здравейте, отдавна не съм писала, защото съм заровена от работа и то така, имам чувството,че няма да успея да свърша всички неща, които трябва да свърша. днес вече си ми пролича и си поплаках, та ще видим докога ще ме държи.
честито за родените бебета, на всички ни - живи, здрави бебета на термин.
аз да се похваля направих един голям и няколко малки пазара - основно дрешки, другите работи ще ми ги дадат. сега остава да пера и да гладя, че като се приберем след 4 месеца да са готови нещата. опаткахме джъмбо, но да ви кажа - в магазина, за който ви говорих преди - на ъгъла на бул македони и ул лайош кошут има прекрасни дрешки за новородени и до 1 год и нещо. мисля, че са френски и една ролкличка е 7-9 лв. при ританките избора е по-малък, но за лятото има много приятни неща, а и за бременни има дрешки на прилични цени. със сигурност ще го има магазина до вторник поне.
от срещата с док - 1.8 кг, като ми видя физиономията каза, абе може и 1.5 да е ама си е съвсем в нормите. добре е, правихме и запис на тоновете и ме инструктира за какво да слушам и да следя дори и по време на раждане как се променят тоновете на бебето, защото нали ви се оплаках, че в англия тонове не се слушат, та сега аз ще си го правя вкъщи.
ултра много ти благодаря за информацията, която си ми дала. на мен ми казаха (счетоводителката ми) че първия болничен трябвало да е издаден оттук, но как да стане като аз по това време няма да съм тук. от това, което ти пишеш излиза май, че там се издава болничните, само се превеждат. добре ли съм те разбрала, има ли срокове или мога да си преведа и тн като се върна 2 мес след раждането? има ли линк някъде, където да я има тази инфо, да не те занимавам излишно. ако искаш пиши на лични да не се морят другите да четат.
напоследък и бебето много силно рита и като ме срита долу ниско в шийката на матката едно че е много неприятно и болезнено, друго се притеснявам да тръгне да излиз по-рано. за момоента е седалищно, да се надяваме да обърне. отивам да спя, до утре