сами, дано всичко е наред, моята девойка е също доста шавлива, но пък на мен като говореха за реактивност казаха нещо по типа добра реактивност. другото, което забелязах, че напоследък при видеозоните и при меренето на тоновете тя почва да рита точно там където е машинарията. та питам се дали и на твойто бебе това не му харесва примерно и затова да е така, може ли по друг начин да се засече колко е реактивен?
надин, ужасно е това със зъбите и езика ти дано скоро се оправиш, като знам аз как не мога да търпя да съм гладна, хич не мога да си те представя как издържаш
честито на новодошлите и на родилите
аз нямам интернет вкъщи затова се изгубих иначе - девойката си ме рита, слава богу обърнала се е с главата надолу, но не знам дали ви писах, че на фм се видя увита пъпна връв около врата й. не било проблем да се ражда нормално при това положение. ходих на среща в болницата - сигурно ще избера да раждам в басейн, при това положение само акушерки ще има при мен и мъжа ми дано всичко е наред. сега си мисля, че хич не ми е минало през ума да ги питам дали да нося дрешки за бебето, някакси го приемах за дадено. малко ме тревожи колко са спокойни и не-медикализирани тук, дори да ти изтекат водите си стоиш в къщи докато станат контракциите на 4-5 мин, даже и тогава могат да те върнат ако не ти е разкритието достатъчно. ще видим
ние понапазарувахме и обзаведохме стаяата на бебето, макар, че в началото ще спи при нас в коша. и от обикаляне по магазините във вторник бях хипер зле с бболки, и отпаднала, та полежах едно известно време и сега пак съм на пружини. притеснява ме само това, че не само се задъхвам, но често ми спира дъха, буквално все едно не мога да си поема дъх, това случвало ли ви се е? и странното е, че ми поминава след като хапна.
дидон, много ти се чудя на търпението, как не им се ядосваш и развикваш на тези твойте. абсолютно подкрепям - да си изберат или бебето в хола и те в южната стая или на север. в края на крайщата питай мъжа си и тях кой е по-важен новороденото или техния конфорт за 4 месеца в годината?
оставям ви да ходя да хапна нещо и извинете че стана толкова дълго, но от една седмица не съм ви чела. и ммакар да работя по интернет, най-много ми липсва достъпа до форума сега като живеем без интернет и телевизия.
лека ви вечер