0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #160 -: Март 17, 2011, 10:35:55 am »
Привет на всички.Аз не съм правила кръвен тест,обадих се на Ани да й кажа за зацапването каза ми да лежа и да приемам през устата утрогестана :?.Та предпочетох да не се разкарвам  и без тва всеки ден ходим някъде с колата ще полежа днеска и утре дай боже спре :crossfingers:.Много ме е страх,дай боже всичко е наред
« Отговор #161 -: Март 17, 2011, 10:41:09 am »
Mih почивай сега и си пий лекрствата. Много стиснати палци всичко да е наред и зацапването да спре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #162 -: Март 17, 2011, 12:38:48 pm »
Здравейте момичета и ти Рачо  :bighug: Прибрах се от Бг и сядам да се отчета, какво направих през престоя си. Ще се постарая да е по кратко  :D Първите 3-4 дена беше истински маратон  :D Пристигнах на 6.03. в 23.30ч. в София,валеше сняг, оттам 6ч. до Бургас, и аз съм от там  :wink:, през цялото време валеше сняг. Поспахме 3часа и отидохме да си приберем бебчето от родилното, станах леля, много се радвам  :party: , деня ни беше мноого натоварен. На другия ден хванахме пътя за Варна при др.Александров, все пак за това се бяхме прибрали. Док беше много разговорлив, посмяхме се, видя изследванията, които бяхме правили тук, хормони на 2 ден от МЦ и спермограма, искаше цветна снимка (както и вие ми казахте) и го разсмях, като разбра, че вече имам час запазен за нея, но, каза–инсеминация. Аз много не вярвам на този метод, незнам защо, но не ми е надежден. Държах да е Инвитро или Икси, но той ме опроверга. Гледа ме на видеозон и ми пусна тест за хламидия. На другия ден отидох за цв. снимка. Ани ме извика и ми каза, че док е претарпял по спешност лека операцийка и го няма, ако съм съгласна др.Кисьов ще ми направи цветната снимка–съгласих се, все пак са екип. И така, дълго става, ще съкращавам. Снимката казаха е 6+, хламидията, отрицателна и можем да стартираме м.май с инсеминацията.
Моля ви изкажете си мнението за този метод, аз съм вече на 36 и не ми се губи време, много изгубихме.
Мих, много се радвам за теб, ЧЕСТИТО!!! Пази се много, лягай и чети книжки за бъдещи мами  :balk_125: мисли само хубави неща
Маригри ти как си, послушни ли са бебчовците, остават ли те да поспиш? В коя седмица си вече?
А на Док му пожелавам всичкото здраве на света, че сме много на диванчето и го чакаме
 :bighug: ви всички
*
« Отговор #163 -: Март 17, 2011, 13:43:16 pm »
Охооо,Закуска,ама ти градска ли си бе!??? Хе хе ,много сме-силни сме/то това не е много за радост :wink:,ама винаги е хубаво да си имаш някой градски под ръка!/ До колкото разбирам,вие също сте без диагноза! Показателите и изследванията ви са напълно нормални! В такъв случай Док винаги препоръчва инсеминация! Щади организма, а и финансите! В много от случаите помага! Просто няма "чисто основание" за преминаване веднага на по-"тежките" процедури.Мисля,че въобще не ви пречи да си мините по"каналния" ред! Ние сме идентичен случай ,като вас! Преди да минем към икси-микси,имахме две инсиминации! За съжаление ,нямаше резултат,ама в повечето случаи има!!
п.п. Даже и във възрастово отношиние" си приличаме!!  :lol:скъпия на колко е ,ако не е тайна!? :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #164 -: Март 17, 2011, 14:35:49 pm »
Рачо мъжа ми навърши 45. Да, док каза, че за съжаление и ние сме в графата няма проблем, но.....уви, затова да пробваме инсеминация. Аз не съм чувала да е много надеждна. Имам причтелки, които по 4-5 пъти са пробвали, но не се получи, верно, че преди 4-5 години, казваме си сега са по напред, ама ....не ми се губи време. От друга страна док ми каза, че е хубаво да пробваме, за да видим и как яйчниците ми ще реагират, каза намален яйчников резерв, ама е нормално за моите 36год. предложи да направим това за да има поглед над нещата. Оставям се, все пак, знае повече от мен  :D
« Отговор #165 -: Март 17, 2011, 14:49:48 pm »
Привет закуска:) Обикновено го казвам на някоя баничка сутрин, но... има и изключения понякога  :D
Аз също бях изпълнена със скептицизъм относно инсеминациите, но моя позната след 5-6 години опити реши да се обърне към Александров и тъй като резултатите им бяха ОК като вашите, док им предложи инсеминация първо с единият, после с другият яйчник. Направиха я без никакви стимулации и още първият им опит беше успешен. Финансовата страна няма какво да я коментираме, а и както Рачо каза това е начин да се пощади организма.
Поздрав и успех!
*
« Отговор #166 -: Март 17, 2011, 15:01:36 pm »
Закусче,вие сте точно като нас!! /и като нашия случай/!! Едно към едно, :lol:! Вярвайте му на Док и работата ще стане! Не ви пречи една инсеминация" предстартова",така да се каже! А защо не и за финал!!!? :wink: А и щом на док му трябва допълнително инфо от тази процедура,то ще е полезно и за вас. Не ви пречи и с нищо няма да ви забави! Просто с оставете в ръцете на Док! Той си знае работата!!!
« Последна редакция: Март 17, 2011, 15:55:37 pm от ra40 »
« Отговор #167 -: Март 17, 2011, 15:02:42 pm »
Закуска здравей  :wink:
Радвам се, че всичко тук мина добре....иначе имай доверие на док, мисли положително и вярвай, че при вас ще стане  :wink:....не гледай и не слушай кой какво казва, важно давярваш на Александров само  :wink:
а ни ще ви стискаме силно силно палци  :D

аз съм добре....пу..пу,растем.... :wink:

Михче...почивай и мисли само за бебешки работи, че това те чака  :D
« Отговор #168 -: Март 17, 2011, 15:05:41 pm »
Ей choveche, благодаря ти, вдъхна ми надежда, а и още повече, че при док са правили. Голяма съм оптимиска по принцип, гледам да гледам нещата винаги от + страна. Ай дано стане и при нас, е пък ако не има и поправителен нали :wink:
« Последна редакция: Март 17, 2011, 15:12:52 pm от zakuska »
« Отговор #169 -: Март 17, 2011, 15:11:48 pm »
много ви благодаря, на всички :bighug:
« Отговор #170 -: Март 17, 2011, 15:30:52 pm »
Да се включа и аз за инсеминациите. Ние имаме само една, неуспешна, но бяхме с лек мъжки фактор. Имам позната, която по същото време, когато правихме първото инвитро, направи инсеминация в АГ, и успя от първия път. Вече е в майчински :wink:
Пожелавам го и на теб Закуска.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #171 -: Март 17, 2011, 15:57:31 pm »
Абе , както се казва -той нашия Док,такива като тебе ги схрусква за Закуска ,бе!!! :wink: Няма време да се размотава с вас!!! :lol:
*
« Отговор #172 -: Март 17, 2011, 17:46:24 pm »
Привет Закуска!
Както ти пишат съфорумците - имай вяра на док, той си знае работата! Щом трябва инсеминация - инсеминация! По принцип, когато диагнозата е "неизяснен стерилитет", док препоръчва да се пробвате бебето да стане по приятния начин. Както разбирам обаче при вас факторът "време" е определящ и нямате такова, така че действайте! Пък вие си знаете, че стиснатите палци ги имате от нас! :D
« Отговор #173 -: Март 18, 2011, 15:01:05 pm »
Михче, що не пишеш  :D
Искам да сложиш една снимка на двете чертички тука да й се кефиме и да ги сънуваме  :D
Честито! А кога се разбира колко са?  :oops:
*
« Отговор #174 -: Март 18, 2011, 16:17:26 pm »
Еееее,ти пък- "мъж го искам,сега го искам""!!! :lol: То ония ден се разбра ,че го има +!!Ще изчакаш още петнадесетина дена и за бройката!! :D Ама много сте припряни,бе!! :wink:
« Отговор #175 -: Март 18, 2011, 16:29:26 pm »
Някой да има прясна информацийка кога док ще е на работа? В първите дни след завръщането ще е ад вероятно на седмият етаж...
« Отговор #176 -: Март 18, 2011, 16:40:38 pm »
Аз бях там в сряда...и доктор Александров вече беше на работа, и наистина имаше много работа, но беше супер усмихнат...нищо че малко трудно вървеше :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #177 -: Март 18, 2011, 22:14:49 pm »
И из в сряда бях на преглед, там е док и е добре, поне така каза :D
Лудница голяма беше сутринта, много трансфери и пункции, много нещо, бейби бум се задава :D.
zakuska, и аз имам позната бременна от първа инсеминация там, общо взето ако стане супер, пък ако не, все пак не е толкова финансово натоварващо.

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #178 -: Март 19, 2011, 16:27:11 pm »
Ееее... и аз бях там в сряда:))))хихихи...то има ли някой да не е бил,ама отидох след 11 и беше долу-горе спокойно,дори не очаквах чак толкова.
« Отговор #179 -: Март 19, 2011, 21:20:51 pm »
Михче миличка пиши как си ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...