време ти е, Рачо, пожелавам ти го от сърце. :D
Нека в тази тема ветераните само да наминаваме, за да вдъхнем кураж! Знам, че всички ще стигнем до щастието!!!  :D
*
« Отговор #207 -: Март 23, 2011, 18:03:41 pm »
Яничка мила много съжалявам, че нещата при вас не се развиха в правилната посока.  :( Не губете кураж, починете си малко, пък щом веднъж стана по естествен начин, дай боже да се случи пак и да не се налага да правите следващ ин витро опит!
Янитка стискам палци всичко да е наред при теб на прегледа, за да може да стартирате отново през април!
Бамбо не съм те забравила, хайде отивай при док да измисляте план, че и на вас много ви се насъбра!
Ей Рачо,Честит рожден ден момче! Желая ти преди всичко много здраве и тази година най-накрая и на вас да се усмихне щастието, и да се намерим в една друга тема!
*
« Отговор #208 -: Март 24, 2011, 10:51:17 am »
yani4ka11 още не мога да повярвам....наистина  :bighug: това е ужасно, колко неща сте преживели...Не зная какво означава кухо яйце, каква може да е причината? Ще се подкрепяме мила по този трънлив път... никога преди не съм си мислила че ще е толкова трудно, мислех си правиш инвитро и готово, но когато прочетох съдбите на толкова много момичета нещата се оказаха съвсем различни. Кураж Яни, вярвам че ще се справим!
« Отговор #209 -: Март 24, 2011, 11:51:34 am »
Разбира се, че ще се справим, Бамбо, ние сме бойци, всички в този форум сме смели и решителни хора,ще победим проблемите и ще празнуваме своето щастие! А ''кухо яйце'' е хромозомна грешка, при която зародишът спира да се дели и плодното сакче остава празно, макар и нарастнало. Случва се често, и няма нищо общо с проблемното зачеване. За съжаление имахме късмета да опитаме и от това, но пък усетих щастието на бременността, и знам, че борбата си струва. Повярвай ми, когато чуеш ''Честито, има бременност'' всички сегашни проблеми се отдалечават и стават малки, малки...
Така че смело напред към онзи миг  preggo
*
« Отговор #210 -: Март 24, 2011, 12:22:20 pm »
Само така!!!! :D Много ме кефите!!! :P
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #211 -: Март 24, 2011, 20:36:58 pm »
Момичета и рачо, не му е мястото, но имам проблем.
Онази фоликулярна киста, дето ми попречи да направя инвитрото  :BangHead:
Момичета и Рачо, днес ми е 16 ден от 29-дневния ми редовен цикъл. И Кървя. Слабо, чак оранжевее.
Обаче четох, че при прокървяване на киста се изисквало оперативна намеса. Питах разни приятелки дали са имали кървене по време на кисти - нямали били. Аз не кървя никога, цикъла ми е редовен, изрядна съм като образцов дом.

Някакви идеи?
« Отговор #212 -: Март 24, 2011, 20:40:07 pm »
Момичета и рачо, не му е мястото, но имам проблем.
Онази фоликулярна киста, дето ми попречи да направя инвитрото  :BangHead:
Момичета и Рачо, днес ми е 16 ден от 29-дневния ми редовен цикъл. И Кървя. Слабо, чак оранжевее.
Обаче четох, че при прокървяване на киста се изисквало оперативна намеса. Питах разни приятелки дали са имали кървене по време на кисти - нямали били. Аз не кървя никога, цикъла ми е редовен, изрядна съм като образцов дом.

Някакви идеи?
разговаряй с док. Александров или док.Ковачев - това е най-добрата идея според мен.
Успех.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #213 -: Март 24, 2011, 21:19:29 pm »
Киара, пиеш ли противозачатъчни? Може от тях да е, ако пиеш, може и на хормонални проблеми да се дължи, не е задължително да е от кистата. Болки имаш ли? Естествено звънни утре да ти кажат нормално ли е?

« Отговор #214 -: Март 25, 2011, 16:53:13 pm »
Мих...как си? :wink:
Нищо не пишеш, аз от кога те дебна .....дали си ходила вече на преглед, ама теб никаква те няма  8O
айде, чакам да се включиш с хубави новини  :wink:

Яничка...голяма прегръдка ти пращам!!! Щом станало един път, пак ще стане...важно да мислите положително! :wink: А ни ще ви стискаме палци  :wink:
*
« Отговор #215 -: Март 25, 2011, 17:36:46 pm »
Ето ме и мене,но с лоши новини.Спряло да се развива
Благодаря на всички невероятни сте и много ми помогнахте.Успех на всички
*
« Отговор #216 -: Март 25, 2011, 18:30:12 pm »
О, Михче, това е ужасна новина. Много съжалявам! Знам, че каквото и да ти кажа в момента, няма да те успокои, но бъди силна! Сигурно вече сте обсъдили с доки какви са евентуалните причини за неуспеха и сте начартали схема за следващия опит. Знам как се чувстваш мила и знам, че няма подходящи думи, но горе главата! Кураж и само напред - няма отказване! Ще успеем следващия път - знам го! Аз, ти, Бамбо, Яничка и всички борещи се момичета и момчета - идва и нашия ден - скоро ще прегърнем нежно мечтата си, въплатена в децата ни.
 :bighug:
« Отговор #217 -: Март 25, 2011, 23:04:38 pm »
Михче, много съжалявам, знам точно как се чувстваш сега, след седмица ще си по-добре, обещавам. А след цикъл-два пак на фронта. Не се тревожи за причините, получава се често, природата си знае работата. Грижи се за себе си, за да се подготвиш скоро за нов опит. Аз го преживях трудно, но нямах под ръка д-р Александров, за да ме успокои. Прегръщам те, ще се справиш!
« Отговор #218 -: Март 26, 2011, 17:09:19 pm »
Михче ,  съжалявам искрено за теб , но вярвам че ще дойде един по-добър момент за теб и за твоето бебче и тогава ще се радвате един на друг взаимно и ще забравиш дори , че е имало момент , в който си страдала и си мечтала за него , повярвай ми бързо се забравя когато бебчо дойде със щъркела stork-boy,скоро ще дойде и при теб и при Бамбо и при Яничка и при всички чакащи , само търпение да имаш и вяра нищо повече , дори в най-неочаквания момент ще дойде да знаеш ,така че се готви!!!Прегръщам те силно!!!
« Отговор #219 -: Март 26, 2011, 19:10:50 pm »
Не се тревожи за причините, получава се често, природата си знае работата. Грижи се за себе си, за да се подготвиш скоро за нов опит.

Михче  :bighug:
Починете си и се радвайте на хубавото слънчево време.
Доктор Човече ти предписва спешно да започнеш разходки и коктейчета край моренцето и ще видиш, че следващият път ще е вашият!