0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, незная къде има такава тема (потърсих я) затова питам тук ... На 23 май имам ЦС при док Стаменов, като записвах часа ме записаха да е с упойка, ама мой пропуск е, че не попитах нищо по отн на нея Та .... помогнте с инфо, каква цена е цветната снимка ри положение, че е с упойка и каква е тази упойка?
Заради неупогена трябва да пусна ПКК, въпроса ми е дали са нужни време на кървене и подобните, заради които вземат кръв от пръста или мога да ги пропусна?
Цитат на: pop4o в Май 16, 2011, 13:51:58 pmЗаради неупогена трябва да пусна ПКК, въпроса ми е дали са нужни време на кървене и подобните, заради които вземат кръв от пръста или мога да ги пропусна?На мен време на кървене и съсирване във връзка с Неупогена не ми бяха искали, но тъй като ти предстои пункция и така или иначе ще са ти необходими, спокойно си пусни и тях и ще си готова
Цитат на: evita1717 в Май 16, 2011, 16:49:39 pmЦитат на: pop4o в Май 16, 2011, 13:51:58 pmЗаради неупогена трябва да пусна ПКК, въпроса ми е дали са нужни време на кървене и подобните, заради които вземат кръв от пръста или мога да ги пропусна?На мен време на кървене и съсирване във връзка с Неупогена не ми бяха искали, но тъй като ти предстои пункция и така или иначе ще са ти необходими, спокойно си пусни и тях и ще си готова За радост на рор40 вече пункциите са й зад гърба и се надявам да ги забрави през предстоящите 9 месеца.
А иначе не ми казаха, че трябва да съм гладна и жадна то и до 14 ч незнам как ще издържа така в такъв случай особено и без кафе ...
Утре в 15.20 съм в клиниката за преглед и ми е много притеснено какви ще са изследванията - имунобиология, генетични и т.н. Стискайте палци всичко да е добре и скоро да започна с ин витрото
здравейте и от мен, май всички имаме мужда от хубави новини, така че- момичета- казвайте, ако сте успели...аз самата още ближа раните/съвземам се след неуспешния опит-тест на 09.05/ ..на 24 ми е следващият преглед....късмет на всички и ..давайте добри новони:)
В събота най-много можете да видите точица на ултразвука, но все пак е нещо. Може да разбереш и колко са плодните сакчета, евентуално!