0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Последна Февруаска късметлийска темичка
« -: Февруари 21, 2011, 09:24:15 am »

ЛОВУВАЩИ

foveri  :bed:
ТITKO  :bed:
Marilena  :bed:
Ruzka1  :bed:
Krasunka  :bed:
polisia  :bed:
84mariq  :bed:
geri_8819  :bed:
Mally  :bed:
Snegina  :bed:
Isebs   :bed:
mariq_81  :bed:
sismondi  :bed:
akinci  :bed:
vitanova_1981  :bed:
mimasbg  :bed:
zyza  :bed:
Tititbar  :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ :bfp1:

Ioly  - ?  
tsvety_t - 10.02  
Жени - 20.02
Bebeshori  - 25.02  
Гальонди - ?  
Tonita80 - ?
Лора Райчева - 04.03

ВИДЯЛИ  :bfp1:    ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Надито84  :babyflips:      
Kimpo    :babyflips:
Linnette   :babyflips:  
kotaranata  :babyflips:

Дано тази темичка ни донесе най-хубавите подаръци за Денят на майката - 8 Март.Радостта и ние да станем майки.Късмет на всички във  :pleasantry:

P.S. Ако съм пропуснала някоя от вас моля за извинение и Петето ще помага за отстраняване на нередностите.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 13:21:40 pm от petqst »
*
Re: Последна Февруаска късметлийска темичка(21.02-27.02.2011
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2011, 09:32:28 am »

Благодаря за новата тема, sismondi!
Успешна седмица ви желая, момичета!

За първи път на мен се пада честта да правя закуска!  :D
Re: Последна Февруаска късметлийска темичка(21.02-27.02.2011)
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2011, 09:33:54 am »
Ейййййй поспаланки ставайте и бързо на масата, че нали знаете"който ял-ял,който спал-спал"
Лек и спокоен ден!
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 13:19:56 pm от petqst »
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Re: Последна Февруарска късметлийска темичка (21.02-27.02.2011
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2011, 09:36:06 am »
Здравейте, ловуващи, очакващи и видяли  :bfp:! Пожелавам ви новата седмица да ни донесе успехи и късмет! Пожелавам ви много любов и щастливо :bed:

sismondi, благодаря ти за темата!

Re: Последна Февруаска късметлийска темичка(21.02-27.02.2011)
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2011, 09:38:11 am »
Добро утро и от мен!
Честита ни нова темичка и да е много късметлийска,за което мерси на Sismondi.
Благодаря за закуската-присъединявам се към вас.
Лек ден на всички!
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 09:40:22 am от mariq_81 »

*
Re: Последна Февруаска късметлийска темичка
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2011, 09:53:10 am »
добро утро момичета и от мен,темичката е страхотна Сисмонди, благодаря и за закуската хапвам и отлитам да не закаснея.дано ловуващите сме за последно в списака и се преместим вав видиалите  :bfp:,лека и спорна седмица на всички
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2011, 10:12:22 am »
Добър ден момичета!
Честита ни нова темичка и така хубаво започната с надежда и поглед към денят на майката!!!
Дано всяка една от нас има шанса да чуе думите "Мамо обичамте!!!" Пожелавам го на всички от сърце!
Краси

« Отговор #7 -: Февруари 21, 2011, 10:25:41 am »
Здравейте и от мен
Сиси - много благодаря за закуската
Аз днес се събудих с жълто течение от Макмирора, но е нормално, в началото само се стресирах.
Лек ден муцунки сладки
*
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2011, 11:44:51 am »
Момичетааа  :D как сте, милички?

Аз не пиша много често, да не ви досаждам, но ви наглеждам да си знаете.

И понеже все си мечтаех да дойде момента и аз да наръся вируси- ето дойде, в тази темичка още няма такива - вземете си  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Целувки на всички и много положителни тестчета!

« Отговор #9 -: Февруари 21, 2011, 12:17:31 pm »
Здравейте милички!
Сисмонди благодаря за темичката дано се напълни с много положителни тестчета  :)
Serendipity закуската е супер,сядам на масата  :)
Лиони дано по бързо се излекувате мила  :crossfingers:
Ние сме малко болнички и се гледаме в къщи с моето детенце викам ще ни се размине с този грип но не ни прескочи.
Аз съм за списъка с очакващи предполагам вещицата ще пристигне на 25 февруари,да идва че да започваме лечение за уреаплазма да изтровим гадините и да продължаваме напред  :)
Фе миличка благодаря ти за вирусчетата вземам си с удоволствие  :a_cat_06:
Лек ден милички и ползотворна седмица  :balk_64:

Вярвам!!!!
« Отговор #10 -: Февруари 21, 2011, 12:22:04 pm »
Минавам да ви нагледам как сте и да честитя новата темичка.Дано се изпълни с много положителни тестчета.Трябва да се пълни бременната тема,че скоро много ще се опразни ;) Стискам палци на всички ловуващи и очакващи!Ето и малко вирусчета от нас :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2011, 13:11:59 pm »
Здравейте момичета  :D
Благодаря за закуската и дано новата тема да сонесе много късмет на всички ни  :wink:
благодаря за отговорите в предишната тема , искам да добавя , знам че овю са по - хубави , знам и за клиар чойс . Точно за такива го пратих , но не е намерил и затова ми е взел от тези  :? дано поне да показват вярно . Вчерашния си беше положителен , но БТ ме притеснява едно и също си е дано да не съм без Ову този месец  :(
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 13:19:45 pm от Лора Райчева »
*
Re: Последна Февруаска късметлийска темичк
« Отговор #12 -: Февруари 21, 2011, 13:30:16 pm »
Ха, добър ви ден и от нас! :wink:
Сисмонди, много е готина темичката! :wink: Дано да донесе късмет на всички и скоро да се похвалите с +++++ тестчета! :D
Serendipity, закуската е перфектна! Нищо,че вече е обяд, ще си взема от всичко  :wink:.
До сега бях по лекари - официално от днес съм болничен по майчинство :wink: и пусках най-различни изследвания :wink:
Фе, радвам се, че се появи мила! :wink:
А така ръсете вируси, че да могат всички да се преместят в по-хубавата темичка! :wink: Но и не забравяйте, че всеки пон-к се пуска темичка деее :lol:
Спорна седмица на всички!
Ето и от нас за късмет -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Отговор #13 -: Февруари 21, 2011, 14:00:35 pm »
е хайде и аз да пробвам ето от нас  малко розови        :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #14 -: Февруари 21, 2011, 14:04:18 pm »
E Пете сега кой ще ни контролира.Току виж сме го обърнали само на почерпки- за закуска, за обяд, за вечеря. :kaos7:.
Надявам се, че няма да ни забравиш!
« Отговор #15 -: Февруари 21, 2011, 14:40:37 pm »
Ех, колко много вирусчетаааа, айде дано прихванем  :P

Здравейте и от мен! Лека и спорна седмица пожелавам на всички и дано да има хубави новини !!!
Аз съм в списъка по-скоро на чакащите ... но не се надявам много, много, ще видим.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #16 -: Февруари 21, 2011, 15:07:14 pm »
Здравейте и от мен момичета. Sismondi мерси за темичката, на Serendipity за закуската  :wink:
Лора спокойно- БТ се покачва до 5 дни след О  :wink:
Уффф аз току-що говорих с джи-пито и чак се разтреперих от нерви. Трябвало да си гледа колко пари и оставали и дали ще може да ми пусне направление за ТСХ и ФТХ. Направо побеснях като ми каза "Вие знаете ли колко отпускат на лекарите и колко пари им дават" Отговорът ми беше " НЕ и не ме интересува, аз знам, че си плащам здравните осигуровки и на какво имам право, така че ви казвам какво искам и утре ще дойда да го взема" и й затворих. Утре ще има кютек в поликлиниката ви казвам. Оххх , извинявайте ако не е тук мястото да се оплача, но ми олекна.
Марийче, как се чувстваш днес?  :P
Целувам ви. До после 

*
« Отговор #17 -: Февруари 21, 2011, 15:27:38 pm »
Здравейте дами!!!
Благодаря за закуската-но аз сега се връщам от работа и цчак сега я опитах...
Много имах нужда от нещо такова...На всички пожелавам две чертички още този месец и една страхотна седмица.
Чакаме те, бебчо....
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #18 -: Февруари 21, 2011, 15:28:37 pm »
Здравейте и от мен, момичета!
Честита ни нова темичка с пожелание да се изпълни с много положителни тестчета! Аз колко съм разсеяна - търсих ви в старата тема пак :lol:.
Ние решихме все пак утре да отидем до София на прегледа при д-р Владимиров - още 1 мнение преди лапарото никак няма да ми е излишно. Пък и ще го съчетаем със среща с наши приятели, които живеят там :party:...
Стискам палци на която за каквото й трябва!
Успешна седмица на всички!
Re: Последна Февруарска късметлийска темичка
« Отговор #19 -: Февруари 21, 2011, 16:03:02 pm »
Здравейте, момичета !

Ние сутринта излязохме в 7.15ч и аз благополучно се прибрах около 14.30ч.Такова чудо не бях видала през живота си.Влизала съм 2 пъти в болница, но досега такова чудо не бях виждала.2 часа на опашка на регистратурата за номер, още около 1 час пред кабинета, после около 40-45 минути чакане за ЕКГ.Живота ми се скъси с 10 години от нерви.Идеше ми да я взривя тая болница.По 5-7 минути на човек на опашката на регистратурата, една скапанячка по 1 бутонче натискаше на клавиатурата и няколко пъти направи грешки.И заради всичко това операцията се отлага за утре.На мъжа ми му прималя от глад, та отидохме да хапне.18 часа без храна и вода, на това ни подлагат...
Нямам думи...