елле, според мен ще ти кажат да отидеш да те видят, и то май така ще е най-добре. стискам палци всичко да е тип-топ.
туци дано се обърне малката. ти нали нормално щеше да раждаш или аз пак нещо съм се отнесла?
днес пък ми казаха още нещо, за което да се притеснявам - като ходихме вчера в болницата акушерката каза, че бебето е с гръб към моя гръб и една приятелка взе, че ми каза, че ако е така бебето като се ражда е много болезнено и съдейки по болките вчера направо не ми се мисли. та дано се обръщат както си трябва, че да не ни мъчат.
понеже мен ме мъчат също хемороиди, вчера в един каталог гледах от тези неща, които са пълни с термичен гел - изглеждат като превръзки за еднократна употреба, но по-тънки и идеята е, че се изстудяват и слагат на хемороидите, били бест-селър. на мен ми казаха, че може да се маже с един крем, тук се казва anusol, така че вероятно има кремове, които да се ползват. не си спомням дали се правеха промивки със смрадлика или с лайка или може и двете, но ако някой знае, моля и аз да каже.
казват, че упражненията за тазовите мускули, дето трябва да ги правим и за раждането помагали при хемороиди, ама на мен ми се ще нещо с по-бърз ефект.