Ясно ,че работата с плановете къде да се гледаме и как да подреждаме , ще бъде непланова
Но все пак тярбва да подредя нещата преди да отида да раждам - най-малкото , за да знам после кое къде съм сложила . Не мога да оставя нещата по кашони и торби и като си дойдем да търся кое къде е .
Но кога ли ще се захвана с това подреждане , сега още не искам да се напрягам и натоварвам , а то от сега ми тежи корема . Но ще го оставя за преди тръгване -поне да знам, че ако се натоваря , скоро отивам в болницата и ще ми е спокойно , доколкото е възможно .
Иначе мъжа ми , които доскоро май го беше страх да се подготвяме ,че е рано , вече ме пита - какво ще трябва -шкаф, скрин, гардероб да правим ...
Мисля,че е време за нови попълнения -нещо няма такива!Дано има много мами с положителни тестчета , които се спотайват и има великденско нашествие в темата!!!
За хигиената и влизането с обувки -за мен това е абсурно -улиците ни са толкова мръсни , че не бих си го помислила. Близките приятели , когато идват на гости - а и ние като ходим -си носят техните домашни чехли . Имам купени няколко чифта чехли за гости , но когато някой външен човек дойде инцидентно за малко , пускам да влезе с обувки , после трием .Имам купени и калцуни , но май не ми се е налагало да ги предлагам.
cambozzola , добре че нямам съседи -засега
-камо ли алкохолизирани .Сега упорито се пазя само от една баба , която ме среща пред блока на офиса редовно и има голямо желание да ме прегърне и здрависа и аз бягам няколко крачки встрани като некадърен футболист.
Jbrul, каква фабрика !Нали българския гении може всичко-няма ли такъв около вас с някакво приспособление да се свърже към адаптор , акумулатор или нещо такова
При нас времето никак не е за разходка - духа, студено .
Запалила съм си сетче за аромотерапия с ароматно масло и релаксирам с филми , жалко че нямам книжка , която да ме грабне и да чета....