Тини добре дошла отново, чакаме разказче (с картинка????
)
Боби дано все така добре да върви до края и да нямаш тревоги
Крис честит ти годежен пръстен
аз съм все по-отчаяна, че абсолютно няма да мога да свърша всичко, което трябва и най-важните неща ще останат да висят във въздуха, но мисля че вече изнемогвам, днес ми излезе и херпес, което е отработен знак на тялото ми, че му идва в поовече. след голямото пазаруване следва и голямото гладене, опитах седнала, ама не е много удобно, та ще видим.
днес се връщам от ФМ - като цяло всичко си е добре на беба, и тук я измери 1774 и даже каза, че върви една седмица напред в развитието си. беше се обърнала, но тя може пак да се обърне седалищно, ще я видим. има две притеснителни според мен неща - пъпната й връв беше увита веднъж около врата - не било страшно, мажела да си я развие, а и можела съм да родя нормално и при това положение, всеки 3ти бил бил раждан така. другото е размерът на главата й - в момента е 8 см, което значи, че ще стане поне 10 ако не и повече, пък съм чувала, че тазът максимално се разширявал 12, та някой знае ли нещо за тези точно мерки и теглилки?
а това за болничните хич не ми е ясно, ако си го занеса 4 месеца по-късно какво ще стане, при положение, че аз съм самоусигуряваща се и няма да съм в бг?
някой знае ли нещо за д-р Заяков от Полимед? едни хора ми го препоръчват за педиатър, други казват в никакъв случай?
удивително е това с кожата на ръцете, и при мен е така (за ставането в 6.40 не ща и да се сещам) по какъв начин е свързано с бременността?
чао ви отивам да гладя и се надявам да се радвате на слънцето