0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен.
Лиони, закуската е прекрасна. Сядам веднага на масата да си хапна.
Хубав неделен ден от мен момичета и доза вирусчета разбира се за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте милички.
Лъвче мерси за закуската.
Ние с мойто момче решихме да спра да меря Т.Ще идем до Варна да направим спермограма,да ме прегледат и мен и тогава вече ще го мислим.
Приятен последен почивен ден.

п.с. Бременните да не забравите за новата темичка.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Днес ми е много мързеливо и ми се иска да не свършва неделята.

Sismondi, няма да давам дата - само очакваща...  :wink:
Предпочитам да не съм затормозена от срок и точен ден...
А ти добре си рещила да не мериш БТ - малко почивка се отразява добре. Стискам ви палци за изследванията. И ти предлагам да подготвиш новата темичка, защото го правиш с голямо желание... yahoo_17

Поздрави на всички! Желая ви хубав, оптимистичен и слънчев ден!
« Последна редакция: Март 06, 2011, 12:58:43 pm от polisia »
И ти предлагам да подготвиш новата темичка, защото го правиш с голямо желание...  :bighug:

Polisia аз съм на нисък старт,но мисля, че наистина трябва да е от бременните-та дано си провлачат краката.
В краен случай съм подготвена.
*
Сисмонди, хубаво че си подготвена. Аз също имам готовност да пусна темата утре. Само се надявам да имам интернет, че в момента използвам нета на телефона на мъжа ми. От няколко часа нещо нямаме интернет вкъщи.

от мен освен вирусчета друго няма,че незнам как да пусна темичката :oops: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: за лека нощ :D
*
Момичета знам че май не е тука мястото да питам но при съмнения за бременност и настинка с температура и силни мускулни болки а и също така и червено гърло може ли да се приемат Парацетамол и Терафлу например или Фервекс....???
*
Можеш да пиеш парацетамол. За другите не съм сигурна.