Здравейте,
благодаря ви за милите думи, май днес беше за последно, но беше много търчане - и тъпото е, че не е толкова около бебето, за един ден й накупих неща, които ми трябваха и това беше - а е около работата и да я оставя така, че да може без мене 4-5 месеца. ясно ми е, че нищо кой знае каакво няма да се случи, но гледам на направя така, че да има към какво да се върна след майчинството, а и бюрократщината около майчинството е голяма, пък като живея на двете места....
напълно съм съгласна за безмислието на гладенето - в англия хич и не мисля да гладя, има си сушилня, да не говорим, че ако не си пресушавате дрехите те си излизат и без гънки, ако това е, което ви притеснява. не знам обаче като се сушат вътре или на балкона, може би тогава ще трябва да се гладят, но пък вероятно по същия начин си сушите и вашите дрехи...не знам. който знае за сушенето навън да каже. сега се светнах, че не ги изплакнах втори път, да се надяваме, че са ок. някой бееше питал - аз си взех течен тео бебе, май повечето майки са съвсем доволни от него, реших, че течния е по-деликатен и за кожата, ако бъркам ме поправете.
случвало ли ви се е да ви дават съвети за бременноост и раждане таксиметрови шофьори. без майтап тези дни всички ми повтарят как тепърва ще се "подувам" и ще ми става тежко, колко трудно се гледат бебета без чужда помощ и за капак един ми каза задължително да раждам с епидурална упойка. не става въпрос за колежки и приятели, а за таксиметрови шофьори!!!!!!!!!!!
утре си летя към добрата стара англия, да се надяваме, че там ще мога да почина малко, макар да е съмнително.
лека нощ и хубава пролет на всички ни