Лорче миличка хубаво си казала, но май този път и ти се самонавиваш, имаш време до М., а ако толкова се притесняваш направи утре сутрин един тест - минали са 10 дни от ову. и има вероятност да покаже правилен резултат, иначе графиката ти е супер, дано и резултата е такъв.Надявам се не се сърдиш нещо, изобщо не го казвам с никакви лоши чувства
Катрин добре дошла при нас и дано идваш скоро само да ни пръскаш със заразни бременни вируси
сисмонди ще ме извиняваш ама жената работила, не работила няма значение - това пак си остава обикновена лаборатория и аз съм твърдо против. Виж мила ти си свободна да я правиш където и да е, но определено резултата няма да е достоверен.Не си хаби времето с тия лаборатории. Аз още като не бях почнала да чета и в сайта и като цяло да се интересувам, ходих тук в Русе при една докторка и тя ми каза че трябва да направим спермограма, а за мен нищо, защото аз имам дете и при мен нямало как даса зле нещата.
Та какво се оказа - 3 спермограми в различни лаб - различни резултати и все от лоши по-лоши и моя мъж - рев и каза неискам да пия никакви хапове /а той вначалото пи след първата СГ и резултатите се влошаваха/ и каза край,ако стане стане. Е да ама аз не стоя мирна и най-накрая го навих и отидохме в Плевен и познай - СГ е чудесна от всякъде. Е и кажи ми сега 3 години той се притесняваше, че проблема е при него, а след СГ в Плевен аз забременях след 2 месеца, незнам и аз на кой от всичките фактори се дължи, но е без лекарства, само ми бяха правили ЦС и се поуспокоихме и двамата, че и при мен и при него всичко е ОК. Та надявам се да си ме разбрала, а решението е изцяло твоу