0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #420 -: Март 27, 2011, 18:17:07 pm »
Благодаря за насоката,Тара. Въпросът ми беше за час как се записва в клиниката в тази ситуация, а не за самата биопсия. Извинявам се, ако не съм го задала правилно. Мога ли да си запиша час от днес за утре, както се казва, това исках да попитам.
« Отговор #421 -: Март 27, 2011, 18:31:11 pm »
Благодаря за насоката,Тара. Въпросът ми беше за час как се записва в клиниката в тази ситуация, а не за самата биопсия. Извинявам се, ако не съм го задала правилно. Мога ли да си запиша час от днес за утре, както се казва, това исках да попитам.
Щом сте уточнили с лекарят изпратил те на биопсия , че ще правиш следенето при друг доктор , а за самата биопсия ще отидеш в Малинов , значи няма да имаш проблем за записване на час за нея.Още повече , че там се целят конкретни дни и няма логика да ти откажат!
Успех!
И ще разказваш как е минало в темата за биопсиите , че и мен това ме чака още повече , че и следенето също няма да е там , а в моя град ...
*
« Отговор #422 -: Март 27, 2011, 19:57:40 pm »
trandolinka , аз може би буквално разбрах израза от днес за утре. Нали биопсия се прави 5 дни след доказана овулация. Мисля, че като установите овулация, трябва да се обадиш за биопсията.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #423 -: Март 28, 2011, 13:14:50 pm »
За настоящата седмица записват ли за старт на стимулация?
*
« Отговор #424 -: Март 28, 2011, 17:12:11 pm »
Аз днес се прибрах от моя преглед при д-р Персенска, сега иска да правим нова цветна сномка, моята била стара. Пропуснах да я питам дали трябва да правя нещо преди това- някакво лекарство или нещо друго да се взема (забравила съм как беше преди, а и моята я правих при друг лекар). Има ли някой тук скоро да е правил и дали е проблем със записване за ас за цветна снимка, все пак трябва да се направи на определен ден? Ще ви бида благодарна да споделите скорошен опит.

« Отговор #425 -: Март 28, 2011, 17:35:18 pm »
ЦС се прави до 10-ти ден от цикъла. Трябва предварително да запишеш час, че иначе става трудничко. Може да бъде с упойка и без както ти прецепиш. Водили сме доста спорове дали е необходимо упойка или не, но това е лична преценка. Аз за себе си прецених, че мога да издържа на болката и бях без упойка. Не ме боля.
Виж темата за ЦС има доста коментари и инфо.
« Отговор #426 -: Март 28, 2011, 18:13:33 pm »
Аз стартирах в Неделя /28.03.2011/. Ако има уговорка с някой от лекарите за старт, след негово потвържнеие мисля че записват.

[/url]
« Отговор #427 -: Март 29, 2011, 07:30:30 am »
И аз стартирах в неделя по къс протокол.Успех и късмет!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
« Отговор #428 -: Март 29, 2011, 08:57:18 am »
Момичета, за първи път вчера видях клиниката толкова пуста, горе на регистратурта на столчетата нямаше нИкой.... 8O
« Отговор #429 -: Март 29, 2011, 10:27:47 am »
Аз стартирах в Неделя /28.03.2011/. Ако има уговорка с някой от лекарите за старт, след негово потвържнеие мисля че записват.

А на мен не ми дадоха час за петъка - 25.03., изпуснах и този месец :(
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #430 -: Март 29, 2011, 11:36:35 am »
Момичета, някой има ли представа дали ако съм се записала в един списък за чакащи за хистерскопия и съм се обадила на доктора да ми помгне евентуално ще стане хистерото в началото на април при положение, че няма часове???Казах, че списъка е за тези за които няма свобдни часове, но са на изчакване и ако някой се откаже го вместват!!!
*
« Отговор #431 -: Март 29, 2011, 12:25:14 pm »
Момичета, някой има ли представа дали ако съм се записала в един списък за чакащи за хистерскопия и съм се обадила на доктора да ми помгне евентуално ще стане хистерото в началото на април при положение, че няма часове???Казах, че списъка е за тези за които няма свобдни часове, но са на изчакване и ако някой се откаже го вместват!!!
А доктора какво ти каза? Ако само ти е обещал устно (по телефона) или нещо подобно не се надявай!
« Отговор #432 -: Март 29, 2011, 16:28:57 pm »
Аз днес се прибрах от моя преглед при д-р Персенска, сега иска да правим нова цветна сномка, моята била стара. Пропуснах да я питам дали трябва да правя нещо преди това- някакво лекарство или нещо друго да се взема (забравила съм как беше преди, а и моята я правих при друг лекар). Има ли някой тук скоро да е правил и дали е проблем със записване за ас за цветна снимка, все пак трябва да се направи на определен ден? Ще ви бида благодарна да споделите скорошен опит.
При моята цветна снимка не ме боля, може би защото бях сложила предварително 3 свещички Профенид - една предната вечер, една сутринта в деня на снимката и 1 около половин-един час преди самата снимка. Така ми бяха казали от клиниката, знам, че д-р Стаменов го е препоръчвал и на други пациентки. Не е страшно, успех!
*

anajens

• 717
« Отговор #433 -: Март 29, 2011, 16:33:06 pm »
А доктора какво ти каза? Ако само ти е обещал устно (по телефона) или нещо подобно не се надявай!
Ами каза ми, че ще види какво може да направи, но и уговорката ми беше такава още при прегледа защото е наясно, че часове няма и сега ми каза да се обадя пак за да разбера дали ще стане този месец!
*
« Отговор #434 -: Март 29, 2011, 16:43:16 pm »
Ами каза ми, че ще види какво може да направи, но и уговорката ми беше такава още при прегледа защото е наясно, че часове няма и сега ми каза да се обадя пак за да разбера дали ще стане този месец!
Ана, аз трябваше да правя хистеро с лапаро януари, но обявиха грипна епидемия и ме отложиха, с 300 зора се записах за февруари тогава се развали хистероскопа и направих само лапаро, докторите обещаха че ще ме вкарат с предимство март месец, защото аз нямам вина за двете отлагания....ееее не стана, по добре си запиши час за май ако още има места, защото иначе ще останеш за юни...не искам да те отчайвам но........
« Отговор #435 -: Март 29, 2011, 17:14:56 pm »
Въпросът на anajens и разрешението, което предлага DariD ми дават повод да попитам всички, които имат някакъв опит в клиниката да ме посъветват какво да правя. Поради невъзможност да почистят миомата ми на 3 хистероскопии се наложи 4-та. Бях записана в резервите за март, но не се състоя. След разговор без особен резултат с д-р Шефкетова и голяма молба от моя страна към секретарките бях включена в резервите за април. Твърде е вероятно да не мога да мина тогава, лично аз съм сигурна на 99%, че няма да стане. Проблема ми е в това, че по мнение на 3-мата лекари с останалото малко парченце от миомата не може да се направи успешен опит, в клиниката нямат възможност да ме поемат, при прегледи на 2 др. места миома не виждат и преценявам , че няма смисъл да се харча за хистеро на др. място. На 7.06. ми изтичат всички удължения на заповедта, което означава , че на цикъла през май трябва да стартирам иначе си губя заповедта.
Чувствам се за пореден път в адски полудяващо състояние, забравена от доктор и от Бог. Да отида да се моля на място ли, по телефона д-р Шефкетова май не ме доизслуша и ми каза, че ще удължаваме - може ли да се увеличава повече от 6месеца - не знам и нямам идея как да постъпя... Който има желание, моля, дайте ми съвет! Вчера, на всичкото отгоре, докато сме били на работа, са ни разбили дома и са ни ограбили. Загубите ми са сериозни... аман вече, няма край лошотията момичета.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #436 -: Март 29, 2011, 19:09:18 pm »
Момичета здравейте, много моля който има информация да пише дали този месец записват часове за естествен цикъл в Надежда. В началото на февруари направихме трансфер на един много добър ембрион, но уви отрицателен резултат. Преди 2 дни звънях за час, но ми казаха че лекарите били в чужбина на конгрес  8O  и няма кой да преглежда!!!! Като ви чета, разбирам че д-р Персенска е в клиниката. Може би д-р Стаменов не е, аз държах да е при него. Както и да е. Ако някоя се е записала за ЕЦ да пише да се опитвам и аз.
*
« Отговор #437 -: Март 29, 2011, 20:08:21 pm »
New Love направо се вдигай и утре отивай в клиниката и говори с Д-р Персенска или Д-р Стаменов, като се отиде на място е друго...обясни им как стоят нещата, че си губиш опита по фонда (особено ако НЕ може да се удължи)за съжаление по този въпрос не съм компетентна никак.
Само да спомена, че когато правих лапарото имаше едно момиче, което беше удължило заповедта един път с 6 месеца и след това с 3 месеца.Каза че от клиниката са и написали писмо за фонда (епикриза), в което се обясняват медицинските причини, поради които не може да се направи опита! Това е другия вариант...не знам какво друго да кажа.
И още нещо...едно зло никога не идва само...за жалост! :( Всички вече сме обеднели и кражбите ще се увеличават още! На мен пък днес ми съобщиха, че ми намаляват заплатата "Нямала съм деца, нямала съм кредити" та....абе...
*

anajens

• 717
« Отговор #438 -: Март 29, 2011, 20:41:44 pm »
много лошо, това което пишете никак не ми харесва, утре ще се обадя и ще видя какво ще ми кажат!!! :(
« Отговор #439 -: Март 29, 2011, 21:24:15 pm »
DariD - и от други получих съвет да отида на място и да говоря с д-р Стаменов, но знам, че ги няма, че са на конгрес. От разговора с д-р Шефкетова останах с впечатление, че те с д-р Персенска не ги решават тези неща. Последна дума кой да мине на хистеро имал д-р Стаменов. От днес до 11.04. съм свободна да отида, ще прозвъня да питам дали ще бъде доктора в този интервал там, дано да ми отговорят, че съм далече и пътуването до София ми е сериозен разход също. Хич не ми се отлага, през юли навършвам 42г., това ще ми е първи опит, все ми се искаше да имам възможност поне за още един, но ако много се налага и има възможност, няма да се дърпам...с моя късмет 3-тия месец се пада август...значи ще са 2, евентуално...Ох, права си за нещастията, много си права, лошото е, че това ,което ми отнеха е служебно имущество и сега може да ми направят запор на заплатата,а тя е основният източник на средствата за лечение...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306