Въпросът на anajens и разрешението, което предлага DariD ми дават повод да попитам всички, които имат някакъв опит в клиниката да ме посъветват какво да правя. Поради невъзможност да почистят миомата ми на 3 хистероскопии се наложи 4-та. Бях записана в резервите за март, но не се състоя. След разговор без особен резултат с д-р Шефкетова и голяма молба от моя страна към секретарките бях включена в резервите за април. Твърде е вероятно да не мога да мина тогава, лично аз съм сигурна на 99%, че няма да стане. Проблема ми е в това, че по мнение на 3-мата лекари с останалото малко парченце от миомата не може да се направи успешен опит, в клиниката нямат възможност да ме поемат, при прегледи на 2 др. места миома не виждат и преценявам , че няма смисъл да се харча за хистеро на др. място. На 7.06. ми изтичат всички удължения на заповедта, което означава , че на цикъла през май трябва да стартирам иначе си губя заповедта.
Чувствам се за пореден път в адски полудяващо състояние, забравена от доктор и от Бог. Да отида да се моля на място ли, по телефона д-р Шефкетова май не ме доизслуша и ми каза, че ще удължаваме - може ли да се увеличава повече от 6месеца - не знам и нямам идея как да постъпя... Който има желание, моля, дайте ми съвет! Вчера, на всичкото отгоре, докато сме били на работа, са ни разбили дома и са ни ограбили. Загубите ми са сериозни... аман вече, няма край лошотията момичета.