Относно обувките, вече в две къщи съм виждала да се процедира по следния начин: слага се мокра кърпа/чердже/парцал и гостите си изтъркват обувките, преди да влязат по-навътре. Все е някакво решение.
Тук, в Естония, е закон да се събуваш като влизаш, а и никой не търси чехли, така че съм екстра. Куриозното е, че дори и на работа се събуват - имат си специално място за оставяне на обувките, доста хора си имат там чехли или пантофи, надпреварват се и с колко по-оригинални чорапи да са
Моят мъж много трудно свикна с тази привичка. Малко ми е трудно да си представя как миришат чорапите на 50 програмиста, събрани в едно опен спейс пространство
Със Сами никой ли не поддържа връзка? Предполагам е родила вече
Нимика, на мен ми се наложи да освободя целия скрин в спалнята, първоначално почнах с 2 чекмеджета накрая изпразних и четирите
За мен по-удобно е да гледам бебето в спалнята, дори последните 2 нощи си разменихме с мъжа ми местата на спалнята, че от неговата страна има много повече място за бебешкото легло. Нощем се става често, а и ще ми е по-спокойно ако ми е пред погледа постоянно. С първото дете бях развила фобия да проверявам непрекъснато дали диша. Едната ни баня е към спалнята, това също оказва ефект за решението. Там съм сложила ваничка, комбинирана с повивалник. В началото ще ти се иска да се редувате с мъжа ти през нощта в грижите - поне да става да ти подава бебето за кърмене. За мен специално това беше много важно, защото операцията ме боля дълго време и гледах да си спестя всяко излишно движение. Все пак, ако таткото не се наспива и е непълноценене на работа, може да помислиш да се преместиш в детската.