Здравейте момичета и ти Рачо
Прибрах се от Бг и сядам да се отчета, какво направих през престоя си. Ще се постарая да е по кратко
Първите 3-4 дена беше истински маратон
Пристигнах на 6.03. в 23.30ч. в София,валеше сняг, оттам 6ч. до Бургас, и аз съм от там
, през цялото време валеше сняг. Поспахме 3часа и отидохме да си приберем бебчето от родилното, станах леля, много се радвам
, деня ни беше мноого натоварен. На другия ден хванахме пътя за Варна при др.Александров, все пак за това се бяхме прибрали. Док беше много разговорлив, посмяхме се, видя изследванията, които бяхме правили тук, хормони на 2 ден от МЦ и спермограма, искаше цветна снимка (както и вие ми казахте) и го разсмях, като разбра, че вече имам час запазен за нея, но, каза–инсеминация. Аз много не вярвам на този метод, незнам защо, но не ми е надежден. Държах да е Инвитро или Икси, но той ме опроверга. Гледа ме на видеозон и ми пусна тест за хламидия. На другия ден отидох за цв. снимка. Ани ме извика и ми каза, че док е претарпял по спешност лека операцийка и го няма, ако съм съгласна др.Кисьов ще ми направи цветната снимка–съгласих се, все пак са екип. И така, дълго става, ще съкращавам. Снимката казаха е 6+, хламидията, отрицателна и можем да стартираме м.май с инсеминацията.
Моля ви изкажете си мнението за този метод, аз съм вече на 36 и не ми се губи време, много изгубихме.
Мих, много се радвам за теб, ЧЕСТИТО!!! Пази се много, лягай и чети книжки за бъдещи мами
мисли само хубави неща
Маригри ти как си, послушни ли са бебчовците, остават ли те да поспиш? В коя седмица си вече?
А на Док му пожелавам всичкото здраве на света, че сме много на диванчето и го чакаме
ви всички