Angelina много се радвам че ни навестяваш, как мина прегледа в понеделник? Видя ли вече пулсче/та?
KiaraTiara добре дошла във Варна! Желая ти успех!
Нашите резултати от София излязоха и ги изкоментирахме по телефона, но трябва да си ги получим лично. В общи линии при мен излизат повишени НК клетки от имунологията и започнах да пия агапурин, контрола след 45 дни, при мъжо лоша морфология, но пък СДИ теста и останалите показатели са ОК. Казаха ни че пациенти с такава морфология се насочват за икси, но нашия опит от инвитро/икси показа че всички яйцеклетки се оплождат, нали и сди теста е добър и той доказва оплодителната способност...
Момичета от 6 -7 ден след трансфер докато ми дойде цикъла имах съкращения на мускулатурата на матката, ниско долу, за около 4-5 секунди, усещах ги като пърхане, както когато окото ти играе, много бързо... доста често, нямах болки, не зная това контракции ли са били, но само тогава ми се случваше, сега нямам такива. Мисля си да не би по някакъв начин матката да е "изхвърлила" ембриончетата... някой имал ли е такива симптоми?