Аз с тревога в сърцето само ще допълня, във вашия ред на мисли, че макар и да преживях 4 хистероскопии моимата си остана! Похарчените средства, време и болка отидоха в небитието! Д-р Шефкетова продължаваше да повтаря едно и също - "трябва хистеро, не е мястото на това нещо там", като че ли без да ме чува , че нямам вече нито средства нито време. Последния път, много притеснена, дадох ясно да се резбере , че искам консултация с д-р Стаменов.
Еq той отчете , че това е ...край с хистероскопиите!!! Миомата е на мястото си , но няма да пречи на ембриона!!!
Замълчах си!
Отчетох , че грешката си е моя - трябваше да потърся доктора за мнение много по-рано! Като не съм - точка по въпроса!
Аз 2 пъти се паднах при д-р Персенска. За мен тя е рязка, не изслушва, говори високомерно, причинява болка, дори при елементарно изследване. Това си е мое мнение, вследствие на контактите ми с нея ,не ангажирам никого с него, но винаги съм отворена за изненади и промяна!
Д-р Шефкетова - мила, с лека ръка, обяснителна,но с подозрително натъртване и повтаряне за едно и също, едно и също, като че ли никакъв напредък в лечението с нея.
Д-р Стаменов - леко преглежда, обяснителен, взима важните решения!
Съвет към тези, които се чудят - когато попадате в ситуация, в която смятате , че не сте добре обгрижени, прегледани, че нещо не е както трябва - веднага и мотивирано поискайте консултация с д-р Стаменов. Не си тръгвайте с отчаяние - то си остава за ваша сметка! Ако той е в клиниката - откликва и не оставя пациентка без консултация! Поискайте я и търпеливо изчакайте, не се фръцвайте и не си тръгвайте сърдити, от това ще ви заболи само вас! Бъдете тактици, но не се превземайте и не прибягвайте до това за елементарни неща.
Толкоз от моя опит за година и нещо!