Аз съм записана за хистероскопия за събота.Дали да си правя сама изследванията?Никой не ми се е обадил от клиниката,даже незнам в колко часа да съм там.
Сигурна ли си ,че си в събота на хистеро?!? На мен многократно при обсъждане на свободни часове за хистеро са ми подчертавали, че в събота и неделя не правят!
Свери си датата с деня, да не бъркаш нещо. Пък ако са почнали и в събота, ехе, по-хубаво от това здраве му кажи!
За изследванията сте били изчерпателни, само ще добавя, че за момичетата от администрацията СПИН-а важи 6м и го признават. Аз за септемврийската хистеро правих и през януари и февруари минах с него. Хепатитите и те имат повече от 1м , но не знам колко. Останалите ПКК, биохимия и прочие имат максимум 2м - от януари ми ги зачетоха и във февруари, но от септември до януари казаха - много е, пускай пак. 24лв бяха януари. Аз не съм пускала надр. място. Моите доктори в провинцията нищо като свят не са ми изготвяли и като ги занеса в София докторите са се смели на резултатите и айде в коша, кви лаборатории имат, кви ги мъдрят, че си им вярват...не еза приказване. Предпочитам да си дам 100лв вклиниката и да ми е мирна главата. Сутринта в 8ч като отида, хем съм на гладно, си ги пускам и до започването на хистерото вс. е готово.