Привет коремчета.
Iffi.13, единият ми дядо, Бог да го прости, се казваше Максим. На мен лично много си ми харесва, пък и като значение е най-голям, най-велик.
Относно имената - с моя мъж харесахме няколко, но разбира се отпаднаха няколко и остана едно (Симона). Обаче нашият татко един ден ме пита Катерина харесва ли ми. Абе не е лошо името, ама не ми е фаворит. Докато мнението на свекър ми е че трябва да е Катерина. Между тези двете обаче си остана първото. Една вечер както си седяхме и гледахме ТВ моя мъж чу името Рая. И като каза, че много му харесва, дори повече от Симона. И така до момента нашето име е това - съвсем инцидентно чуто
.
Дидон, мен не са ме питали дали съм сигурна че е едно, но пък постоянно се шегуват с мен да изплюя топката на децата дето съм я глътнала. И понеже аз раста по-скоро на корем (на мен съм трупнала съвсем малко) постоянно ме питат дали съм сигурна че е момиче, а не момче
. Честно казано мен пък това ме мъчи. Вярно, че и на двете ФМ ми казаха момиче, ама да си каза честно вече доста случай чувам как от 100%-тово момиче се ражда момче
. Направо ме хвърлиха в голямо чудене.
Абе момичета да ви питам от мойта настинка ми се появи ужасна кашлица днес. Направо вече корем ме боли. Да знаете как да се преборя с кашлицата, че бебчо направо горкото кой знае какво му е.