0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №74
« Отговор #840 -: Април 07, 2011, 11:13:13 am »
привет и от мен  :)
Боби, първо честито за добрия резултат, дано отпаднат всякакви претеснения с тази пъпна връв и остава само да следите по-често.. :)
За замърсяването от кожата много буквално си възприела думите ми- аз Гала много не я слушам, защото на моменти почти ме дразнят със съветите си, но смисълът беше че кожата на бебето е незряла и всякакво замърсяване може да окаже много по-сериозен ефект. Също така, както знаете токсините се възприемат и от кожата (за водата не съм казвала нищо) и в този ред на мисли.. аз не съм въобще специалист в тази тема, но смятам, че е добре да е по-стерилно около бебето поне в началото, пък ще видим доколко ще успея..
Между другото в БГ пуснаха един нов канал- Ulitisima, точно за майки дето си седят вкъщи и от време на време има интересни неща за бебе, дом и пр. Не че е голямо чудо, но за такива като мен дето не знаят какво е каша, която се давала на бебта -все е нещо  :oops:

Ифи, че защо й казваш за името тогава, какво има да коментират какво сте избрали и да ви влияят, ще го разберат като му дойде времето. Идеята на Роси за "страхил" много ми хареса  :lol: Между другото странно, но Максим беше мой фаворит по едно време,  напоследък стана дори малко "модерно", което по принцип не ми харесва да го чувам от много места, но все още ми харесва. Скоро се майтапих с мъжа ми, предид на размерите ни, че малкия май си иска да е Максим  :lol:
Ние също няма да кръщаваме на роднини,въпреки че моя избор случайно съвпадна с буквата на свекървата, а с нея и двамата не сме близки изобщо  :) Аз като му говоря в корема, дори още не смея да го назова с името което сме избрали. А името си дойде като знак за мен още преди да забременея и след това мъж ми много го хареса  :D
*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #841 -: Април 07, 2011, 11:19:31 am »
Туци, то много зависи откъде кашляш - от гърлото ли те дразни, или нещо по-надълбоко, секрет има ли... Иначе има сиропи за кашлица, напълно позволени за бременни (и за бебета) - например Мукоплант, Стодал; ако не можеш да се чуеш с доктора си обаче, поне на аптекаря да опишеш хубаво симптомите, за да успее да те насочи най-добре. Споко, бебо си е добре, ти се оправяй!
Боби, честита кака :-)
Това с имената наистина е забавление - моят мъж до 30 седмица изобщо не желаеше да обсъжда име, докато не го заплаших, че ще пиша дребния както аз си искам, него и без това никой няма да го пита :-) Сега остана последна "пречка" - да каже на родителите си, че не, няма да се казва на ничие семейство, с буквите вкл. (мойто майка няма да протестира, не смее); то аз и за неговите не очаквах да имат нещо против, но изведнъж снаха ми ме стресна, че те явно тайно от мен и независимо то всичките ми изявления по въпроса (в стил "който иска да кръщава деца, да си ги ражда") лелеели надежди да носи дядовото си име. Да, ама не :-) Сега ще видим колко лоша ще се окаже снахата, за пръв път; дано да преувеличавам де, те иначе са много свестни хора и не ми се ще да се спори за глупости.
Дидон, аз пък имам друга идея - казваш им, че изобщо не си бременна и това е голяяяма възглавница, щото не ти се ходи на работа през лятото :D
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #842 -: Април 07, 2011, 11:23:10 am »

 Искам да питам някоя от вас дали се сблъсква с подобно нещо.Няма човек,който да не ме попита дали съм сигурна,че бебето е едно.Не знам,толкова ли ми е голям корема или е просто много остър, не знам.обаче като почнат така...Ще взема да запитам д-р Михова дали наистина е много голям за периода си или просто на фона на структурата ми.Та ,дали и някоя от вас я посрещат с подобни думи навсякъде ...
 

И мен ме питат , и мен !!! Не знам дали заради корема или заради факта ,че знаят че е инвитро  и очакванията  поради тази причина са да били близнаци  . В началото разбирам -ама сега  - и то умни и интелигентни хора.  

Както и за пола  има коментраи -абе , то докато не родиш не се  знае какво ще е  .  Понякога се дразня  , понякога се смея  .

... постоянно ме питат дали съм сигурна че е момиче, а не момче :D. Честно казано мен пък това ме мъчи. Вярно, че и на двете ФМ ми казаха момиче, ама да си каза честно вече доста случай чувам как от 100%-тово момиче се ражда момче 8O. Направо ме хвърлиха в голямо чудене.

Абе момичета да ви питам от мойта настинка ми се появи ужасна кашлица днес. Направо вече корем ме боли. Да знаете как да се преборя с кашлицата...
tucy, недей така  , че ще притесниш и мен, че вече накупих само сини и зелени неща :lol:  Нали на хубави ехографи ни гледат   , няма да има грешки !

За кашлицата - аз смуках таблетки Исла  / по ми помагаха от Прополиките като че ли/, гаргара с тантум верде, гаргара  с лайка и сода , инхалация с лайка -това и за носа помагаше.


Снощи в компания мъжа ми каза- ами тя ще избере името -каквото реши  тя, двевет месеца го носи и се мъчи -това си е нейно право .  Хем хубаво ми стана  , че не се налага да има претенции  , хем никак не ме улеснява.

То си имаше една тема "Имена за нашите деца "   -май там трябваше да се прехвърлим  да обсъждаме.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 11:25:29 am от nimika »


*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #843 -: Април 07, 2011, 11:46:56 am »
Привет :D,Бобичестито за резултатите и само хубави моменти вече.За имената мъжа ми предложи две мен ми харесаха и това е не са на баби,дядовци и т.н.А Надин как ме развесели с това"казваш им, че изобщо не си бременна и това е голяяяма възглавница,,на мен една комшийка ме пита преди месец,два ти бремена ли си напълняла ли си-а аз не дебела съм и тя направо 8O,после и казах де,че сигурно нямаше сън да я хване :P.nimika как се прави тази отвара за гаргара от лайка и сода
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #844 -: Април 07, 2011, 12:15:37 pm »
Боби, чудесни новини  :D

Момичета, и аз май ще имам проблем с имената от роднинска гледна точка. Принципно това изобщо не ме касае и не ме впечатлява, но ми става пък обидно, когато кажа на майка ми - Днес Максим рита доста...
Как да не е хубаво - стахотно име е. А че е гръцко - гръцко е ама ти и кажи, че и Патриарха се казва така, значи може и българско да го пишем :-). Мъжът ми се казва Максим и ако беше момченце много се изкушавах да го нарека така,но нито той, нито аз обичаме баща и син да са с еднакви имена и това беше единствентата пречка. Ама името е СУПЕР!

Моята майка и до ден днешен се опитва да вика Ива на Ивана. Казах и хиляда пъти, че Ива не е съкратено от Ивана, но тя си знае нейното - не и харесвало името на детето и така шяла да си и вика.И на мен ми е обидно, но ми писна да се разправям. То детето само ще я научи, защото въобще не се обръща, та се наложи иска, не иска да и вика както се казва :-).


Благодаря на всички, които ме мислите. Много е приятно да знаеш, че не си сам в такива моменти.

Ние този път още не сме избрали име. На мен ми харесва Мила, но няма а е, защото на мъжа ми не му харесва. Имаме също София и Елена, но не сме много сигурни за нито едно от двете. Калина например много ми харесва, но не става за тук за съжаление. При нас има и този специфичен  проблем - хем искаме детето да е с българско ( или често употребявано в България) име, хем да не е нещо много странно за тук, че цял живот да трябва да си го казва по букви как се пише и хората да не могат да го прочетат.

Б.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 13:38:02 pm от Bobbie »


  
*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #845 -: Април 07, 2011, 12:29:09 pm »
Леле Боби хем си мислих да те поздравя в предходния пост и съм пропуснала :oops:. Много се радвам за хубавите новини.

tucy, недей така  , че ще притесниш и мен, че вече накупих само сини и зелени неща :lol:  Нали на хубави ехографи ни гледат   , няма да има грешки !

Твойте поне са сини и зелени - могат да се носят и от момиченце. Ами аз какво да кажа, като съм купила едни комплекчета туника и ританки, както и рокличка, розови нещица. То уж гледах да са неутрални, ама като ми казаха момиче и нямаше как да не купя нещо момичешко :D.
И аз се надявам да няма грешки. Мен ме е гледал Марков, който ми го препоръчаха и ми казаха че бил един от най-добрите. Абе каквото дойде :D.

*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #846 -: Април 07, 2011, 12:36:33 pm »
как се прави тази отвара за гаргара от лайка и сода
Запaрваш лайка  ,  прецеждаш , добавяш  малко сода / на 1чч около 1чл / и гаргариш  - това вече знаеш как  :wink: .Зза предпочитане  да  е топла лайката -е, не гореща ,че да ти пари  , но топличка. Гаден е вкуса , но аз  го правих по няколко пъти на ден .
« Последна редакция: Април 07, 2011, 13:54:00 pm от nimika »


*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #847 -: Април 07, 2011, 13:33:00 pm »
Боби, поздравления за хубавите новини :)

Относно големия корем - в България януари месец още ми казваха, че скоро съм щяла да раждам и то непознати хора. С първата бременност много ме дразнеха тези неща - тогава лежах 4 месеца на медикаменти за задържане и такива реплики ме съсипваха.
Тук никой не си позволява да прави коментари за външния ми вид. Едва тази седмица в детската градина учителките ме попитаха тежко ли ми е да изкачвам стълбите и скоро ли очакваме бебето.
Явно си е до манталитет.

За имената - искахме децата ни да са кръстени на велики български царе и в никакъв случай не искахме да се съобразяваме с роднините, иначе трябваше да родя най-малко 4 деца, за да удовлетворя всички претенции :wink:
Първият ни син е Симеон, свекъра трудно го преглътна и досега казва, че бил Мони на дядо си Милен :lol: За втория имахме 2 варианта - моят е Борис, на таткото беше Самуил. Предоставихме избора на баткото още преди половин година и оттогава си знаем, че ще е Боби ;)
По случайност съвпада първата буква с името на майка ми, но пък няма човек, който да е по-заслужил от нея, така че мога да й подаря една буквичка.
Поради липсата на заслужили български царици, ако един ден имаме момиче, то ще е Мария - интернационално и красиво. Ако и третото е момче, вероятно ще е Тервел, това беше едно от колебанията ми за избор на първото.
Та, исках да споделя, че изборът на име е много лесен, стига да имаш стратегия ;)

Благодаря на всички за пожеланията за леко раждане! Чак не ми се вярва, че остана само една седмица...


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #848 -: Април 07, 2011, 13:38:48 pm »
лагодаря ви момичета!
 Успокоихте ме и ме накарахте да се усмихна.Със сигурност ще пусна в действие и двете стратегии , с възглавницата и тризнаците  :lol:  и после ще разправям.
 Аз и за момент не съм се съмнявала,че има вероятност за грешка с пола.Първо,че няколко независими доктори са ми го казвали,а и после,чеееее...знам ли ,в клиниката разполагат със съвременна апаратура.Да сбъркат веднъж,дваж,ама все в някой момент ще се види... Хихихихи, представям си след тези ми думи на финала да гушкам девойче  :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O
 Аз с хремата си се борех с морската вода и вечер слагах капки за нос,Виброцил, а сега продължавам да си лепя вечер от лепенките против хъркане и хрема, които по думите на мъжа ми са ЗА хъркане  :lol: . Много облекчават дишането.Само дето са малко скъпички,но може да си ги купувате на порции

 Моя мъж излезна с едно предложение за име: Калоян...Аз освен Борис имам и Юлиян,което пък го измислих хем да е произволно от двамата дядовци Илия и Илиян, хем да си е от неговия юли месец...  :)

  Ултра,права си ,че сигурно нещата опират до манталитет.То мен точно това ме изнервя , че по-голямата част от жените,които ми го казват са имали някакви проблеми по време на бременността и като ме гледата такава слънчева и спокойна,сякаш им е кеф да ми забиват тръни в главата...
*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #849 -: Април 07, 2011, 13:55:01 pm »
Привет и от мен мацки!
Аз по-късничко се включвам, че по принцип съм поспалана и си поспивам поне до 11 часа, а вие сте изписали две страници вече :D
Боби браво, чудесна новина! Лека бременност и по-малко тревоги докрая!
Хайде и аз да се включа по темата с имената. По мое наблюдение по-хубавите имена са за момиченца. Оше преди да знаем пола момичешкото ни име беше избрано - Дария, да ама сега като е ясно, че ще е момче все още не можем да се спрем на име, което да харесва и на двама ни. Инъче нашите баби и дядото нямат никакви претенции относно това как ще се казва внучето им, но тъй като едната баба и дядото са със Д сме решили, че това е нашата буква. Нека се радват старците! Освен това смятам, че баща ми напълно заслужава подобен жест, предвид това какво е направил и продължава да прави за нас.
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #850 -: Април 07, 2011, 13:59:20 pm »
така -май  ще има тук  няколко Калоян  или  Борис  :wink:


За имената - искахме децата ни да са кръстени на велики български царе и в никакъв случай не искахме да се съобразяваме с роднините, иначе трябваше да родя най-малко 4 деца, за да удовлетворя всички претенции :wink:
Първият ни син е Симеон, ........ ако и третото е момче, вероятно ще е Тервел, това беше едно от колебанията ми за избор на първото.

Имаме  еднакви мнения , ама царете са ни много  :lol:!

Калоян и Тервел са  единствените  , която мъжа ми е  споменал . Аз отхвърлих второто , защото не намирам галено обръщение :(
А Симеон   ми харесва  :D
« Последна редакция: Април 07, 2011, 14:00:51 pm от nimika »


*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #851 -: Април 07, 2011, 14:42:39 pm »
Ани, леко и успешно раждане  :) Не знам защо все си мислех, че ще имате момиченце, заблудила съм се явно  :lol:

Боби, поздравления за хубавите резултати  :)

Ние още не сме спрели окончателно на име. Много уважавам свекър ми и с най-голямо удоволствие бих си кръстила детето на него, но не ми харесва името му. Казвам си, че има още време да направим избора си за име.

Ставам, че на зъболекар трябва да се ходи  :?
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #852 -: Април 07, 2011, 17:18:07 pm »
ох момичета, много съм объркана.. сега се връщам от преглед, на който очаквах да получа просветление как и кога ще се ражда, а то се оказа, че аз като незнам какво искам, док не може да ми каже категорично нищо още. Продължаваме да растем -3650гр. (пак се помайтапи с топките му  :oops: били големи и как съм очаквала мъжа да е малък  :?), но засега все още нямало пречка да родя нормално ако това искам. Пита ме човека конкретно -ти какво искаш- и аз не посмях за кажа секцио. Всъщност аз исках нормално, както знаете, но не и на голямо бебе.
Вие не сте ли чували че размера на плода се сравнява някак с размерите на таза на майката  :ask: Питах го за това но той не каза нищо за такова измерване. Каза също, че при мен размера бил граничен дали мога нормално, т.е. никаква яснота, а аз не посмях сама да настоя за вариант Б  :?
Освен това сме доста активни и то в тези последни седмици, снощи даже се стреснах това нормално ли е - с всичко крайници бутане, тресене, мятане  :? Някоя от родилите мами имала ли е такъв опит??
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #853 -: Април 07, 2011, 17:50:22 pm »
ох момичета, много съм объркана.. сега се връщам от преглед, на който очаквах да получа просветление как и кога ще се ражда, а то се оказа, че аз като незнам какво искам, док не може да ми каже категорично нищо още. Продължаваме да растем -3650гр. (пак се помайтапи с топките му  :oops: били големи и как съм очаквала мъжа да е малък  :?), но засега все още нямало пречка да родя нормално ако това искам. Пита ме човека конкретно -ти какво искаш- и аз не посмях за кажа секцио. Всъщност аз исках нормално, както знаете, но не и на голямо бебе.
Вие не сте ли чували че размера на плода се сравнява някак с размерите на таза на майката  :ask: Питах го за това но той не каза нищо за такова измерване. Каза също, че при мен размера бил граничен дали мога нормално, т.е. никаква яснота, а аз не посмях сама да настоя за вариант Б  :?
Освен това сме доста активни и то в тези последни седмици, снощи даже се стреснах това нормално ли е - с всичко крайници бутане, тресене, мятане  :? Някоя от родилите мами имала ли е такъв опит??

Ами аз съм нормално раждане на бебче 3300..И все пак си е по-малко от твоето де.НО...нали се сещаш че тези размери на бебко не са окончателни.Може и да е по-малко ..Иначе аз съм само с 3 шева и то на срамната устна.Никакви болки след това и никакво притеснение.Моето предложение е да приемете епизиотомията-лекаря решава къде да "резне"..По-добре отколкото да сте разкъсана където падне..Сами 123 не се притеснявай-ще излезе бебко по един или друг начин..Но ти все пак е трябвало да си изкажеш "страховете" на доктора си.И аз имах като втори вариант секцио поради това че в последния момент ми казаха че сина ни е на една страна..Ама за радост докито го "обърна" в правилната посока! :)
Успех на всички и леко раждане :)
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #854 -: Април 07, 2011, 20:01:31 pm »
Здравейте,момичета и аз да се разпиша малко.
Боби,поздравления за хубавите резултати!
За имената-с моя много бързо решихме мъжкото име.Той каза Симеон(на цар Симеон),аз казах да,харесва ми.Е,по случайност съвпада с първата буква на свекърва ми.Иначе и двамата сме настроени за момченце.Ако се окаже момиче,обаче-никакво име не сме избрали.
Аз да ви се пооплача малко.Моята свекърва направи прединсултно.Полежа си малко в болницата и вторник я изписаха.Същата вечер ме помоли да й измеря кръвното,че не се чувствала добре.В момента,в който й го мерех,изравни границите и колабира в ръцете ми.Не ме питайте какъв кошмар преживях,докато се свести и докато дойде линейката.Та досега на шега не ми се е пригаждало,но тогава като взе да ми се гади,да ме боли корема,та и контракции ме подхванаха.Поне предполагам,че бяха такива де-корема,или по-точн матката,взе да ми се стяга и втърдява като камък,че на моменти беше и болезнено.Но отмина де.Вчера малкчо беше малко по-кротичък,ама днес пак си е голямо шило ;)
[/url]
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #855 -: Април 07, 2011, 20:38:13 pm »
На Боби, честити добри новини. На тези дето им гледат коремите - имам чувството, че хората ги говорят тия неща от чудене какво да кажат. Мен на рецепцията ме попитаха - "дата за секцио ли имате за днес, ми къде ви е корема". Явно така смятат, че е прието - да ти коментират корема и пола. За който между другото грам не се съмнявах - така добре се беше разкрачила, че ....

Поради липсата на заслужили български царици, ако един ден имаме момиче, то ще е Мария - интернационално и красиво.

Ани как да липсват бе - Кера-Тамара :balk_71: Дъщерята на една приятелка се зарича, че ще намери тая служителка в болницата, която не е разрешила на майка ѝ да я кръсти така и ще я черпи много много. beer:: beer:: beer::
*
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #856 -: Април 07, 2011, 21:51:13 pm »
аз също мисля, че хората коментират от зле прикрита завист. и аз като кажа момиченце, такова съм си искала, накупила съм роклички, веднага се започва, абе то и на мен така ми казаха, ама виж какъв мъж родих. а за големината на корема - веднъж беше много малък, после баба ми, акушерката, ми обясни как жени идвали да раждат с такъв корем (бях в 6ти месец). сега мъжа ми от време на време казва неща дето аз много подскачам и му казвам, че трябва да чака още един месец.

колкото за размерите - първо има 16% грешка в измерването на УЗ, която била стандартна, на 3600 са си почти 400 грама, освен ако съвсем не съм си загубила ума и способността да смятам. така че, споко. а и аз много ги питах за отношението между големината на бебето и нормалното раждане. казаха ми, че не можем да сме сигурно колко ще се разшири таза. като ги гледам по видеата, хората си раждата и деца над 4 кг нормално. с което искам да кажа, че е възможно, а не че е нужно. така че наистина е въпрос какво искаш, сами, както сараапл казва, може би ако имаш възможност да говориш с лекаря си той ще може да ти помогне да решиш - да успокои страховете ти, пък и нищо не ви пречи да пробвате нормално раждане и ако нещо не върви, тогава да се направи секцио? аз все повече си мисля за раждане във вода, чета много приятни неща за това, добре е и за мен и за бебето, да се надяваме, че ще стане.
Та, сами, дано решиш скоро, то сигурно колкото повече наближава, толкова по-трудно става да решиш. стискам палци и на теб и на ултра.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #857 -: Април 07, 2011, 22:02:32 pm »
Ани, много те мисля и ми изтръпват пръстите от вълнение:)
Пожелавам ти всичко да мине леко и добре и много те прегръщаме всички:)И малки и големи ръчички:)

:):):)Мен от 5 месец ме питаха скоро ли ще раждам а аз умирах от кеф да им следя реакциите като им кажа "не бременна съм с тризнаци":):):):) Даже и приятелки забавлявах така:) А колко пъти чух горката":)))))))))
Но и преди и след раждането като сме били навънка и се разминаваме с хората не мисля, че коментарите са с цел. хората не се замислят.
сега пък им е неудобно да ме попитат инвитро ли са, макар, че 99% е ясно, че са:)затова и сама им казвам:)И оттам вече ни тръгва приказката по-леко:)

Лека бременност на всички:)
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #858 -: Април 07, 2011, 22:58:26 pm »
Елена, Сара, благодаря ви за куража  :) Работата е там, че аз разчитах на док да ми каже, а то въпроса е аз какво искам, защото няма категорични медицински индикации. Както казва Елена не е невъзможно естествено раждане (което със сигурност ще е с епиозотомия, права е Сарапл) и док точно това ми каза, гранично е, но може да пробваме, пък ако не стане, тогава минаваме на план Б. аз точно това въобще не исках- първо да се мъча, после операция, а и да незнам кога, мога и да пресроча даже  :o Но въпреки всичките ми вопли не посмях да кажа сама- хайде да уговорим секцио  :? :oops: В крайна сметка се разрахме в понеделник да отида за запис на тонове и тогава мисля вече да съм решила твърдо, ако не излиза още, но дано и док да може да ме вмести от днес за утре..
Забравих да кажа, че разкритието ми е все същото- 1,5см, но като се върнах видях кафяво зацапване, което би трябвало да е тапата. Обаче май е паднала от болезнения преглед за разкритие..

Ама стига с тези царски имена, моля ви се, проявете въображение  :wink: И защо тогава Асен, Кардам липсват  :lol:
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните №74
« Отговор #859 -: Април 08, 2011, 05:43:00 am »
Преди е имало случаи да объркат пола на момчетата като кажат, че е момиче, а то се окаже момче, понеже се е завъртяло така, че не видели пишката. Сега обаче се е наложила тенденцията, че липсата на мъжки полов орган не означава, че е момиче, а че просто не го виждат и докато не видят женските полови органи не казват, че е момиче. Тук във форума всички ходят при добри специалисти, така че предполагам, че не може да има грешки. На мен не миказаха 100% че е момиче, докаот не видяха със сигурност. Преди това викаха, че вероятно е, ама не виждат и женските части, така че не могат да гарантират.

Б.