Много ви благодаря момичета за изчерпателните отговори и за допълнителните лекарства за стимулация. Просто не съм на ясно - правилно сте разбрали - и тепърва ще се образовам по този въпрос.
На мен проблемът ми е да бъда стимулирана с лекарства към които нямам алергични реакции. Към пурегон си имам ясно-изразена доказана алергична реакция - много тъпо, защото явно е основно лекарство за стимулация
. Към прегнила е полуалергична реакция, т.е. не е толкова силна като при пурегона. Д-р Ковачев не желаеше да ги ползва и двете и съм му благодарна, че предпочете да не рискува.
Не давам алергични реакции към овитрел и декапептил, за това питах за тях.
Виждам, че в листовката на Фонал Ф
не пише, че е възможно да има остатъци от антибиотици, което много, много ме радва
Но явно трябва да направя пак тестове за алергии.
Отново ви благодаря за изчерпателната информация.
ПП: Давам алергични реакции и към: клостилбегит (това дори го пих 2 месеца). Към боаронски хомеопатични: фоликулин (пак с FSH като пурегона явно, но май е човешка FSH в много ниска концентрация), дори обривите от тези хомеопатични още не са ми изчезнали - може и да си останат белези. И тази алергична реакция от боаронските беше въпреки, че от 3 месеца съм на преднизолон, което по принцип подтиска алергичните реакции, т.е. дори и преднизолона не ме спасява от алергични реакции.
Пак ще се допълня, но: мен обриви не ме стряскат. Проблемите са:
- да не се активизира пак епщайн бар вируса;
- да не би тези лекарства просто да не ми действат, защото имунната ми система се бори с тях.
С какво ги тъпчат тези лекарства - честно не зная.