Само едно не разбирам момичета , защо не искате във форума да се чуват всички мнения , а трябва да се нападат постоянно тези , които искрено споделят мнение или ситуации ?!?
Защо не открием картите и не ги поставим на масата, а всеки пост, който по една или друга причина засягащ клиниката НИ , бива изтриван , или създателят бива оплют веднага от ЕДНИ и същи хора?!?...Тук коментара си ще го запазя за себе си.
Кой е казал , че докторите нямат право на почивка ?Естествено , че имат , но извинението не трябва да е в претовареният график , защото извинявам се , но аз ако виждам , че клиниката се пука по шевовете няма да приемам все нови и нови пациенти ...
Още нещо нека не си затваряме очите пред това , че има пациенти и пациенти ...
Повечето клиника изнасят статистика , защо аз не намирам такава за Нашата клиника ?Или не знам къде да я търся , но факт е , че нищо не намирам по въпроса , а в това да се изнася такава информация , не мисля че има нещо лошо , нали ?
Знам, че или ще ми бъде изтрит поста или ще бъда нападната , но аз пиша истината и това не ме притеснява !
Изразих личното си мнение и моля коментари от типа на "смени клиниката","избери алтернатива" да не ми се пишат , защото идеята не е да търся нова , А да ПОЛУЧА , това което очаквам от "МОЯТА" клиника , която за да съм избрала някога в далечната 2008 год., значи така съм искала !!!