Аз не разбирам какво му е толкова сложното да се държи детето на сянка. След като аз съм успяла тук на суптопичното слънче да я опазя, не знам защо в България може да ви е проблем. Всеки си знае за себе си, но аз моето си бебе на 1 месец няма да седна да го мажа независимо кой какво ми препоръчва. Свидетел съм на не едно и две неща, zа които са се кълнали, че са безопасни, а сега текат реклами по телевизията от адвокатски фирми по повод това, че хора са увредени.
Ето на последната простотия - някакво напълно уж безопасно лекарство за акне, а се оказа, че приичнявало доживотни увреждания на храносмилателната система. Или едно от най-изполваните лекарста за киселини - причинявало деменция при старците. Това са просто два елементарни примера, с неща, които години са се смятали за безобидни. Човек през акъла не би му минало, че тези двете може да са свързани.А камо ли нещо, за което се знае, че е токсично,просто няма как да ме накарат да го позлвам, понеже не било "чак толква" токсично. За мен поне не предствалява кой знае каква трудност да държа бебето без да е на преки слънчви лъчи. Мяташ едно одеало пред него и ето ти сянка. Пъки като знам в България как ги навличат - не мога да се сетя да съм видяла малко бебе с голи крака и ръце навън. А тук моята само така я влачех навсякъде.
Сега малко друга тема. Изведнъж ми дойде като от небето, ама зпаочнах да повръщам. Уж вече трябва да не ми се гади ( и беше престанало), а сега направо не мога да задържа нищо в стомаха си. Миналата седмица ми се случи, ама бях болнна и реших, че е от това. Е да, ама днес историята се повтори. Цял ден ми се гади, дадох бебето на мъжа ми да я гледа и се заврях в леглото. Е това гадене не мина и чак вечерта поврънах. Направо не знам какво да правя - днес цял ден съм на една закуска и сега изядох един банан ( за което ми отне над един час). Сигурно ще зазпочна по-редовно да си взимам витамините, че дано поне част задържа, че започвам да се притеснявам. В 20та седмица бебето е вече доста големичко и има нужда от повече витаминки, а и аз покрай него. Стискайте палци да приключи този ад, че ако ще си карам така цялата бременност, хич няма да ми е леко.
Боби