0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #660 -: Август 18, 2011, 10:19:54 am »
Здравей t.stankova,

На 35 съм, имам дъщеря на 14г. Много ще се радвам да се запознаем :D Знам, че ще имаме доста трудни моменти, но дано края да е щастлив както за нас двете, така и за всички момичета, които ще стартират процедура в АГ Варна!
И аз имам една кака почти на 11г,тя е още по-нетърпелива от мен:)Хайде настройвай се положително,аз като започна ще пиша подробно:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #661 -: Август 18, 2011, 10:27:18 am »
Успех мила osi_9
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #662 -: Август 18, 2011, 10:38:05 am »
Септември наближава и темичката бързо се е съживила  :) Успех на всички, които са пред процедура, миналата година беше доста успешна, нека тази да е още по-успешна  :D
И стига вече ветерани в тази тема, нека тази есен само добри новини да се чуват! Успех, стискам ви палци.

*
« Отговор #663 -: Август 18, 2011, 11:41:27 am »
Момичета, бих искала да попитам, на кой ден от стимулацията започват прегледите? питам, за да знам приблизително как да си планирам отпуската...

Предварително ви благодаря! :D
*
« Отговор #664 -: Август 18, 2011, 11:47:33 am »
Ами в общи линии,седмица след страт трябва да имаш вече свободно време и да си "осигурена" за прегледи в АГ! Малко е раничко,май,но ти се застраховай за всеки случай! Ако има момичата с по-прецизни цифри,нека се включат/макар,че от тези по прецизни едва ли ще има,с наишя опит.. :lol: :lol:/ :wink: Успех на страта и смело до ++ финала!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #665 -: Август 18, 2011, 12:10:19 pm »
Рачо, благодаря ти :)

А какво става с вас, какви са плановете ви? Дано да имате късмет!
« Отговор #666 -: Август 18, 2011, 15:36:11 pm »
Здравейте на всички!
На новодошлите много успех пожелавам и дано не се задържите дълго в тази тема!
При мен прегледите започваха на 5-ти ден, когато включвахме Цитротита, но най-добре питайте Ани или Малена, когато ви поставят първата инжекция.
Напълно ви разбираме момичета - ще се вълнуваме наравно с вас, бъдете убедени в това, така че спокойно задавайте всички въпроси които ви вълнуват. Затова сме тук - минали сме по този път преди вас - за да помагаме със съвети, да вдъхваме кураж и да стискаме палци за успеха!
*
« Отговор #667 -: Август 18, 2011, 15:47:19 pm »
Оф, успях да си вляза със старото потребителско име - съобщението на janita_s1 е от мен  :D
*
« Отговор #668 -: Август 18, 2011, 15:52:17 pm »
Янита, благодаря за подкрепата!
« Отговор #669 -: Август 20, 2011, 18:55:10 pm »
Здравейте,момичета днес много рано сутринта ми дойде,обадих се на Ани,като си мислех че утре ще ме извикат,но тя ми каза да отида в понеделник,което е 3-ти ден от цикъла ми.Тъй като навсякъде четох,че се започва от втори ден стимулацията пак се спекох яко :?Иначе аз още от вчера дойдох във Варна за всеки случай...На някой започвали ли са му стимулация от 3-ти ден?Може ли това да даде негативен резултат накрая?Защо не ме извикаха утре,сигурно защото е неделя с моя къръшки късмет...Много се притесних.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #670 -: Август 20, 2011, 22:37:32 pm »
Не се притеснявай, в клиниката си знаят работата  :). При моята втора процедура стимулацията също започна на 3-ти ден и аз се бях спекла. А сега резултата се вижда в подписа ми  :D. Успех.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #671 -: Август 20, 2011, 22:50:39 pm »
t.stankova, както Дани ти е писала, в клиниката си знаят работата, но аз ще допълня, че в клиниките по стерилитет събота и неделя не са почивни дни, затова остави лекарите да те водят:)
Пожелавам ти успех:)
« Отговор #672 -: Август 21, 2011, 14:10:18 pm »
И аз първия път бях пристигнала във Варна около 6 дена преди да ми дойде. После като ми дойде, Ковачев измисли някаква киста, което си беше цяло безумие... само 17 дена по - рано ми бяха направили лапароскопия! Събрах си багажа за около 30 минути и си изкарах яда на пътя към София. После като дойдох следващия месец нещо се падаше събота и неделя и аз като теб изчаках 3 дена. В никакъв случай не мисля, че е фатално, още повече, че в процеса на оформяне на яйцата се оказа, че моите действат напред във времето и се наложи да скъсим процедурата с още един ден. Така или иначе започваш прием на медикаменти, които подтискат овулацията и ще ти бъде предисвикана изкуствено, когато докторите решат, че си готова за това. УСПЕХ!

Успех на всички ви!!! Тази есен ще бъде много плодородна, защото и годината е такава!
« Отговор #673 -: Август 21, 2011, 17:25:44 pm »
Станкова, ще стискаме палци за понеделник, спокойно, докторите си знаят работата. Не почиват в събота и неделя, не това е причината. Моята последна процедура както бях писала също стартира на третия ден :wink:Късмет!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #674 -: Август 21, 2011, 20:16:34 pm »
Дани,Сиска успокоихте ме,щом и вие сте започнали на 3-ти ден,а имате такива хубви резултати,значи всичко ще е ок и при мен.Да мине и тази нощ и да започваме.Само този преглед утре по време на цикал...кофти,ама няма как.Лека бременност на бременните и леко забременяване на нас борещите се:)))Дано не се обърка нещо,стискайте ми палци:)
Киара при теб от кой опит се получи,ако не е тайна?При док.Александров ли беше?
*
« Отговор #675 -: Август 22, 2011, 07:55:41 am »
Здравей t.stankova :D

Успех днес на прегледа, ще стискам палци всичко да е наред :D
И аз до два-три дни ще се присъединя...
« Отговор #676 -: Август 22, 2011, 12:27:42 pm »
t. stankova, при мен се получи от първия опит, при Д-р Александров, който забележи, настояваше да ми върне един ембрион, защото беше убеден, че нещата са в кърпа вързани. Еми, не го послушах, и за това сега съм "изядена" от тия двамцата. Следващият път май ще искам само един брой да ми върне :)

Момичетата и рачо тук, бяха до мен от първия ден до сега. Само те си знаят как им се качвах на главата, даже по едно време ми свиха сърмите, ама аз съм доволна много от тях :) Да знаеш страшна партия са :)

*
« Отговор #677 -: Август 22, 2011, 15:18:16 pm »
t.stankova, какво стана днес, прибра ли се от прегледа, давай разказвай, че цял ден те мисля :D
« Отговор #678 -: Август 22, 2011, 15:39:10 pm »
t.stankova, какво стана днес, прибра ли се от прегледа, давай разказвай, че цял ден те мисля :D
Здравей Надежда,преди млако се прибрах в хотела и сядам веднага да пиша.Отидох в девет в болницата гладна и жадна,но се оказа че не могат да ми направят изследванията,защото имало някакви нови изисквания,които от лабораторията още нямали готовност да изпълнят,та ще ги правим в петък.Доктора ме прегледа,направи сондажа каза,че всичко е ок и назначи стимулация по къс протокол два пъти на ден Гонал по 112,5 единици,така до петък,когато съм на видеозон,а мъжа ми ще дава материал за изследване.Днес беше много тихо и спокойно в клиниката ,за някои беше първи работен ден и я нямаше обичайната голяма опашка пред кабинета.Да очаквам ли някакви странични ефекти от лекарството,аз съм с тежка мигрена ,дано не ми повлияе зле.Ани каза до петък да се чуствам ,като на курорт и аз смятам да събера малко тен:))Киара дано имам твоя късмет:)
*
« Отговор #679 -: Август 22, 2011, 15:45:56 pm »
t.stankova ама никакви кръвни изследвания ли не ти правиха бе? И хормоналните ли дори не ти правиха? Лекарствата предполагам че ги намери без проблем. Показаха ли ти как да си ги биеш? При кой лекар беше? Май много въпроси...извинявай ако досаждам, но всичко това много ме вълнува...