0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #400 -: Април 28, 2011, 13:20:33 pm »
Киара :lol: ще ме побъркаш от смях, много си забавна. :D Абе ползвай някои други методи да го узаптиш тоя твоя палавник - нещо на "френски" например :roll: Или му направи един еротичен масаж - той малко му трябва след толкова въздържание osi_15

Сега ги пази бебетата, че нали не искаш отново да преживееш оная ми-ти пункция :wink: :goodluck: и много :bighug:

« Последна редакция: Април 28, 2011, 13:24:18 pm от *Надежда* »
Щастлива мама на трима :)
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #401 -: Април 28, 2011, 14:41:23 pm »
 :lol: :lol:Киара....каквато е бърза, сигурно и секса вече го свършила... :D

иначе, шегата на страна.....по добре изчакай малко със секса,както ти казали повечето девойки  :wink:, сега бебета на 1 място.......а секса го оставете за по натам.....че да не разбуташ бебоците  :triplets: :wink:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #402 -: Април 28, 2011, 14:50:37 pm »
Тоя път се гътнаха, да знаете! Текна нещо оранжево. Много мъничко е, дет се вика 2 капки, ама.... И без тва му е ред да ми идва. Днеска пак пуснах ЧХГ - 210, ама повече няма да мога да пускам, че имам вена само на едната ръка и тя цялата избодена вече. Мъкаааааа. Бог дал, Бог взел  osi_18
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #403 -: Април 28, 2011, 15:10:32 pm »
Киара, пий но-шпа да няма контракции матката. Нищо няма да ти стане. Успокой се - не са се гътнали. Ама за секс не мисли, да не навредите повече...

Не се тревожи и стига си косила и копала градини :bonk:
Запиши си няколко филма и гледай, почивай, пак гледай...пази се бе момиче. Ей да си наблизо, ща ошамаря като нищо...:evil:
Щастлива мама на трима :)
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #404 -: Април 28, 2011, 15:23:03 pm »
Нищо не се е гътнало :) ЧХГ-то расте това е най-важно. Прокървяването е често срещано. Почивка, но шпа и това е. Аз прокървявах 2 пъти с първата бременност. Спокойно.
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #405 -: Април 28, 2011, 16:25:20 pm »
Киара..никой не се гътнал, какви са тея глупости......сега да не пропушиш пак като парен локомотив до Банкя... osi_7 osi_15

ЧХГ продължава да расте и всичко е ок, я малко спри с тези емоции и си седни на дупето, пий но-шпа и чакай докато дойде времето за преглед  :wink:
за момента само това можеш да направиш и никакви гътнали бебета...чули.. :bonk:

бреее.....много си емоционална, ама свръх много....по споко бе момиче  :wink:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #406 -: Април 28, 2011, 18:28:56 pm »
KiaraTiara аз никога не направих кръвен тест - то в моя град не правят, а до София е само 20-30 км, но така и не отидох, просто тазчитах на уринарните тестове - на 8 ден бледа втора черта, и така през ден потъмняваше чертата, че на 14 ден беше по-тъмна от контролата.
успокойсе, зная че е много тудно / аз даже се обаждах на тел. на тестовете за евентуални грешки/ всичко е нормално и зацапването и болки миже да имаш. За секса ще трябва да почакате докато ти спрат Утрогестана т.е. след 11- 12- 14-16 г.с. различно.
Успех.
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #407 -: Април 29, 2011, 11:31:15 am »
И аз имах такова оранжево, веднага истеричната ми кратуна реши че е прокървяване и беж на преглед - проблем нямаше, всичко си беше наред, док каза че това си е напълно нормално. Стига си се шашкала! Ти вместо за цигарите да се шашкаш и да вземеш да ги спреш, все на бебоците си го изкарваш  :lol:, през ден, през два ги гътваш. osi_6
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #408 -: Април 29, 2011, 16:32:55 pm »
Киара, първо честито! Всичко е наред и ще бъде и престани да се шашкаш за щяло и нещяло. Мисли само положително и не предизвиквай съдбата - стига с това гътване, дори не си го и помисляй!!!
Колкото до секса - не вярвам, чак толкова да е лошо положението и да жертваш процедура, заради единия му секс, но...........ти си знаеш. Все пак цената е доста голяма, аз не бих я платила!
Друго - спри цигарите - сега те са ти проблема, а не нещо друго.
И най-накрая - хайде повярвай, че си бременна, зарадвай се и престани да си вредиш с емоции и щуротии.
Целувки!


....и моля ви, нека бъдем малко по-толерантни към хората, които четат темата и преживяват тежко неуспехите си!.....Едва ли някой след отрицателен тест ще мисли, че като забременее първата работа ще е да почне секса или да изпуши една кутия цигари!
« Последна редакция: Април 29, 2011, 16:35:56 pm от Дживотинче »
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #409 -: Април 30, 2011, 23:16:33 pm »
извинявам се предварително, но имам идея да се насоча към варна и за това моля всички от темата да ми помогнат с отговори на въпросите, но на лични за да не спамим темата.
след неспехи ще сменям клиниката категорично -  с какви изследвания да отида за първи път и колко ще чакам горе долу?
да ми препоръчате хотели на близо за отсядане или квартири?
как се стига до болницата ако идвам с автобус, който предполагам ще ме стовари на автогарата?
и всичко, което е добре да знам, а в момента пропускам. благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят и помогнат и успех на всички.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #410 -: Май 01, 2011, 11:24:10 am »
Добре дошла в групата Мина!! Най-готината група е тука,няма да се разочароваш! Сега ще видиш колко "инструкции" ще получиш от момичетата! Аз за това само ще ти пожелая успешен и щастлив край,което в тази група е твърде често срещано явление. :lol: Док си знае работата! :wink: Предполагам,че колкото повече изследвания му донесеш толкова по-добре,но е доста скептичен към голяма част от имунологични и генетични.Но колкото повече инфо,толкова по-добре-нека той сам си прецени.Кой опит ще започваш??
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #411 -: Май 01, 2011, 21:09:15 pm »
Привет, Мина!
На добро място си се насочила и хич не се задържай дълго тук и там  :wink:
Та - на въпросите ти:
Носи си всички изследвания, които имаш в теб. Ако нещо реши доктора - той ще ти го назначи наново там! Спермограма задължително искат тяхна!
 
За чакането - приготви се да чакаш! Зависи по кое време ще отидеш, колко пункции, трансфери ще има в същия ден и колко чакащи! Много е относително - може да влезеш и след 10-15 мин, може да си почакаш и 2-3 часа!

За хотели и квартири не мога да ти помогна - имам роднини там и не ми се е налагало!

За придвижването от автогарата - най-добре е с такси - не е далече. Взимали са ми 2-3 лв. Само да кажеш АГ - болница и адреса, че имат две АГ-та! Старо и ново - не помня на тази каква и казваха  :?

Пожелавам ти успех! Дано нашата клиника ти е на късмет!
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #412 -: Май 01, 2011, 22:45:32 pm »
СБАГАЛ проф. д-р Д.Стаматов ( АГ-Варна) - ако случайно някой шофьор на такси не може да се ориентира.
Обикновено сутрин се чака повече, защото тогава са трансфери, пукции и прочие, към обяд вече дишат по-спокойно :).
Относно хотел и аз не мога да помогна, дано Киара се включи, или й пиши на лични.
http://www.transtriumf.com/home.php?mid=23
Това са най-евтините таксита във Варна.
Късмет и от мен!


Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #413 -: Май 02, 2011, 09:49:46 am »
Привет, Мина!
Успех в начинанието! На най-доброто място си попаднала  :)

Спането и на мен ми беше голям проблем, но за съжаление не мога да ти помогна пряко. Моята първоначална идея беше да спя на хотел, но после се отказах, тъй като 3- 4-звездните за 1 месец са си цифра. После се обадих в няколко агенции и помолих да ми намерят апартамент под наем за 1 месец, като съответно бях съгласна на по - висока цена да платя. Намериха ми няколко апартамента, но в последния момент една позната ми намери жилище в Гр. Махала на нейна приятелка и ми се получи чудесно. Ако имаш повече време, можеш да опиташ варианта с апартамент под наем за 1 месец, защото все пак трябва да се храниш, трябва да се къпеш и прочие, а хотелите са просто една стая, без кухня, без нищо. Иначе за транспорта незнам, аз бях с кола, но имаме роднини във Варна и момчето е таксиджия към някаква нова фирма, която вози на 44 стотинки на км.  Сещам се и за допълнителния чифт спално бельо, което искат от болницата и което аз забравях всеки път.
Останалото, което трябва задължително да не забравяш е усмивката, хумора и надеждата и всичко ще е Ок!  :balk_101:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #414 -: Май 02, 2011, 11:25:48 am »

Останалото, което трябва задължително да не забравяш е усмивката, хумора и надеждата и всичко ще е Ок!  :balk_101:
:good_post:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #415 -: Май 05, 2011, 14:46:17 pm »
Хей как сте момичета? Следя ви да знаете....Киара какво стана с теб, как се чувстваш? Днес хвърлих поглед и на бъдещите мами от нашата темичка и виждам че съвсем е наближил големия им момент  :babyflips: :babyflips: само как лети времето  :D
Брех как се вълнувам и аз... още малко остана!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #416 -: Май 05, 2011, 15:37:16 pm »
Ми подрязаха ми крилцата в един по - горен пост :) Два плодни сака видя гинеколожката и сега чакам. Знаете, че всеки момент могат да се гътнат, така че не им се радвам с пълна душа. Цигарите съм ги свела до 2-3 на ден. Пораженията от стимулацията - умерена течност, много уголемен десен яйчник и не толкова - ляв.
Кошмари всяка нощ. Сънувам, сънувам и само сънувам, ама само гадни работи. Не ми се заспива. И тва е. Лежа, страх ме е да не се усуче яйчника, че повече под ножа не ми се ляга. Чак за цици като си слагам, тогава може  :P
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #417 -: Май 05, 2011, 16:46:57 pm »
Киара, честити ти близначета! Сърдечна дейност видяхте ли? А под ножа ще легнеш по-рано - за секциото на близнаците :D :D :D


Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #418 -: Май 05, 2011, 17:38:41 pm »
Ми подрязаха ми крилцата в един по - горен пост :) Два плодни сака видя гинеколожката и сега чакам. Знаете, че всеки момент могат да се гътнат, така че не им се радвам с пълна душа. Цигарите съм ги свела до 2-3 на ден. Пораженията от стимулацията - умерена течност, много уголемен десен яйчник и не толкова - ляв.
Кошмари всяка нощ. Сънувам, сънувам и само сънувам, ама само гадни работи. Не ми се заспива. И тва е. Лежа, страх ме е да не се усуче яйчника, че повече под ножа не ми се ляга. Чак за цици като си слагам, тогава може  :P

Киара честито!!!  :D
А защо умерена течност.......след стимулация трябва да пиеш много вода, в момента правиш голяма грешка.

а това което ти написаха в по-горен текст, така е.....все трябваше някой да ти каже.. :lol:, има доста момичета които не са успели не един, ни два пъти и представи си като четат постовете ти, дето тъкмо се захванали ембриончета и трябва само да стискаш и да се молиш всичко да е наред, интересуват те нещата като секс....можело или не можело, от липса не секс никой не умирал...... :wink:
трябва наистина да бъдем толерантни към другите  :wink:
никой не ти забранява да пишеш, просто трябва малко да се сообразяваш с постовете си.....мен чесно казано това гътване на бебета много ме дразни, еми ти само за това мислиш.....стига, мисли положително  :wink:

успех и похвали се като чуете сърчицата!!! :D
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #419 -: Май 06, 2011, 21:44:53 pm »
Ми подрязаха ми крилцата в един по - горен пост :) Два плодни сака видя гинеколожката и сега чакам. Знаете, че всеки момент могат да се гътнат, така че не им се радвам с пълна душа. Цигарите съм ги свела до 2-3 на ден. Пораженията от стимулацията - умерена течност, много уголемен десен яйчник и не толкова - ляв.
Кошмари всяка нощ. Сънувам, сънувам и само сънувам, ама само гадни работи. Не ми се заспива. И тва е. Лежа, страх ме е да не се усуче яйчника, че повече под ножа не ми се ляга. Чак за цици като си слагам, тогава може  :P
Не, бе, душко - само малко :wink: Ти пак си пиши и питай. И само положителни мисли, нали?!?
Честито за двете ембриончета! Много се радвам, хайде сега чакаме сърцата!
Колкото за усукването - просто се пази и без резки движения. И повече течности пий

Маригри, :bighug: :bighug: :bighug: Целувки на тумбачето!!!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"