0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Миме, честита годишнина и весело изкарване на празника ви!
*
здравеите момичета,прегледа които беше за 01.03 се осъществи днес заради М но само ме ядосаха.и така първо ме натискаха по корема от което не разбра нищо но нали взе парите,после ме прати при друг лекар на УЗ и там платих отделно ок няма проблем парите но поне да направят нещо,док ми вика оооо няма място за притеснение яицеклетките са готови само дето има две МАЛКИ кистички мо 8мм на десния яичник,не се притесняваи отиваи да правиш бебе,казвам каде и какви болки имам и тои пак неговата няма проблем.представете си дори и рецепта не ми изписа леле кога ще доиде маи месец да се прибера в бг и там да видим какво става,маи стана дълго но ще се прасна osi_7,как може дори и рецепта не ми дадоха
*

• 1357
Akinci, ти сигурно си посетила обикновен АГ, ако беше отишла в специализирана клиника щяха да ти направят необходимите изследвания и нямаше така да те отпратят. Не знам колко време планираш да останеш в БГ като си дойдеш - изследванията и всичко това отнема доста време и ако не разполагаш с такова тук по-добре се ориентирай към клиника там където пребиваваш постоянно и която ще можеш да посещаваш по всяко време.
*
Akinci, ти сигурно си посетила обикновен АГ, ако беше отишла в специализирана клиника щяха да ти направят необходимите изследвания и нямаше така да те отпратят. Не знам колко време планираш да останеш в БГ като си дойдеш - изследванията и всичко това отнема доста време и ако не разполагаш с такова тук по-добре се ориентирай към клиника там където пребиваваш постоянно и която ще можеш да посещаваш по всяко време.
Гери тук в Белгия системета е такава че не можеш да отидеш никаде докато не те изпратиат нали затова си взех час за преглед за да ме препратят но и така не ставало така те са преценили.ще си идвам за месец немога повече маи пак нищо няма да стане като гледам какво пишеш маи надеждата ми отслабва,ужас убедих се че сития не вярва на гладния и здравия не вярва на бoлния
*

• 1357
Ето ти да разгледаш 1 клиника, дано ти бъде от полза...
http://www.healthcarebelgium.com/index.php?id=166

Това, което описваш сигурно е нещо през Здравната каса. Все едно ние тук да се надяваме, че личните ни лекари ще ни изпратят в подобни клиники и Здравната каса ще ни поеме изследванията. Само ще изгубиш ценно време. За да отидеш в клиника не ти е нужно някой да те изпраща, щом си плащаш няма да ти откажат лечение. Не ми се сърди, казвам го за твое добро!
:bighug:
*
не Гери не се сърдия просто все още не сме запознати добре с тази система и ваопще с нищо тук,много благодаря за помоща нямам думи как да ти благодаря;бади сигорна че след като мина от там парво ти ще научиш резултата,а на теб пожелавам наи пухкавото и наи хубавото бебче. :bighug:
Добро утро на всички!
Сядайте на масата

Лек ден и приятна почивка на вас- аз отивам на работа.

Добро утро,
Мария - както винаги перфектна
Аз си чакам М, да идва и да започваме пак  :bed:
Лек ден
*
Добро утро момичета .
Миме ,закуската е страхотна .Аз си вземам кафенце ,че със сутрешното ядене съм скарана.

Аkinci и аз не живея в Бг сега ,но за 20 дена успявам да си направя всико което ми е нужно ,като изследвания .Затова не се притеснявай ,в БГ поне можеш да идеш където искаш ,докато в чужбина ,е където те пратят и нямаме много избор .Единствено то е дали ще ти съвпадне цикъла докато си там .Пожелавам ти успех и не се притеснявай ще стискам палчета всичко да се нареди ,както си плануваш.
Здравейте  :D
Миме закуската е супер
Аз не съм при чакащите вече , онази с метлата се отчете подобаващо  :? , но поне ме доближава още до часа при доктора и съм по - спокойна . Успех на всички останали за този месец  :crossfingers:
хубав ден
*

• 1357
Добро утро и от мен!
Миме, закуската е страхотна както винаги! Утре е часът на истината - стискам ти палци!!!
Фовери, akinci за 1 месец ще може да пусне хормони и да направят спермограма тук, но при всички случаи ще трябва да се ориентира към клиника, която да посещават до постигането на целта. А тази цел няма да я постигнат за толкова кратко време тук. Нито пък при обикновен АГ там. При нея всеки изминал месец е загуба на ценно време. Аз от все сърце й пожелавам успех!
Лорче, горе главата! Всичко ще се нареди!

Хубав ден на всички!
Добро утро,

Миме, много хубава закуска. Стискам палци и за още по-хубавата графика.

Лори, стискам плаци за бързо достигане на желаната цел.

На всички желая много успех :)

Добър ден, момичета.
Миме, закуската е страхотна.
Желая ви лек и спокоен ден.

п.с.: Може да ме сложите при ловуващите.

Привет и от мен.
За разлика от foveri аз не съм скарана със закуската и веднага се нареждам за закуско-обяд  :D.
Лек и спокоен ден от мен и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички ви  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Здравейте и от мен!
Миме,закуската е страхотна,както винаги.Дано е останало нещо и за поспаланките ;)
Лек и спокоен ден,момичета :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
здравеите момичета,закуската е супер но маи вече не е останало нищо а и нещо нямам апетит,Благодаря ви момичета че ме подкрепяте дано господ ви дари с наи голямото щастие,да при мен е доста сложно положението но не ми дават повече отпуска така че ще се опитам някак си да позасиля нещата дано успэм за месец да направим нещо повече,Гери благодаря за клиниката която ми предложи милото в понеделник ще ходи да поразпита и да видим там какво ще кажат и кога ще може да стане.маи се позабравих малко с писането,лек ден на всички :bighug:
Хей сладури,влизам да ви пожелая късмет и много положителни тестчета :).
 Женичкааа,да не си помисли че съм те изпуснала от погледд ,ааа не не нееее дебна теее и те следяяя изкъсоо  :lol: :lol: :lol:,целувкии миличка и прегръдки,чакам с нетърпение да стане чудото ;).А тоз твоя мъж ,накрая ще дойда ще купя една Огромнааа туба Ц200 и ще ви залепяя един за друг,ааааа не може то така таз работа да стане :))).
 Лека вечер ,ииии вие си знаете,парите не са важни в този живот,така че дали заем,дали не ,дали мръвка или сух хляб на трапезата ,бебета ще се раждат и то там където ги чакат най вече а именно във вашите домове,вярвайте в това с сърцата си и забравете портфейллите,винаги се намира начин,демек...НЯМА НАЧИН ,ДА НЯМА НАЧИН....хайде наздраве  :drunk:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Милата ми Иси, зная миличка че ни наблюдаваш и за миг не съм се съмнявала, както и в другите момичета,които вече имат бебоци или по една или друга причина вече не пишат - ВСИЧКИ ВИ ПОМНЯ И ВИ ОБИЧАМ АДСКИ МНОГО!!! Исе направо ме разсмя , хайде наздраве по тоя случай  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Аз въпреки че моя мъж отново замина, така е идва си за 1 ден, аз съм щастлива, защото моето куче вече си е у дома  :D :D :D :D :D :D :D и сега му се адвам и гушкам.Иначе Миме утре чакам с нетърпение да видя в графиката ти + тестче  :wink:, стискам палци на всички, приятна петъчна вечер  :P
*
Еее, Жени, радвам се, че намерихте Лъки  :a_dog_04: :)
Аз не се обаждам много из темичката, но ви следя изкъсо :)
Другата седмица скачам и в ловуващи даже.. като така ни се объркаха плановете, поне да се възползвам и да нападам любимия  :bed:
Във вторник ще му правим спермограма пак, но тази май ще е за микробиология.. Аз все питам, разпитвам - това за какво е, онова за какво е?... много трудно да научиш каквото и да било, с ченгел им вадя думите от устата на сестри и лекари!
Като отидем във Вторник, ще поискам резултатите на  изследванията ни от тази седмица, и ще разказвам за какво са били :)
Успех на всички :) И Мимс, чакам утре твоето положително тестче!  :lol:

*
Милата ми Иси, зная миличка че ни наблюдаваш и за миг не съм се съмнявала, както и в другите момичета,които вече имат бебоци или по една или друга причина вече не пишат - ВСИЧКИ ВИ ПОМНЯ И ВИ ОБИЧАМ АДСКИ МНОГО!!! Исе направо ме разсмя , хайде наздраве по тоя случай  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Аз въпреки че моя мъж отново замина, така е идва си за 1 ден, аз съм щастлива, защото моето куче вече си е у дома  :D :D :D :D :D :D :D и сега му се адвам и гушкам.Иначе Миме утре чакам с нетърпение да видя в графиката ти + тестче  :wink:, стискам палци на всички, приятна петъчна вечер  :P
:lol:
Чакаме те, бебчо....