0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #360 -: Март 21, 2011, 11:28:53 am »
Много, много искрено ти пожелавам успех.
*
« Отговор #361 -: Март 21, 2011, 18:53:22 pm »
Цитат
rs68, как мина трансфера? Дано всичко да е наред!
Съжалявам, че закъснях с отговора си.При мен се получи варианта със слагане на "лепило" на втори ден след пункцията, а на трети ден в 13 часа беше трансфера.Върнаха ми 3 ембриона и 3 замразихме.Тъй като съм по фонда трябва да доплатя 200лв за замразяването.Мисля да направя тест на 12 ден и едва тогава да продължавам с хапчетата и инжекциите.
« Отговор #362 -: Март 21, 2011, 19:59:00 pm »
Момичета, препоръчайте ми хотел в близост до клиниката.

Относно спермограмата - да се обадя ли на някой, че искаме да правим спермограма или направо да слезем долу в лабораторията? За колко време е готов резултата?
« Отговор #363 -: Март 21, 2011, 20:04:50 pm »
Момичета, препоръчайте ми хотел в близост до клиниката.

Относно спермограмата - да се обадя ли на някой, че искаме да правим спермограма или направо да слезем долу в лабораторията? За колко време е готов резултата?

Ако си с кола този е удобен ,уютен,интернет , намалена е цената за пациенти на клиниката - аз съм много доволна.
http://www.hostel-taiti.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=44

А иначе ако е за ходене пеш има на близо един хостел , но той е с обща с другите хора баня и тоалетна,пак има интернет , но аз останах разочарована от там.
Относно спермограма - правили сме и със записан час и без.Ако отидете до обед , не вярвам да има нужда да си записала час.Резултатът мисля , че ставаше до час-два , но дано не те излъжа , защото отдавна не сме правили ...
« Последна редакция: Март 21, 2011, 20:07:37 pm от evita1717 »
*
« Отговор #364 -: Март 22, 2011, 11:30:15 am »
На нас ни бяха казали да си запишем час за спермограма. Не знам дали ще ви приемат, ако отидете без час и има записани много мъже. При това ни предложиха часове само около ранния следобед (за спермограма, без да сме в процедура).
« Отговор #365 -: Март 22, 2011, 14:16:03 pm »
Здравейте,някой знае ли кой месец клиниката не работеше-април или май?Благодаря предварително.
*
« Отговор #366 -: Март 22, 2011, 14:52:35 pm »
Август
« Отговор #367 -: Март 22, 2011, 14:57:07 pm »
Не е само август.Клиниката почива три пъти в годината,но забравих точно кога.
« Отговор #368 -: Март 22, 2011, 14:59:24 pm »

Почиват около Коледа и м.август.
*
« Отговор #369 -: Март 22, 2011, 15:02:08 pm »
През април/май ходят и на някакъв конгрес. Всяка година е по-различно време.
Сега началото на април ще ходят, но дали е същия не знам.
*
« Отговор #370 -: Март 22, 2011, 15:08:23 pm »
Но не почиват април или май
« Отговор #371 -: Март 22, 2011, 15:31:04 pm »
Но не почиват април или май

Така е
« Отговор #372 -: Март 22, 2011, 16:16:22 pm »
Момичета според вас дали ще мога да си запиша час за трети ден от цикъла за петък (25.03) или събота (26.03.)? Всеки момент ще ми дойде цикъла, а този месец вече свалих ТСХ. Трябва да отида на трети ден за преглед и започване на стимулация за инсеминация.  :? Как мислите дали ще е възможно?
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #373 -: Март 22, 2011, 16:40:36 pm »
Здравейте, момичета!Знаете ли дали лабораторията работи в събота. От Варна съм, записана съм за преглед в този ден, а най-вероятно ще се наложи да пусна отново имунологични изследвания. Също така дали се правят сутрин на гладно или е без значение по кое време на деня? Не си спомням как пусках първите имунологични.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #374 -: Март 22, 2011, 16:53:00 pm »
Момичета според вас дали ще мога да си запиша час за трети ден от цикъла за петък (25.03) или събота (26.03.)? Всеки момент ще ми дойде цикъла, а този месец вече свалих ТСХ. Трябва да отида на трети ден за преглед и започване на стимулация за инсеминация.  :? Как мислите дали ще е възможно?
Трябва да пробваш.
Здравейте, момичета!Знаете ли дали лабораторията работи в събота. От Варна съм, записана съм за преглед в този ден, а най-вероятно ще се наложи да пусна отново имунологични изследвания. Също така дали се правят сутрин на гладно или е без значение по кое време на деня? Не си спомням как пусках първите имунологични.
Работят и 2-те лаборатории. Имунологичните се правят по всяко време на деня и не е нужно да е на гладо, НО на мен са ми казвали да ги правя в чист ден.
« Отговор #375 -: Март 22, 2011, 18:01:12 pm »
Аз ще пробвам сигурно е, но понеже забравих кой кога няма да е на работа, а съм и нова в клиниката и затова се притеснявам. Нали вече правилото е, че на първи ден от цикъла можеш да си запишеш час за 3ти? Стискайте ми палци да успея с часа.  :balk_81:
« Отговор #376 -: Март 23, 2011, 00:33:03 am »
И аз цоп като потенциална пациентка, с първичен преглед за февруари догодина и документи за Фонда придвижени от тяхната клиника. Радвам се, че спрях избора си на тях, но не е  истина колко ядове брах със Силвия :x
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #377 -: Март 23, 2011, 07:57:57 am »
mira_mimi,благодаря ти:)

*
« Отговор #378 -: Март 23, 2011, 08:11:13 am »
Julia_21, честито  ти номерче. Всичко е добре, когато свършва добре  :balk_602:

Ние, след като имахме зад гърба си спермограми /правени където трябва/, лечения, трайно лоши резултати, трябваше за Фонда да приложим прясна спермограма заради сроковете. Е, правим в "Надежда" поредната лоша спермограма, след 1 месец в друга клиника 20% по  Крюгер 8O /винаги 4-5, най-много 7%, до въпросната космическа морфология/, само леко намалена подвижност 8O, абе отличник.
Добре, че имахме "история", иначе и ние щяхме да сме заблудени. Приложих още пет назад във времето, със заключенията на лекарите върху гърба и така.
« Последна редакция: Март 23, 2011, 08:15:03 am от Тара »
« Отговор #379 -: Март 23, 2011, 09:28:17 am »
Хм, Тара, ние бяхме същата работа...и в трите други спермограми показателите ни няма доста по-лоши, а в тази от Малинов-нормооспермия 8O Дори морфологията ни беше на кантар, 4% по новите критерии, за които не бях и чувала. Именно заради най-прясната и съответно добра спермограма Силвия не пожела и да чуе да ни придвижи документите, та стигнахме чак до разправии на висок тон и рев от моя страна, та чак с шоколад ме черпи от ошашавяне :o