Боби, стискам палци всичко да е наред и съжалявам, че не мога да предложа нищо за повръщането, четох че джинджъра помагал, ама аз пробвах с един сок и не ми хареса, но не съм настоявала, виж може пък да помогне. представям си какво е гладна бременна жена - аз 5 мин не мога да изтрайвам, пък вие как удържате не знам. пиши как е минал прегледа.
миленка, стиснати палци и за теб
колкото до изследванията ми - в англия са и тук по отношение на медицински интервенция политиката е абсолютна не-намеса освен ако много се наложи, та и аз така бях решила да кажа че имам засилено и миризливо течение, та да видим какво ще кажат. чудя се дали да не го направя по-към раждането, обаче, че да сме ок към момента на раждането. ще го мисля, и вие кажете кое ви изглежда по-смисслено.
дидон, това е класика при спортистите - дори и да не са бременни - ама виж какво ще ти каже доктора. аз пък таман се зарадвах, че от две седмици не съм качила нищо и после се замислих, че ако и бебето не е качило значи нещо е кофти. но пък не мисля, че не ям.
нимика, моята лекарка ми беше казала, че всичко което е локално може да се ползва дори първия триместър, макар, че аз изкарах един грип на инхалации, така че вземи си едни читави капки. както бях казала на мъжа ми за бебето е от особено значение майка му да може да диша, повече отколкото какви капки ползва и колко от тях могат да минат през плацентата. успех
хубав ви ден