Аз вчера си взех и моите кръвни изследвания.Моя хемоглобин е 108,малко нисичък.Ще видим в понеделник д-р Михова какво ще каже . Обаче четох и веднага си увеличих фолиевата киселина. С понижаването на хемоглобина си обяснявам и това задъхване нощно време,сякак не ми достига въздух / пише ,че хемоглобина е отговорен и за пренасянето на кислород в организма , не само за анемията /
Иначе за курса ,на който бях.
Беше проведен в камерен състав,аз ,приятелката ми и инструкторката. Като цяло щеше да е много по-полезен за момичетата , които ще раждат естествено, но все пак имаше няколко неща, които ми бяха от полза ,както и приятното бърборене по женски за предстоящото раждане
Едното нещо , което запомних е, че в бившата Тина Киркова, ако раждаме секцио има вариант бебето да е при майката през цялото време . Това става ако се заплати апартамент...
Второто е,че с доктора който ще прави секциото трябва да споделя желанието си да забременея бързо след първото раждане.Това налагало зашиването на всяка цена да се направи на два етапа
. Не съм си мислела,че може да обсъждам именно работата на хирурга с него,но се оказа ,че е така. Има хирурзи,които шиели на един етап. Това пък ми помогна лично на мен да взема решение да се свържа с д-р Божидар Славчев,който ме е оперирал . Разбрах ,че прави секцио /аз аз си мислех ,че отказва такива операции /и най-вероятно ще си избера него
А,има и трето.В МД София д-р Ана Попиванова / неонатолог / .Прекрасен доктор и човек,горещ привърженик на кърменето от самото начало и помагала с ценни съвети на новоизлюпените мами