0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Последна Февруаска късметлийска темичка
« Отговор #40 -: Февруари 22, 2011, 15:38:59 pm »
Момичета, аз се върнах от болницата.Ходих да видя мъжа ми.Видяхме се за около час, занесох му сокове, вода, вестници, прибори и зарядното, че последните 2 неща ги забравихме на тръгване.После към 13.00ч го извикаха за операцията, тъкмо го взеха и си тръгнах.Малко дълго е продължила - около 1 час от времето като го взеха, докато го върнат.Каза ми, че го е боляло и по време на операцията.Аз още преди операцията го подучих да си иска обезболяващи и са му дали като са го върнали в стаята, после се чухме още веднъж и вече е го боляло.Ще се чуем към 17.00ч да се надявам да е добре и утре да мога да си го прибера вкъщи, че много ми липсва вече.
Дано да няма усложнения и да може да ходи нормално.
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 15:40:48 pm от Златен дъжд »

« Отговор #41 -: Февруари 22, 2011, 15:46:34 pm »
Момичета, аз се върнах от болницата.Ходих да видя мъжа ми.Видяхме се за около час, занесох му сокове, вода, вестници, прибори и зарядното, че последните 2 неща ги забравихме на тръгване.После към 13.00ч го извикаха за операцията, тъкмо го взеха и си тръгнах.Малко дълго е продължила - около 1 час от времето като го взеха, докато го върнат.Каза ми, че го е боляло и по време на операцията.Аз още преди операцията го подучих да си иска обезболяващи и са му дали като са го върнали в стаята, после се чухме още веднъж и вече е го боляло.Ще се чуем към 17.00ч да се надявам да е добре и утре да мога да си го прибера вкъщи, че много ми липсва вече.
Дано да няма усложнения и да може да ходи нормално.
кофти е наистина  :( , но ти пожелавам скоро да се прибере и всичко да бъде наред бъди силна  :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #42 -: Февруари 22, 2011, 20:14:24 pm »
Аз пак съм тук :D
Mally, не се отчайвай - аз 3 месеца подред имам доказана с Узи овулация, а графиките ми далеч не са перфектни (особено този месец - изобщо не показва да е имало такава, а док преди малко го потвърди на прегледа). Така, че...
Polisia, Рени, бързо оздравяване ви пожелавам!
Жени, беше се изгубила май напоследък :wink:
Сисмонди, графиката ти е страхотна, май намирисва на  :bfp:
Миме, нямам търпение да минат дните и да се похвалиш с резултата!
Златен дъжд, дано бързо се възстанови съпругът ти!
Прегледът мина добре - и д-р Владимиров потвърди, че лапарото е неизбежно. Дотук добре - но после има разминаване в мненията. Единият док казва инсеминация след лапарото, д-р Владимиров твърди инвитро... Съвсем се обърках, но после ще решавам :cloud: .
*
« Отговор #43 -: Февруари 22, 2011, 20:31:53 pm »
Гери, защо направо ин витро? Заради СГ или проблема с тръбите ти?
Или аз не разбрах нещо правилно.
*

• 1357
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2011, 21:02:20 pm »
Serendipity,заради тръбите ми. Спермограмата се оказа добра. Д-р Владимиров твърди, че според снимките тръбите са проходими, но по средата има или леки сраствания или е течност това и дори да ги изчистят успешно при лапарото функциите щели да бъдат нарушени. Според него при едно забременяване по естествен път или чрез инсеминация понеже оплождането се извършвало в тръбата при мен нямало да има такова ли пък ще има, но ще е извънматочна бременност :?. А при инвитро заобикаляме тази част. Д-ра ми от Тутракан пък е убеден, че ще стане с инсеминация. И аз сега се чудя и мая, тъй като сами ще финансираме евентуално инвитро и то ще имаме само за 1 опит... Другият месец след лапарото ще решавам, но сега все тази дилема ми е в главата :BangHead: .
*
« Отговор #45 -: Февруари 22, 2011, 21:20:47 pm »
Гери, не искам да обиждам лекаря ти в Тутракан, но аз бих се доверила на някой от водещите софийски клиники, като д-р Владимиров.
Премислете добре нещата, все пак става въпрос за здравето ти. Да не говорим за време, средства...
Успех, каквото и да решиш. :)

П.П. Сега видях... Той казва, че ще стане с инсеминация, но дава ли ти голям процент гаранция, че няма риск от извънматочна бременност? Разпитай за всичко и тогава решавай.
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 21:23:23 pm от Serendipity »
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #46 -: Февруари 22, 2011, 21:24:57 pm »
Здравейте  и от мен. Днес за съжаление не успях да се докопам до закуската, ама и по-добре, че 2-ри ден съм на диета, а това дето го е сервирала Мимето не влиза в менюто ми. Между другото Мимиииии, видя ли, че БТ се покачва.  :wink:
Гери, незнам какво да те посъветвам. Може би да потърсиш 3-то мнение ли?
Златен дъжд радвам се, че операцията е минала и ти пожелавам утре да си вземеш мъжлето вкъщи, и бързичко да се възстанови.
Полисче, Рени гледайте да си почивате повече и да оздравявате бързо.
Котаранкоо
Какво му се чудиш на ЧХГ-то, може пък да има основателна причина да е с такава стойност. / всъщност аз не ги знам стойностите по седмици /  :oops: ама то не ми пречи да ти пожелая близнаци  :P
Жени, какво стана мила, още ли го няма Лъки?
Гальондииии къде сииииии?

Бебешори голяма караница с тази моята личната ама ... най-накрая взех направление за ТСХ и ФТ4, после и гинеколожката ми даде направление за половите хормони, само един не се поема от касата. Няма да е утре, но вдруги ден сме в лабораторията с милото. Спомням си, че някой беше писал за това, че за Прогестерона трябва да си наспан, спокоен и някакви други неща, та сега започвам да чета в нета за да съм подготвена и да не прецакам изследванията.
Ако съм пропуснала някого моля да ме извини, да знаете всички, че ви мисля.
Лека и спокойна нощ от мен

« Отговор #47 -: Февруари 22, 2011, 21:49:06 pm »
Златен дъждспокойно не се тревожи,ще се наредят нещата.Ще се оправи твойто момче.
gergana аз също мисля,че първо трябва да пробваш с инсеминация.Защото не е сигурно,че ще е извънматочно.Ин-витрото според мен вече е тежката артилерия.Ти пробвай първо леката пък после ако се наложи тежката.
Serendipity според мен "водещите клиники4 не за доказателство за перфектност.Една от тях бяха казали на позната,че няма никакъв шанс да забременее по нормалния начин.И месец и половина преди ин-витрото тя забременя.А ходи в тази клиника повече от година.
Re: Последна Февруаска късметлийска темичк
« Отговор #48 -: Февруари 22, 2011, 22:10:27 pm »
ioly За всички си помислила, страшна си :) Ти на каква диета си?
 М/у другото преди време видях някое момиче от форума във графиката си да отбелязва точковата диета... ама :oops: признавам... не помня коя беше... та да си каже който се познае :)
Цитат на: sismondi
Една от тях бяха казали на позната,че няма никакъв шанс да забременее по нормалния начин.И месец и половина преди ин-витрото тя забременя.А ходи в тази клиника повече от година.
  8O Да не би да имаме обща позната :) съвсем същата история, но за клиника в Гърция-
gergana, аз също смятам че не името на клиниката не е решаващо. Винаги съм давала пример как СУ уж е най- добрия университет, ама уви... само името му е останало.
Златен дъжд Бързо възстановяване на мъжа ти, и скоро скоро да има резултат :)
Лора Райчева спокойно, БТ ще се покачи. Ти не я мисли много :)
Целувам ви всичките.
Аз съм ОК. Само ме гложди любопитството вече. М/у другото... някой ще сподели ли какво трябва да направя, ако в петък всичко мине добре- имам предвид как се избира лекар АГ, кое е по Касата и т.н. Идея си нямам как да постъпя. А GP-то?
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 22:12:44 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

• 1357
« Отговор #49 -: Февруари 22, 2011, 23:08:03 pm »
Serendipity, става въпрос за д-р Л.Бойчев от Тутракан, който е най-известният за Северна България ( http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41166.0 ) и на няколкото прегледа, на които бях разбрах, че става въпрос за истински специалист(за мен абсолютно равнопоставен на д-р Владимиров и останалите софийски такива). Не се подвеждай по това, че е от малък град. За прегледите чакам по 2-3 часа и има двойки от всички околни градове. Бременни момичета от други градове пътуват за да родят при него. Не става въпрос за обикновен АГ. И клиниката и апаратурата му са на много високо ниво. По принцип гледам доста песимистично на инсеминациите и затова се колебая толкова. А иначе и там започват до 2-3 месеца с инвитро процедурите и ако не ги забавят с разрешителните им моите опити със сигурност ще са при него.

Sorry, за спамчето  :oops:
 :bighug:
« Отговор #50 -: Февруари 23, 2011, 06:13:54 am »
Добро утро!
На пук на студеното време ви каня на слънчева закуска.

Йоли успех с диетата  :).Аз когато бях моя мъж много си угаждаше в хапването,но устоях и резултата си струваше(-8 кг) :oops:.
Дъждец щом операцията е минало добре всичко ще се нареди.
Гери ако можеш наистина посещавай специалист,че то и аз в нашия град ходих при голямо светило(най-добрия в града-така се слави)и чак ме е яд на себе си,че загибих повече от година с него.
Рени,Полисче стойте на топло и оздравявайте.
Шкембелинке най-на края се появи.Как вървят при теб нещата?
Бебешори, а вие лекувате ли се-какво става?
Аз от вчера съм с едни ужасни ПМС и болки в кръста.След много стискане на зъби вечерта не издържах и пих но шпа.Дано да няма някакъв проблем.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers:.
Лек и спокоен ден!
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 06:16:23 am от mariq_81 »

*
« Отговор #51 -: Февруари 23, 2011, 07:44:16 am »
Добро утро, момичета! :bighug:

Maрия, много хубава закуска, благодаря. :)

Гери, не исках да обвиня човека в некомпетентност. :) Много е важно да се чувстваш сигурна в лекаря си, така че давай смело напред.

Хубав ден на всички желая!
« Отговор #52 -: Февруари 23, 2011, 08:04:29 am »
Добро утро и от мен,
Мария - както винаги перфектна закуска
И аз съм на мнение че е важно как се чувстваш при лекаря си, да можеш да говориш с него свободно.
Иначе аз от няколко дни съм много нервна а няма причина, вчера едва на зъмръзнах, така ми тресешеи ми беше много студено, вечерта пих един тайлолхот, лягам си с кокошките и непрекъснато ми е криво и ми се плаче - дали пък не е от лекарствата- не мога да се позная.
Стига съм ви занимавала с мойте променливи настроения
Пожелавам лек ден на всички

*
« Отговор #53 -: Февруари 23, 2011, 08:31:14 am »
Добро утро и от нас щъркелчета! :wink:
Миме, закуската е просто невероятна, за което - Благодаря! :D
За но-шпа-то, не се притеснявай, изписват го на бременни, а и ти си такава до доказване на противното! :wink:
Гери, д-р Бойчев работи със д-р Стаменов, така, че си в много добри ръце! :wink:
Имай му доверие, той знае какво прави! :D
Аз също му бях пациентка, когато живях в Силистра! :wink: Просто е прекрасен човек и лекар! :wink:
Дъждец, всичко ще е ОК, ще видиш! :wink:
На всички стискаме много силно палчета! Приятен и спорен ден! :D
Аз от вчера се сдобих с нов автомобил/не чисто нов - де! :wink:/ Днес отново ще съм по сервизи да го проверяват дали всичко му е ОК, че бебо ще се вози в него :wink:
Хайде и за късмет -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Отговор #54 -: Февруари 23, 2011, 08:56:38 am »
Добро утро, момичета.
Аз първо да ви се похваля, че мъжа ми днес го изписват.Ще ходя на обяд да си го взема и така.Заболял го е гърба от лежане, като отида ще му помогна да се облече.
Миме, страхотна закуска.Стискам ти палци да е станал бебчо.
Пете, честита кола хайде да те слуша и добре да ви вози.

Аз ставам да почистя и днес стаята, да сменя завивките, да я изближа стаята, така трябва и да тръгвам да си взема съкровището.

« Отговор #55 -: Февруари 23, 2011, 09:01:27 am »
Добро утро милички!
Мими каква гледка само,прекраснааа,ах как искам да съм там  :D,благодаря ти че си се погрижила за нас  :)
Ами мила чакам си гостенката и да започваме лечението с мъжо,днес ще ходя до личната Даскалов да и каже какъв АБ да ни изпише.
Гери много добре са ти казали момичетата,важно е да имаш доверие на своя док,мисля че ако пробвате с инсеминация все пак нищо не губите,желая ти нещата да се получат по най-добрият  за теб  :crossfingers: :bighug:
Златен дъжд дано мила твоето слънце се въстанови по бързо  :crossfingers: :crossfingers:
Спомням си, че някой беше писал за това, че за Прогестерона трябва да си наспан, спокоен и някакви други неща, та сега започвам да чета в нета за да съм подготвена и да не прецакам изследванията.

Йолче този хормон е пролактина има някои неща които трябва да се спазват преди самото даване на кръв.И внимаавай много къде ще ти вземат кръв много е важно преди да те боцнат да те сложат да лежиш 20-30 мин, повечето тукашни лоборатории не го спазват това затова си го изисквай.
И чакаме новини като излезнат резултатите  :crossfingers: :bighug:
Успешен ден милички !
Целувки

ПП:Хехее Пете супер ха честит нов автомобил  :D
Със здраве да си го ползвате с бебо  :D

Вярвам!!!!
*
« Отговор #56 -: Февруари 23, 2011, 14:58:56 pm »
Здравейте сладурки, Гери чета ви миличка, но нямах много време да пиша-моето мъжле си дойде за ден и половина и пак избяга -бягам да обикалям за кучето, ядосвам се със свекито и обикновени проблеми, пък и на работа ме ядосват, ама ще им тегля по една майна на всичкиии. не съм толкова ядосана, ама ме е яд за много неща.
Гери каквото и да решиш те подкрепям, добре обмислете нещата, Йолчи чакаме резултати миличка, както Бебка е писала трябва да те сложат за полежиш 20-30мин.преди кръвната проба, за да е достоверно изследването, аз чаках 1 час наопашка и не ме сложиха да полегна и беше завишен,но моя док.каза че не е проблем при това положение.Миме стискай зъбкиии и аз като бях бременна ми изписаха нош па, така че не би следвало да ти вреди. Петенце честито ти ново возило  :D, Златен дъжд, всичко ще се нареди, ще видиш  :wink: Поли,Ренка опрвавяйте се бързичко.
Целувки на всичкиииии и стиснати палчета
*

• 1357
« Отговор #57 -: Февруари 23, 2011, 14:59:46 pm »
Здравейте, момичета!
Миме, страхотна закуска. Дано тези ПМС, които имаш да са предвестник на положително тестче!
Пете, честито за новата придобивка! Със здраве да си я караш!
Златен дъжд, вие нямахте ли час скоро при д-р Владимиров? Май твоят час беше малко след моя(или се лъжа)...
Аз се отказах отсега да си блъскам главата - ще му мисля след лапарото. Да видим първо какво ще е положението.
Сетих се нещо да ви питам ако знаете(но като гледам тук всички сте работещи и не ви се е налагало сигурно да го мислите) - тъй като съм безработна дали има смисъл да започна да си плащам осигуровки сега? Последно нали 12 месеца назад се искат за право на майчинство? Но пък ако правя процедура още на следващия цикъл след лапарото и тя е успешна(какъв съм оптимист днес, а :wink:) се събират 10 месеца...

« Отговор #58 -: Февруари 23, 2011, 16:03:01 pm »
Да, имахме.Но се чудя и аз какво да правя.Мъжа ми смята, че няма смисъл.Да видим какъв е резултата от операцията.Иначе си действаме и по естествен път.Може и да ни се случи това чудо.Вече сме си вкъщи и гледаме телевизия.Ходих да му купя вафли и сокове.Казали са му 3-4 дни да яде вафли, бисквити (предимно леки храни).Сега мисля една супичка да му направя.

« Отговор #59 -: Февруари 23, 2011, 16:38:33 pm »
Привет и от мен.Имам много работа и затова се вкл.чак сега.
Гери като цяло за да имаш право да ползваш трябва да имаш 12 месеца трудов стаж ,а от тази година за определяне на майчинство се гледат 18 месеца назад.
Спокойна вечер.
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 16:53:16 pm от sismondi »