0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #120 -: Март 12, 2011, 00:03:33 am »
Мих, и аз имах силни менструални болки, пий но шпа, пречи на контрахирането на матката
Кървенето също не значи, че всичко е приключило, общо взето до края на третия месец се случва често
Късмет!

« Отговор #121 -: Март 12, 2011, 07:37:13 am »
Мих..пий но-шпа 3 по 2 задължително, да няма контракции в матката.
стискам палци за теста  :wink:
*
« Отговор #122 -: Март 13, 2011, 18:03:44 pm »
Gabi  :welcome_1: ! Желая ти успех! Прочетох че в момента сме със сходен проблем, и аз съм с повишени НК, мъжо с лоша морфология... док ли те насочи да направиш изсл-ята и къде ги правихте?
Михче още малко остана мила, разбирам вълнението ти, но мисля ако можеш изтрай и изчакай датата на теста за по-сигурно.
« Отговор #123 -: Март 13, 2011, 21:55:10 pm »
Благодаря на всички за топлото посрещане и дано скоро всички се преместим в друга тема preggo.Bamboo, на мен изследванията ми ги назначи доктор Конова по e-mail и изпратих кръв по куриер, сега чакам да ми излязят генетичните и тя да ми изпрати заключение и евентуално лечение. При мен НК-клетките са съвсем леко повишени, а Т-лимфоцитите са доста понижени - Общи Т-лимфоцити - СD3+   60.59%   67 – 76; Субпопулация  NK-клетки   CD3-CD16+56+   16.67%   9 - 15. Имах назначени и АФА, но те са в норма. Иначе док. въобще не вярва на тези изследвания и ми каза, че няма смисъл да ги правя, аз ги направих на своя глава, за да съм по -спокойна, защото знам, че следващата крачка е ин витро. Иначе относно мъжкия фактор, като забременях 3 месеца по-рано бяхме правили спермограма във Варна и нормокинезиса беше 50%, сега е 15%, но последната спермограма е правена в Бургас.Сега съпруга ми пие разни витамини. Ако имаш други  въпроси, ако искаш  ми пиши на лични.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
« Отговор #124 -: Март 13, 2011, 22:04:33 pm »
Абе ейййййййй, Габи, ама каква спермограма правите в Бургас?!?!?!?! Та то там няма кой да ви я направи читава! Ама хич!

Спермограма се прави от ембриолог САМО в специализирана клиника, а в Бургас такава няма, нито пък ембриолог!!!!!!!!!! Така че - направо си отидете до Варна за контрола! Хич не си тъпчи мъжа с разни витамини и витаминчета!

Виж какво слънчево време е - една разходка до Варна хич няма да ви се отрази зле!  :wink:  :lol:

Успех!
« Отговор #125 -: Март 13, 2011, 22:19:59 pm »
Barbaron0708, решихме съпруга ми да направи една контролна спермограма, защото не сме правили около година и половина и понеже на него не му се разхождаше до Варна, реши, че ако има отклонение няма да е голямо, затова я направи в Лина, но следващата иска не иска ще го изпращам във Варна.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
« Отговор #126 -: Март 13, 2011, 22:24:27 pm »
Ама как бееееееее! Лината не могат да правят спермограми! Направо се подиграват с нас! Никоя наша лаборатория не може да направи читава спермограма! Та и лечение са ви назначили! Много ми е интересно кой? Ами то тук няма такъв специалист!
*
« Отговор #127 -: Март 14, 2011, 13:38:28 pm »
Ха ха ха !!! добре дошла в клуба на "сперматолозите",  Габи!!! :lol: Барбарона правилно се е зачудила и добре те е насочила!! При мене беше същото!! Преди последния ни опит ноември,викам си, ще пусна и аз една контролна в "Лина",че да видим какво е положението и Док да е наясно!! Маннииииииии, 8O като излезе една с 12% или нещо такова нормокинезиса.....!!!! :( И като се метна бате ти Рачо и кака ти Вили в един филм...!! Това "София филм фест" -"пасти да яде""!!!Ужас! Викам си"край,провалих опита,що така е станало,какво сгреши.."! Не мога да спя!!! Луда работа! Отиваме на първия преглед вече за начало на стимулацията и аз треперя! Миличката и тя трепери в кабинета! Всичко при нея ОК,и подава на Док спермограмата от "Лина"/ да ги тръшне чумата/ и  му вика-на моя работата не е добре,май ще отлагаме!!! :( Док като видял от къде е спермограмата,направо и  казал да си я пазим за спомен! Като не ни е назначавал да правим,казал,що си даваме парите и си причиняваме такива страдания! Даже се  захалили!! :D Габиииии,нищо няма, не се шашкай! Док признава само спермограми от "оторизирони" от него лаборатории! В Бургас,за жалост, :x няма такава! Споко !! А ,те витамините на твоя няма да му навредят! Ама да бяхте си дали парите поне за свежи домати,оранжирийни,бг! Там по автентични витамини се намират,а и като му сипеш и една ракия на твойто момче,да знаеш какъв качествен матерал ще извади...!!! :lol:
« Последна редакция: Март 14, 2011, 13:41:39 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #128 -: Март 14, 2011, 13:46:00 pm »
Оооох ,момичета ,малко ми е криво аз да попитам,ама нали днес чакаме Мих!!???
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #129 -: Март 14, 2011, 14:34:27 pm »
Ха ха ха !!! добре дошла в клуба на "сперматолозите",  Габи!!!...

Габи присъединявам се към мнението на всички.Изобщо не им се връзвайте на тези резултата.В тази лаборатория имаме направени 2 спермограми-първата с много лош резултат,втората с малко по-добър.Направо си изгризахме ноктите от притеснение,че даже и лекувахме момчето ми-чак ме яд на себе си ,че изгубихме толкова много време по лекари в Бургас.Когато по-късно направихме нова спермограма при д-р Даскалова се оказа че тя си е в нормите и само излишно сме се стресирали.Така че отивайте в специализирана клиника и спокойно си направете изследването,поне ще знаете в действителност какъв е резултата.

*
« Отговор #130 -: Март 14, 2011, 14:34:35 pm »
Здравейте и от мен ,ами резултата е 60 8O още не смеем да се зарадваме.Ани ми каз след два дена да направя уринен тест та да видим :? :).Ми това е чакане му е майката.Молим се всичко да се развие добре :crossfingers:.Още ми треперят краката и ръцете от обяд.

Прегръщам ви всички :bighug:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #131 -: Март 14, 2011, 14:51:03 pm »
Ихааа, знаех си аз, браво Мих-че, супер новини!
60 ЧХГ си е страхотен резултат!
 :dance2: :dance2: :dance2:

*
« Отговор #132 -: Март 14, 2011, 14:52:51 pm »
Михче браво!!!!! Ха дано така се удвояяа и утроява и бързо расте в следващите дни и нататък!! Страхотна новина!  :cheerleader:
« Отговор #133 -: Март 14, 2011, 15:10:36 pm »
Мих,ще стискам палчета всичко да е наред от тук нататък,а след два дни ще изкрещя Честитоооо ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #134 -: Март 14, 2011, 15:33:35 pm »
Ехе Михче, знаех си аз, нали ти казвах. Браво бе момиче! Ех една хубава новина днеска! Ама хайде ще потърпя и аз още два дена за официалното "Честито!"  :wink:
« Отговор #135 -: Март 14, 2011, 15:42:00 pm »
БРАВО! Страхотна новина, Мих! Сигурна съм, че след два дни уринарния ще потвърди резултата!
*
« Отговор #136 -: Март 14, 2011, 15:48:54 pm »
 Благодаря ви както винаги сте страхотни :bighug:,Винаги на линия я за помощ,я за упоскоение от което имам нужда винаги :wink: :),я за поздравления :bighug:.Всички заслужавате щастие и ще го имате.Дай боже на всички :crossfingers:
*
« Отговор #137 -: Март 14, 2011, 15:50:29 pm »
А аз отивам по малко да треперя,че шубето не е изчезнало :? :wink: :)
« Отговор #138 -: Март 14, 2011, 16:11:21 pm »
Въх-мъх-мих:)  :bellydance: :bighug:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #139 -: Март 14, 2011, 16:21:08 pm »
здравейте сладури,ето с хубавото време заваляха и хубавите новини. Браво Мих,още е рано да честитим официално,но определено резултата е добьр,лично аз крьвен не сьм си правила и много не ги разбирам но по това което сьм чела 60 е добре,а и той тепьрва ще расте:)))....както и коремчето ти preggo.
  Искам да ви попиатам и някой от вас знае ли кога се врьща Александров на работа,че днес бях на женска консултация и ми казаха че точно в тази седмица трябва да си направя фетална мотфология,и искаше да ме праща при темелков клиниката,апьк аз искам при нашия доктор,не ми се ходи на друго място,но пьк и да не изтьрва едмицата за фетална,незнам какво да правя:))) :ask: