Stelxen, напълно те разбирам. Аз бях в подобна ситуация миналата година. И на мен ми се обадиха от радио "Витоша", че съм спечелила ин витро в "Св. Лазар", била съм резерва, а момичето, което били изтеглили се е отказало. Аз бях точно след абразио след една бременност, приключила в 8 г.с. Бях одобрена и от фонда, а и ми предстоеше ЗЕТ в "Малинов". След дълъг размисъл се отказах, първо защото бях одобрена и от фонда и реших, че по-добре да се възползва някое момиче, което няма възможност да бъде по фонда. И второ, защото имам доверие на д-р Стаменов и екипа на "Малинов", те знаят случая ми, при тях съм от началото на 2009 г. А и се притеснявах дали, ако направя неуспешен опит в "Св. Лазар" после ще мога да се върна в "Малинов". Не мисля, че лекарите биха се разсърдили, но аз нещо нямах вътрешното спокойствие да отида в друга клиника. Но при теб все пак става дума за инсеминация и е далеч по лека и кратка процедура, не е като да имаш стимулация за ин витро. Така че възползвай се, пък ако се притесняваш говори и с лекарите от "Малинов".