0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
дългоочаквано бебе, радост и смърт
« Отговор #40 -: Юни 01, 2006, 19:33:57 pm »
Цитат на: Mary
А защо някоя клиника по стерилитет не поеме следващия им опит?

Миличка,че няма да им го поеме,няма,почти съм убедена.А и сигурно ще мине доста време преди да се замислят за друго дете.Но идеята ти не е лоша,в смисъл- с паричките ,които ще съберем да им платим следващия опит,когато и да е това.
*
« Отговор #41 -: Юни 01, 2006, 19:55:24 pm »
Еми да, когато и да решат, но все пак няма ли да се намери клиника която, ако не поеме целия опит, то поне някаква част - изследванията или нещо др. незнам.
« Отговор #42 -: Юни 01, 2006, 20:46:45 pm »
Ох, голям кошмар, наистина  :cry:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #43 -: Юни 01, 2006, 21:08:26 pm »
Нямам думи да опиша колко гняв се е събрал в душата ми. Къде е справедливоста , къде е бог. И въпроса "защо" мира не ми дава.
Едно знам , това не се преживява. Празнината винаги ще си остане вътре в теб и ще боли. Друго детенце , няма да замести първото. Никога и нищо
 няма да замести малкото съкровище.  :balk_136: :balk_145:  :balk_145:
Дано са по силни от мен, дано се научат да се справят с болката, дано. :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #44 -: Юни 01, 2006, 21:27:31 pm »
Това е най-ужасната трагедия на земята, човек да надживее детето си. Просто нямам думи ... Реве ми се  
Нека почива в мир малкото ангелче  
Не знам тази майчица как ще преживее тази трагедия. Да не дава Господ! Ужасно нещастие...
*
« Отговор #45 -: Юни 01, 2006, 22:13:31 pm »
Направо онемях като прочетох темата. Много мъчно ми стана. :cry:  :cry:  :cry:
*

Anonymous

« Отговор #46 -: Юни 01, 2006, 22:27:14 pm »
Много моля някой от модераторите да се намеси и да каже каква е процедурата по откриване на сметка в полза на това семейство............За да не остане глас в пустиня предлагам  да  го направим час по-скоро и да започнем със събирането на средства, а след известно време да им я предоставим независимо дали ще имат скорощни планове за бебе.
кукуригу
*
« Отговор #47 -: Юни 01, 2006, 22:43:05 pm »
Не знам какво да напиша. Много тъжно. Дано семейството се сдобие скоро с детенце отново.
Alexandra
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #48 -: Юни 02, 2006, 00:02:04 am »
Цитат на: Anonymous
Много моля някой от модераторите да се намеси и да каже каква е процедурата по откриване на сметка в полза на това семейство............
кукуригу

не знам какви са условията за откриване на подобна сметка, но и на мен ми хрумна подобна мисъл в главата... по някакъв начин сдружението да подкрепи финансово това нещастно семейство. не че имаме пари, но примерно, би могло да се ползва сметката на сдружението, като при внасяне на сумата се записва изрично, че е дарение в полза на едикого си.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

kareliya

• 542
« Отговор #49 -: Юни 02, 2006, 08:54:54 am »

А ако им открием отделна сметка и направим номера обществено достояние?!Нека момичетата,които са от Стара Загора потарсят семейството и им споделят нашите намерения.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #50 -: Юни 02, 2006, 08:57:13 am »
Не, на Джам идеята е по-добра.
Подкрепям я.
*

kareliya

• 542
« Отговор #51 -: Юни 02, 2006, 09:01:34 am »

Ами добре,съгласна съм.А къде да потърся номера на сметката на сдружението?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #52 -: Юни 02, 2006, 09:03:26 am »
ТУК,  но изчакай.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #53 -: Юни 02, 2006, 09:15:40 am »
мисля, че за да се откриеше специална сметка за набиране на средства в полза на някого, трябваше доста формалности, но не съм сигурна. трябва да питаме нашата счетоводителка, Дидето.
във всеки случай, може да се ползва сметката на сдружението, никой няма да злоупотреби с такова нещо. една от целите, с които е сформирано сдружението от самото начало е именно подпомагане на семейства в тежко положение за инвитро...
за номера на сметката изчакай до 5-ти юни, защото тогава номерата на всички банкови сметки в страната се сменят. тия дни ще се сложи новия номер на сайта.
можем да пуснем една тема за набирането на дарения и във форум "На кафе..." примерно?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

kareliya

• 542
« Отговор #54 -: Юни 02, 2006, 09:21:30 am »

Дори не ми е минало и през ум за някакви злоупотреби.Изключено.Искате ли когато се уредят нещата,да пуснем теми и в други форуми,бг-мама например.
*
« Отговор #55 -: Юни 02, 2006, 09:50:40 am »
Голяма трагедия  :cry:
Настръхнах, още в мига когато прочетох за нещастието :cry: А днес разбирам, че е и дългоочаквано бебе  :cry: ....... нямам думи ....  :cry:

Много сили ще трябват и на двамата родители

Идеята за сметката е добра. Подкрепям!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #56 -: Юни 02, 2006, 09:58:17 am »
Подкрепям Джам с 5 ръце!!!
Сигурно е много глупаво, но имам чувството, че това по някакъв начин си е наше бебе....
И затова ми е още по тежко... за майчицата си мисля непрекъснато...
В очакване ....
*
« Отговор #57 -: Юни 02, 2006, 10:06:19 am »
Абсолютно съм ЗА, всеки който иска да превежда по сметката на сдружението, с изричното посочване, че е за семейство еди кое си и след това по извлеченията че видим каква сума се е събрала и някой от С.З. ще се срещне с тях, за да им я предаде.
А идеята за малко помощ от страна на някоя клиника си мисля, че също е усъществима, ще видим какво може да се направи и по този въпрос :roll:
Аз лично ще преведа пари след 5.06, само някой да каже името на семейството, за да се знае и да сложим едно банерче на първа страница на сайта и календара. Това мога да помоля beast-a да го свърши, но нека само да намерим името на семейството, моля :oops:
« Отговор #58 -: Юни 02, 2006, 10:08:05 am »
И аз съм ЗА идеята на Джам...

Фани, и за мен е като наше бебе... а и моето мило го прие много навътре, беше потресен, и само ми обясняваше, как много ще трябва да внимавам и да се пазя като си направим наше....

няма да казвам какъв беше речитатива на тема скапана държава, некадърни полицаи и липса на закони, че е много нецензурно

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #59 -: Юни 02, 2006, 10:11:55 am »
Цитат на: kareliya

Ами добре,съгласна съм.А къде да потърся номера на сметката на сдружението?

ETO шаблон
 Съответно, се сменя основанието ако е различно
Това е новата сметка и се използва след 05-06-2006 г.