Здравейте момичета, имам нужда от вашия съвет. Миналия месец получих зацапване на 21ден от цикъла, някакво кафеникаво течение, което продължи до 38 ден, когато ми дойде цикъла. Аз съм с поликистозни яйчници, след прием на Диане, кистите се изчистиха, оправиха се хормоните само временно разбира се, 2 месеца ме стимулираха с Кломифен цитрат, но без резултат, дясна тръба запушена. Сега ми е 7-ми ден от новия цикъл, вместо да ми спре пак имам слабо кафеникаво тебение и болки ниско в корема, както преди цикъл, опасявам се да не продължи това зацапване постоянно. Какво да правя, пия вит. Е, вит. А и Вит. С /от 1000/ На 3 ден направих хормони ЛХ - 6,59 /1,9-12,5/, ФСХ - 3,49 /2,5-10,2/, Естрадиол 150/46-607/. Типични резултати за поликистоза, но защо е това зацапване, опинтвам се да си го обясня, явно е хормонално, но от къде точно идва проблева. Пак ли да почна с противозачатъчни или да си искарам спокойно лято със здравословно хранене, спорт и почивка и любов, пък на есен с песен. Моля ви, споделете вашето мнение и предварително ви благодаря