Боби разбира се, че не си задължена да правиш каквото и да е, но пък ако ще си по-спокойна след това, може би си струва. но както и другите казват, притесненията са неизбежни, много стискам палци всичко да мине добре и да нямаш никакви тревоги след като вземеш решението, каквото и да е то.
странно е, че си говорите за изтръпване на кожата, аз щях да питам утре дали е възможно това "стягане" на кожата да е контракция, но пък е само на места по корема, не на целия. като ви слушам си е от кожата явно. мазането помага до известна степен.
дайде да прочета малко хубави работи за епидуралната, че всичко, което съм чела до сега в нета и по листовки, ми звучи не чак толкова привлекателно.
ултра, не можеш ли да им кажеш, че имаш болки и да те прегледат, не би трябвало да ти откажат. нямаш ли телефон или отделение, където да отидеш по спешност. те и тук в англия са много стиснати на прегледите, но пък като отидеш в спешното (то си е родилното отделение, но е отворени 24 часа) хората са много мили, никога няма да те върнат или нещо такова. успех, щото само притеснението може да ти направи проблем.