0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #240 -: Март 31, 2011, 19:32:10 pm »
Ейййй явно ми имат зъб хората лелееллле не ви е сраммм,нищо то после и при вас ще стане по естествен път  и какво ще иматееее хахааха пак мъжееееееееее пу пу пуууу  :lol: :lol: :lol:,щом за мене няма панделкаа и за вас нямаааа хаахахахаха.
 Барбчеее ами опипвам почвата че скоро скорооо ще се мятаме хихихиххх  :lol:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #241 -: Март 31, 2011, 21:44:23 pm »
Точно такааааааааа! Само мъжкиииииии  :lol:  :lol:  :lol:
Леле, Мънки, как ти предрече Ейле - още два броя за героя  :lol:

Опипвай, опипвай почвата ти - ще видиш как без помощ на нашия док, ще си направите поне още един мъж!

Ама и аз не бих отказала още един малчуган  :wink: Пък и панделки да връзвам - пак не бих отказала  :lol:

Ама сега са наред някои други, дето се борят за първо бебе - орисвам ги в най-скоро време да имат сладки безсънни нощи!

Сперанца, честита ти нова лентичка - така вече се ориентирам колко сте големи  :lol:
« Отговор #242 -: Април 01, 2011, 12:57:39 pm »
Барбаронче, ти си най-голямата орисница  :wink:! Щом така си рекла, значи така ще бъде...-сладки безсънни нощи за всички  :lol:!
« Отговор #243 -: Април 01, 2011, 13:20:00 pm »
Здравейте на всички! Поради причината, че всичката тази информация е полезна за тези които са в процедури и иската да започнат процедури по ин витро...ще напиша и за моя опит ... Първи опит- тест положителен, но след силни болки и кръвоизлив на 23 ден след трансфера плода се изхвърли . При втория опит не се стигна до трансфер. Трети опит / надявам се последен / - теста е положителен, трансфера беше на 16 март и на 08 април съм на преглед...дано устискам до тогава, а и още 8 месеца след това. Благодарности към всички съпричастни по темата!
« Отговор #244 -: Април 01, 2011, 13:40:44 pm »
Хайде, hhaapp, ще устискаш още 8 месеца и още как  :wink:  :lol:
Всичко ще бъде наред този път  :wink: Орисницата така казааааааа  8)  :lol:
*
« Отговор #245 -: Април 01, 2011, 13:42:03 pm »
Емиииии,често!!! Ще устискаш,къде ще ходиш!!! :lol:То не останало!! :wink: Благородно ти завиждам! Офф,още малко и ще започна да завиждам,ама не благородно!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #246 -: Април 01, 2011, 14:01:53 pm »
Благодаря ви...вярвайте, защото всички момичета от стаята ми на трансфера са с + тестове!
« Отговор #247 -: Април 01, 2011, 14:23:44 pm »
Ей, и аз бях там на 16 март...и Ви видях...доста момичета бяха за трансфери. Пращам Ви късметчета и дано сте заразили и мен с Вашия :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #248 -: Април 01, 2011, 15:26:08 pm »
... всички момичета от стаята ми на трансфера са с + тестове!
Дай Боже всекиму!

hhaapp,
силно стиснати палчета, този път всичко ще е наред!

Ангелина, как мина прегледа?

« Отговор #249 -: Април 02, 2011, 17:42:32 pm »
Момичета и Рачо! Здравейте!

Стегнах багажа и утре сутрин яхвам метлата към Варна. Стискайте палци! Кистата избяга яко дим, дано да няма някакви други проблеми, че вече ще се гръмна.
« Отговор #250 -: Април 02, 2011, 19:37:41 pm »
Момичета и Рачо! Здравейте!

Стегнах багажа и утре сутрин яхвам метлата към Варна. Стискайте палци! Кистата избяга яко дим, дано да няма някакви други проблеми, че вече ще се гръмна.
хайде попътен вятър, много стиснати палци и връщаме само с бебе в корема.
успех.
*
« Отговор #251 -: Април 02, 2011, 19:51:59 pm »

:goodluck:
« Отговор #252 -: Април 03, 2011, 09:45:25 am »
Успех на всички момичета и Ра4о!  :) Проверявам ви честичко и стискам палци!
*
« Отговор #253 -: Април 03, 2011, 17:49:44 pm »
Благодаря ти ,Силви!!! Киара,айде,дано ти е ползотворно пътуването и вече да стартирате!!!Абе,то голям трафик по пътните артерии на Републиката !!! :o Все от такива забързани за разни клиники!!! Ние пък "отпрашваме"за София!  :lol:Еее,няма да се оправи това време ,че да си бием срещи на Хепито на 330 км,или някъде на Ихтиман!!! :lol:
*
« Отговор #254 -: Април 04, 2011, 10:40:05 am »
Привет от мене :hello:.Искам да пожелая много късмет на всички започващи процедура-Рачо,Киара,Яничка,Бамбоо :crossfingers: дано не пропускам някой :oops:

Много късмет и спокойствие и на всички бременни вече и накрая едно,две ,три здрави бебчета :bori_005: :bori_004: :bori_007:

Благодаря и на всички още веднъж,че бяхте до мен :bighug: няма да изброявам,че да не пропусна някой.Въпреки.че много от вас са минали през това и вече се радват на своите деца ,минаваха да ме успокоят и да ми дадат съвети,намирахте време-обичам ви
*
« Отговор #255 -: Април 04, 2011, 14:50:44 pm »
Здравейте момичета и Рачо :)(приятно съм изненадана, че има мъж в темата, който да ни подкрепя и споделя репродуктивните ни несгоди)

Ще следя с интерес темата, тъй като най-вероятно на есен и на мен ми предстои инвитро процедура в АГ Варна. Искрено се радвам, че я има точно тази тема и се надявам да ме приемете в нея. Винаги съм мислила, че когато си споделяме и обменяме опит с хора с подобни съдби, сякаш по-леко преживяваме всички трудности и несгоди...

И тъй като съм нова тук, е редно първо да се представя. На 35 години съм, а приятелят ми на 39. На 17-ти юли ще бъде сватбата ни :married:
От девет месеца се опитваме да си направим бебче, но безуспешно. Още на втория месец започнах да меря БТ и да правя тестове за О - ежемесечно имам овулация, ясно изразена двуфазност...Правих хормонални изследвания - всичките с идеални резултати. Правих кръвен за хламидия и се оказа положителен. Последва антибиотично лечение. Приятеля ми февруари прави спермограма - и тя супер. Следващата стъпка след лечението и установения отрицателен кръвен за настояща инфекция на хламидия беше цветна снимка. правих я миналата седмица при д-р Александров в АГ Варна.
Заключението от рентгена е:
"Матка - с нормални размери дислоцирана на дясно. Сянката на кухината на матката е хомогенна, с резки и гладки очертания.
Дясната тръба е с равни контури, не дилатирана, нормално проходима и контрастната материя премина в перитонеалната кухина.
Леко разширение на ампуларния сегмент на лявата тръба и депо от контрастна материя с неправилна форма дистално - вероятни перисалпингеални сраствания в ляво.
Меките тъкани са без абнормни промени.
Интактни костни структури."

Видяхме се само за минута-две с Александров - да ми каже резултатите, защото той трябваше да влиза в спешно секцио. Каза ми, че и двете тръби са увредени и препоръча инвитро.
Четох много в нета и съм решила да правя инвитрото единствено при него. Интуиция може би...

Така стоят нещата при мен, дано не съм ви отегчила с писанията си.
Дано годинките ми не са прекалено много и да успеем да си имаме и ние бебче...едно е сигурно - ще се борим до край!

« Последна редакция: Април 04, 2011, 15:05:57 pm от *Надежда* »
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #256 -: Април 04, 2011, 15:15:32 pm »
Добре дошла Надежда! И аз бях решила като теб - ин витро единствено и само при д-р Александров! В него ми харесва това, че е откровен и не спестява истината. Така поне няма да губиш време да бъдеш заблуждавана относно каквото и да е свързано с процедурата. Късмет и успех ти желая!
Киара хайде дано този път да започнеш процедурата! Вярвам, че ще бъде успешна!  :crossfingers:
Рачо попътен вятър до София! Въпреки, че вече си и в друга тема по обясними причини, те следя изкъсо да знаеш! Късмет и на вас!
« Отговор #257 -: Април 04, 2011, 16:57:17 pm »
*Надежда*, УСПЕХ!

Момичета, Рачо :) Успех и на вас и на мен! Днес мога да сваля мартениците, защото видях щъркела - д-р Александров  :lol:
Бих си първата доза гонал и поне на този етап нещата започват :)
Господ да ни пази :)

В тоя ред на мисли, някой не иска ли да ме заведе на някоя варненска църква :)
*
« Отговор #258 -: Април 04, 2011, 17:06:39 pm »
Еееее,честито ,Киара!! Това си е повод да почерпиш!!! :lol: Щом си си била първия Гонал,то няма как да кажеш-"за сега" !!! Направо си си на половина бременна ,бе!! :lol:А и с такъв щърк....!!
За църква,аз също мога да те насоча,хем ще ти я позната-АГ Варна! Там се молят всички като нас!! :lol:
Естествено ,че се шегувам! Църкви има достатъчни,но нека някоя от "домакините "те насочи!
Надежда,и аз ти пожелавам -Добре дошла! Не губи надежда,никога!! На правилното място си!!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #259 -: Април 04, 2011, 17:41:22 pm »
На всички стартиращи много, много успех!
Рачо, много се надявам д-р Владимиров да ви е на късмет и да те чета в бременната тема!
Моят мъж така беше убеден, че д-р Александров е нашият доктор, от първата си и единствена среща с него! А аз бях обиколила почти всички във Варна, отделно отидох и на Деня на репродуктивното здраве в Пловдив, там се консултирах с още трима лекари ... видна хипохондричка :oops: :oops: :oops:.
Сега обаче освен на ЖК на друг лекар не съм стъпила :D.