Привет и от мен,относно витамините,на мен от ЖК ми изписаха пренатал,и аз да взема да си купя най-голямата опаковка от 120 хапчета,и голяма грешка.Още от пьрвото хапче толкова ми стана лошо,не го отдадох на това,но когато и на следващото пак ми прилоша ги спрях.Попитах доктора и той ми каза че има случеи при които не на всеки му понасят витамините и щом ми става лошо да ги спирам,и така абсолютно нищо не пия,а и нямам намерение.А за фолиева киселина,аз не вярвам на нея,това според мен е супер голяма реклама и налагане на продукта последните няколко години,имам сьвсем пресен случей в семейството ми че тя не помага,макар и редовно приемана,и в момента докторите се оправдават че проблема при детенцето е дошьл от неприемане на фолиева киселина,отново пьлни оправдания за тяхната безхаберност.Но както и да е,щом и моя доктор го потвьрди че от нея явно полза няма,и аз я спрях рано,рано.Но всеки сам си знае,ако се чувства добре от витамините и така ще бьде по спокоен нека пие,но аз поне с очите си видях че полза от това няма:))) Пожелавам на всички здрави бебета,това е най-важното:)))