0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Последна Февруаска късметлийска темичка
« Отговор #100 -: Февруари 25, 2011, 08:16:51 am »
Добро утро и от нас! :D
Миме, страхотна закуска! Благодаря! :D
Непременно ще се отчетем. :wink:
Serendipity, ами следващият път ще е! :wink:
Ние се приготвяме, че има още неща около колата да се свършат и след това към Пловдив! :D
Лек и спорен петъчен ден! :D
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Отговор #101 -: Февруари 25, 2011, 08:54:00 am »
Добро утро, момичета !

Миме, закуската е страхотна.И не се отчайвай, има още надежда.
Пете и Иванита, приятна среща ако се засечете.

« Отговор #102 -: Февруари 25, 2011, 09:23:30 am »
Добро утро и от мен.
Миме нареждам се да хапна  :hungry: :eating:.Кога успя да сколасаш толкова рано? :youwoman:
Аз тази сутрин термометъра :balk_138: го гледах по внимателно и Т е 37,15, а за вчера записах 37,20.Дано да се задържи така!!! :balk_602:
Момичета късмет на прегледите и да се отчететте после!
Лек и спокоен Петък!
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 09:25:01 am от sismondi »
*
« Отговор #103 -: Февруари 25, 2011, 10:19:40 am »
Добро утро момичета
Надявам се да всички да се чувствате добре в това лошо време. Аз дойдох да поработя малко и към 12 хващам колата за пловдив. Пак хубаво ,че и баща ми ще идва и той на преглед, та няма да се налага да карам аз колата ми в този снеговалеж - куца ми шофьорлъка малко в зимни условия :oops:
Вечерта като се върна живи и здрави ще пиша как е минал прегледа.
Serendipity , трябваше и ти да се запишеш днес - голяма среща щеше да се заформи  :lol:

Миме, от закуската ще си хапна и аз, нищо че хапнах вече и баничка :eat: :eating:

лек петъчен ден на всички  :kiss: :kiss:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #104 -: Февруари 25, 2011, 10:46:19 am »
Добро утро и от мен!
Миме, постарала си се както винаги със закуската :wink:. Графиката ти върви много добре, а и е толкова рано да се притесняваш! Стискам ти палци!
Пете, Иванитка, ще ви чакаме тук на отчет  :D.
Жени, пак се изгуби някъде май  :balk_159:...
Хубав ден на всички!
« Отговор #105 -: Февруари 25, 2011, 11:50:14 am »
добро утро момичета
Сисмонди успех Т ти е хубава
Мария ние сме с теб
Успех и на всички други  :crossfingers:
моята Т днес е по - ниска  :( , досега не ми се беше случвало обикновено си стои висока докато ми дойде , но както и да е няма да е и този път явно  :? , но поне часа ми при лекаря наближава все е някакво успокоение
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #106 -: Февруари 25, 2011, 12:28:58 pm »
Здравейте в това ледено време и от мен. Пете, Иванитка - ще ви чакаме с новини. Лорче и твоя спад по това време може да е показателен  :wink:
Марийче не съм спряла да стискам палчета.
Искам да питам Гальонди къде сиииииииииииииииии ????
Аз днес си взех резултатите, но незнам дали довечера ще успея да стигна при доки за коментар, ако не днес в понеделник.
Гледам ги ама като не съм доктор да ме видите как се пуля насреща им  :lol:
Засега от мен чао, аз се гмурам в дебрите на ... хаоса, който цари в моята работа  :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #107 -: Февруари 25, 2011, 12:43:31 pm »
Здравейте и от мен милички :) Нямам много време да чета напоследък но като гледам има доста обещаващи графики :) пожелавам на всички ви много късмет и дано да не ви посети гадината в следващите 9 месеца :)
Пете как са нещата при вас :) наближава срещата :)
Галенцето се губи наистина нещо :) Дано всичко е наред..Йолинка радвам се че са готови изследванията-дано и резултатите ти харесат  :wink: стискаме палци всичко да е супер :)
Лек ден от мен милички..
ПП:не мога да пръскам вируси но пък затова ви давам цялата си положителна енергия.. много успехи!!! :)
*
« Отговор #108 -: Февруари 25, 2011, 14:24:47 pm »
Привет момичета.
Хайде и ние да се отчетем от днешната ФМ. Добре сме, имаме си бузки, тежим 1,750 и сме много срамежливи. Докторката не успя да направи снимка, тъй като бебка си беше поставила ръчичката точно пред лицето. Иначе се прозя, изплези ни се и се скри много бързо.
Миме, закуската е била супер. Жалко че не успях да се възползвам от нея. Продължаваме да ти стискаме палци да ни зарадваш с хубава новина.
Йоли, дано резултатите са добри.
Всички имате много стиснати палчета и разбира се да ви наръся с доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #109 -: Февруари 25, 2011, 17:16:41 pm »
Лорче и твоя спад по това време може да е показателен  :wink:

8O но за какво , не е възможно ову да ми е сега последния тест беше отрицателен след положителния , другата вертоятност за спад е М доколкото знам , но не ми дойде днес , а и е рано  :?
« Отговор #110 -: Февруари 25, 2011, 17:22:19 pm »
Лорче и твоя спад по това време може да е показателен  :wink:
  8O но за какво , не е възможно ову да ми е сега последния тест беше отрицателен след положителния , другата вертоятност за спад е М доколкото знам , но не ми дойде днес , а и е рано  :?

Възможно е да е имплантационен, а?  osi_10
*
« Отговор #111 -: Февруари 25, 2011, 17:28:58 pm »
Лора Райчева  :lol: спокойно миличка, не се шашкай Йоли искаше точно това да каже,както Тонита предполага - имплатационен спад - това му викаме така, която най-вероятно е настъпило оплождане и след ову настъпва имплантацията, потърси повече в гугъл  :wink:
Е Гери тук съм, къде да ходя, малко нали ви писах имам проблеми на работа, а вечер учим с малката, че ще имат тържество за 3-ти март в градината и само ви прочитам. Та какво да пиша, нищо интересно и ново покрай мен - мъжа ми го няма, почти не се прибира, какво бебеправене при мен да има  :( незнам.
Стискам палци на всички, после пак може да пиша - изчезвам че ме чака работа :D
« Отговор #112 -: Февруари 25, 2011, 18:34:32 pm »
Лора Райчева  :lol: спокойно миличка, не се шашкай Йоли искаше точно това да каже,както Тонита предполага - имплатационен спад - това му викаме така, която най-вероятно е настъпило оплождане и след ову настъпва имплантацията, потърси повече в гугъл  :wink:
Е Гери тук съм, къде да ходя, малко нали ви писах имам проблеми на работа, а вечер учим с малката, че ще имат тържество за 3-ти март в градината и само ви прочитам. Та какво да пиша, нищо интересно и ново покрай мен - мъжа ми го няма, почти не се прибира, какво бебеправене при мен да има  :( незнам.
Стискам палци на всички, после пак може да пиша - изчезвам че ме чака работа :D
пак се изказх неподготвена  osi_6 :lol:ами дано момичета това искам най - много , но Божа работа  :oops:ще следя за др. симптоми благодаря ви  :bighug:
дано за последната за февруари тема да има добри новини стискам палци на всички  :crossfingers:
*
« Отговор #113 -: Февруари 25, 2011, 19:50:23 pm »
Ха, добра ви вечер! :wink:
Ние се прибрахме - всичко е ОК! :D
Растем бързо и то доста - вече сме 3.263кг. :P
Тонове и УЗ - всичко си е ОК!  :D
За съжаление не се видяхме с Иванита :(, макар, че точно преди да влезна дойдоха момиче и по-възрастен мъж, ама дали бяха те? :? И после не ги видях! :(
Но както и да е - важното е да е ОК всичко! :wink:
Стискам палчета за всички! :wink:
Приятна вечер! :D
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Отговор #114 -: Февруари 25, 2011, 20:15:43 pm »
Момичета малко ме е срам  :oops: .....ама някоя ще ми обясни ли на личната поща(да не натоварваме тук)как да избирам отделни цитати,части от изречение,че не знам как става. :balk_132: :balk_132:

Мерси Коте и Гери :balk_21:
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 20:37:12 pm от sismondi »
*
« Отговор #115 -: Февруари 25, 2011, 21:07:38 pm »
Здравейте, и аз идвам за отчета.
И при нас всичко е ок за сега. :D
Значи по дата на последна менструация трябва да съм 13 с. и 4-5 дни, но отговарям на 12 сед. Което не е нещо ново за мен - това си го знаех още от миналия месец. Вероятно заради късната О.
От миналия четвъртък сме пораснали почти с 1,5 см. -това мисля че е добре. 8) Взеха ми кръв за БХС и другата седмица най-вероятно ще излезнат рез-те. Бяхме много активни и доки сепоизмъчи май малко. Бебчо си беше качил ръчичката до лицето - май козируваше :lol:
Аааа Пете, ти знаеш ли че май се видяхме с теб. Ама пусти срам да те питам. Сега се сетих че ти имаше снимки, а ми се стори позната в клиниката. Бях ти ги разглеждала, ама мнооого отдавна. Тази с по-възрастния мъж направо си бях аз  :) с Баща ми пристигнахме по-рано.
Радвам се че всичко е наред при вас :hug2:

На останалите стискам много палчета и лек и спокоен уикенд ви пожелавам :kiss:

*
« Отговор #116 -: Февруари 25, 2011, 22:22:39 pm »
Здравейте сладуранки .
Аз малко последно време не ми остава много време да ви прочета или да пиша,но винаги ви мисля и се надявам да се сипят само положителни новини .
Стискам палчета за всички ви и се моля за всички нас .
Саринка ,благодаря ти за положителната енергия -вземам си с двете щепи .
Много ми липсвате да знаете .
Йоли ,дано всичко е наред с изследванията  :crossfingers: :crossfingers:
За всички много :crossfingers: , :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Пожелавам на всички ,спокойна събота и неделя .
*
« Отговор #117 -: Февруари 25, 2011, 23:22:03 pm »
Искам да питам Гальонди къде сиииииииииииииииии ????

Ох Йоленце, тука съм.. Болна съм като куче и направо не знам какъв е този бацил дето лепнах, удари ме само в гърлото!
М не ми идва засега, мисля си - дали няма да ми закъснее, защото съм болна? От няколко дена само гледам да се докопам до леглото и това е   :balk_137: просто не съм на себе си..
Да разкажеш като ти погледне изследванията доки  :)
НА всички момичета-кокичета, лека вечер и приятни сънища  :kiss:

« Отговор #118 -: Февруари 26, 2011, 08:01:30 am »
Добро утро,
ехааа отдавна не съм сервирала закуската
Да ви е сладко
Относно списъците за новата тема - аз не съм за никъде, защото този месец се лекувам, очаквам си М.
Спокоен почивен ден на всички
*
« Отговор #119 -: Февруари 26, 2011, 08:16:29 am »
Добро утро! При нас отново е навалял сняг. :)

Лиони, благодаря за хубава закуска!

За списъка - аз също съм за никъде, защото се лекувам.  :?