Леле, колко много съм пропуснала! Наложи се да поработя тези дни, ейй, много е гадно
Но поне и слънце видяхме в СФ (без да искам да дразня варненки) този уикенд, та изкарах бая време навън с 5г. ми кръщелник; честно, и с поглед не мога да го проследя, толкоз е скоростен с белите - крайно плашеща гледка за бъдеща мама на момченце, особено като е придружена с иначе ангелски рус и къдраво-невинен вид
Боби, с този БХС съм убедена, че амниото ще ти донесе само още хубваи новини!
Туци, какво си взе за гърлото? Аз горещо препоръчвам Tantum Verde спрей, на мен ми беше от невероятна полза, дори в много по-малките седмици.
Честно казано, на моменти ми се иска подозрителното ми изчезване да се е дължало на обичайната причина
Но не засега - имам си всички гадории налице, с все много усиленото течение, зверски киселини (явно ще раждам директно солист на метъл банда), спане в банята и нонстоп тормоз в корема, но няма нищо, дето да ме накара да хукна към болницата... А доки в Щерев, като ме "изпращаше" към Токуда, на тръгване викна, че вече можел да си се ражда, щом дотук сме го докарали; явно обаче отсега не слуша
И аз като
Сами съм повече нетърпелива, отколкото уплашена; имам куп неща да свърша, планирам си по 3-4 на ден и още в ранния следобед батериите ми свършват, корема ме заболява и трябва да се лежи... Абе ще издеяня до 27, дори имам мерак яйца да боядисвам, и после ще видим кой кого ще слуша!
Елена, за епизиотомията: аз слушах на лекцията в Токуда моя доктор (Илиев), който, вкратце казано, я описа като "по-малкото зло"; и на мен ми звучи логично "контролираното" разкъсване да е много по-добра опция от стихийното такова. Абе на моменти се чудя в Англия как я мислят с ражданията в ХХI век; то бива страст към традициите, но това не е като да караш от обратната страна на пътя! Спокойно, ти ще вземеш най-доброто решение за тебе и бебето (това с басейна звучи като страхотно начало) и след месец ще ни разказваш как се е родила и е почнала да плува (мен ми е много мерак у нас да имаше басейн за бебета, да го пусна директно там)!