Боби, страхотни новини, хайде още по-страхотни след амниото.
Бубето, добре дошла, дано всичко мине прекрасно този път, да се наслаждаваш на бременността си и да си гушкаш здравото бебе през август.
Туци, няма защо да ми се извиняваш, ние с дидон и надин вървим горе-долу заедно, та не се засягам, в добра компания съм
ще трябва да се попрочете за позициите при раждането, ако срещна нещо интересно ще пиша.
а по повод радиацията - в англия били засекли повишен радиационен фон. още като стана аварията, колкото и да ме е срам преди да се замисля за хората там, ми стана много криво, че това се случи баш като съм бременна и ще ми се ражда детето. зная, че не е особено социално приемливо, но няма как да не се тревожа за бебето си първо. аз пък съм се разяла на ябълки, та успокоителното е, че те са зрели преди аварията.
аз си мисля, обаче, как можем да се подготвим за болките по време на раждане - никой не знае колко и как ще ни боли. но съдейки по болките си онзи ден (а и в деня на пункцията ми между другото) няма да е лесно. не зная колко от вас знаят и планират да ползват ТЕНС машинки - тези, които изпращат ниско волтово електричество към гърба, всичко, което чета и слушам показва, че са ефективни, особено ако се използват когато контракциите започнат. аз мисля да си взема такива под наем.