0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
дългоочаквано бебе, радост и смърт
« Отговор #20 -: Юни 01, 2006, 14:12:04 pm »

В такива тежки моменти казваме"Дано Господ се смили над тях".
    А къде е Господ когато това се е случило???Дали наистина Господ иска това семейство да има деца?И ако наистина иска защо им го отнема по най-жестокия начин???Много въпроси,които остават без отговор.Остава само мъката на хората.
  :cry:
« Отговор #21 -: Юни 01, 2006, 15:31:06 pm »
Покъритителна история.... Думи нямам. И този път няма да има никой виновен. Моля се само родителите да имат шанс за 2-ро детенце.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #22 -: Юни 01, 2006, 15:50:20 pm »
:cry: поклон пред паметта на детенцето.това просто е ужасно не ужасно е  твърде леко казано . кураж на родителите дано намерят сили в сърцата си да преодолеят болката. :cry:  :cry:  :cry: или поне да се научат да живеят с нея..... такова нещо не минава......Толкова ми е тъжно  :cry:
« Отговор #23 -: Юни 01, 2006, 15:52:31 pm »
Тази трагедия и най-великият драматург не би могъл да я  сътвори. Господи,помогни им в мъката!
Трудно е с думи, да изразя съчуствието си.......
*
« Отговор #24 -: Юни 01, 2006, 15:53:15 pm »
Като знам как боли когато загубиш дете още в утробата, а преставям си какво е да загубиш живо и здраво дете и то след толкова мъки и години. Направо не мога да ожаля родителите. Това е травма за цял живот.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #25 -: Юни 01, 2006, 16:07:38 pm »
Момичета, още съм потресена. Снощи видях темата, но толкова се разстроих, че не успях да напиша и ред. Толкова ми е мъчно... Помислих си как щях да загубя моето дете докато си бяхме в България. Никoй не спазва ограниченията, не се спазва това, че си на пешеходна пътека... Няма никаква законност и наказания. Тук в Германия като те видят че се задаваш с количка и спират на километър от теб. Няма значение дали си на пешеходна пътека или не. Да не говорим, че ако си с количка още повече те пазят. Защо не можем и ние така да се научим, за да няма такива случаи...

Цитат на: fanta_21
В момента рядко чета вестници или гледам ТВ,но нямам думи , самата аз ъсм жестоко потресена и съл в шик , а смятам че вината е на майката , а не само на щофьора на камиона. не пожелавам на никоя от вас сдобила се с така чакано дете такова нещо. Мир на праха на малкото същество което не успя да изживее своя 1 детски празник. Леле отивам да си поплача над учебниците...  :(  :(  :(  :cry:  :cry:

Фанта, как не те беше грях??? Как можа да кажеш, че и майката е виновна??? Ти луда ли си? За какво е виновна, за това, че е била на пешеходна пътека? За това че е искала като нормален човек, в нормална държава да разходи детето си??? За това ли? Божееее... Върни се при учебниците си и не говори повече... :evil:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #26 -: Юни 01, 2006, 16:27:59 pm »
Стига моля ви се!
Нека поне тук да не се зъбим една на друга.
Толкова е тежко, на никой не му е лесно, а да се търси вина е просто безумно.....нелепо.... и незнам....

Стига, милички, понякога такива трагедии ни карат и да беснеем от яд и безсилие, но това няма никакъв смисъл, а и не помага на никого...

Мислете си за милата майчица, дето не знае на кой свят е....пращайте и окуражителна енергия и така....
В очакване ....
« Отговор #27 -: Юни 01, 2006, 16:35:32 pm »
Цитат на: Fussii
Това е такова нещастие, че незнам как човек остава жив след като го преживее...
Дано родителите да успеят да продължат нататък...

Горките родители.. :cry:
*
« Отговор #28 -: Юни 01, 2006, 16:36:54 pm »
Нямам думи. Моите съболезнования на родителите.  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
*
« Отговор #29 -: Юни 01, 2006, 16:43:47 pm »
:balk_146:  :balk_146:  :balk_146: Голяма трагедия

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #30 -: Юни 01, 2006, 17:02:27 pm »
Малкото ангелче :balk_146:
Как е възможно да се случват такива неща???!!!

*
« Отговор #31 -: Юни 01, 2006, 17:10:07 pm »
Това просто не е честно! Незнам как ще живеят отсега нататък тези родители....Горкичкото бебенце, само на 45 дни.. :balk_146:
« Отговор #32 -: Юни 01, 2006, 17:32:10 pm »
Не съм запозната със случея, но наистина не мисля, че е уместно да се търси вина във когото и да е. Не сме ние хората да осъждаме. Можем само да ги ожалим, горките родители ...

Големи трагедии стават, направо човек да се чуди как може толкова мъка да има. Наскоро познато семейство на майка ми - мъжът, малкото детенце, майката бременна в осми месец, зет им и ако правилно си спомням - баща й - петима човека загиват на място в зверска катастрофа. Блъска ги сина на някаква мутра, засилен със скъпия си джип и тяхната кола се преобърнала извън пътя. Виновникът, разбира се, е добре. :evil:
*
« Отговор #33 -: Юни 01, 2006, 17:39:39 pm »
За тези живота хора става безмислен от тук нататък.Няма по-голяма трагедия от това да надживееш децата си. :cry:
*

Anonymous

« Отговор #34 -: Юни 01, 2006, 18:45:43 pm »
Ужасна трагедия :balk_146:  Подкрепям всяка инициатива за помощ към родителите

доколкото разбрах детето е родено ин-витро
*

Anonymous

« Отговор #35 -: Юни 01, 2006, 18:55:52 pm »
Освен за финансова помощ, за друга не се сещам :cry: , предлагам да открием сметка на името на сдружението и като се събере сума, да им я дадем . Кой колкото може. Ако това дете е родено ин-витро ще им трябват парички и за в бъдеще.......и аз не знам .........как ви се струва?
   Кукуригу съм , пак не мога да влизам с ника си
« Отговор #36 -: Юни 01, 2006, 19:01:57 pm »
:cry:  :cry:  :cry: Такава трагедия аз няма да мога да преживея...Бедните родители...
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #37 -: Юни 01, 2006, 19:17:34 pm »
Цитат на: Anonymous
Освен за финансова помощ, за друга не се сещам :cry: , предлагам да открием сметка на името на сдружението и като се събере сума, да им я дадем . Кой колкото може. Ако това дете е родено ин-витро ще им трябват парички и за в бъдеще.......и аз не знам .........как ви се струва?
   Кукуригу съм , пак не мога да влизам с ника си

И аз си мислех за това.Какво да направим за да помогнем на това семейство?!Идеята за пари не е лоша,още повече че след толкова години опити,сигурно имат нужда от финансова помощ.Незнам момичета,дайте да измислим нещо.
*
« Отговор #38 -: Юни 01, 2006, 19:20:17 pm »
А защо някоя клиника по стерилитет не поеме следващия им опит?
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #39 -: Юни 01, 2006, 19:25:50 pm »
Още сутринта прочетох темата,но незнаех какво да напиша. И сега незнам. Чух по новините онзи ден,като казаха...но незнаех,че е ин-витро бебе,не че има някакво значение,но все пак..нямам представа как се преживява такова нещо . :? Дълбоко се надявам,че ще успеят да си имат и друго бебче !  :(