Честита Баба Марта и от нас
Ние се накичихме днес с мартенички, занесох и в детската градина бяла и червена прежда, както и подробно описание как се правят мартеници и ще снимам после какво са сътворили дечковците.
Пеше, относно говоренето - допреди половин година само аз разбирах всичко, което говори Симеон, а вие сте още много мънички за притеснение
Миналата седмица за първи път благоволи да научи стихотворение, доскоро изобщо отказваше да повтаря. Сега обаче рецитира с голям кеф "Горе на балкана"
Ако съм знаела, че ще имаме такъв успех със смешни стихчета, щях да почна много по-отдавна, пък аз настоявах "Мила моя мамо" да ми казва
Имам питане за пътуване с малко бебе. Ако всички сметки ми излязат верни, в края на май ще пътувам сама с бебе на месец и половина и със Симеон. Полетите с престоите са над 18 часа. Знам, че малко хора са пътували с толкова малко бебе и то с презокеански полет, но всяка информация и съвети ще са ми полезни. Знам, че при дългите полети се осигурява специално място за бебето дори и в пътническа класа. Пътуване в първа класа ще ни излезе доста солено, та се чудя дали си заслужава...