Опааа,хоп ,ето ме и мене!! Силвия,добре дошла и ....довиждане!!!
Свършила си си работата
и е време да се местиш !! Хи хи х,ама е хубаво ,че се отби да вдъхнеш кураж на нашата тема! Честно казано,ние тука много ви чакаме,такива като вас!!!
Михче,споко момиче!! Всички тези емоции и сълзи са напълно разбираеми!! Никой не ни е казвал,че ще е лесно,особено това гадно чакане!Няма как да се променят нещата-все пак идват от природата! Ще издържиш и ти до своя ++ край! Споко! Съвета ми е да пуснеш теста на деня ,който е казал док!! Знам ,че чакането е мъка,ама по-добре тогава!Поне резултата какъвто и да е той,а при тебе 100% е
ще е сигурен! Иначе се получават едни обърквациии,не искам да си спомням даже! Нали скоро минахме по тая трънлива пътека,че даже като чета Силвия,нещо подобно и при нас! Абе ,тъпа работа!! Времето е прекрасно вече,живота се възражда навън,а в тебе се заражда,да знаеш!
Киара,ти пък къде си забила към Русе ,бе,момиче????
Ама,голям мерак те гони за АГто Варна,май!?Аз преди време ,редовно го бърках тоя разклон,нали след Разград който е!??И аз все към Русе хуквах,ама се усещах!! Нищо няма,ти след месец пак ще си на тоя път,ама в обратната посока! Следващото ти връщане е вече с
!!! :wink:Азащо не и