Айде да се запиша и аз...
Първо весело изкарване на всички рожденици, живи и здрави да са и много радост да ви носят! И при нас не дават да се внасят домашни торти и сладки. И нас не ни пускат на тържествата за това оставям апарата. Госпожата в детската на Ели се беше справила доста добре, имаше потделно снимка със всяко нейно приятелче пред тортата, както и със всички дечица, после бяха танцували и това го имаше запечатано
. За сметка на това снимките на Стефан от яслата изглеждаха ужасно, не бяха на фокус, децата бяха омърлушени и едва ли не пред разплакване, както и самия Стефан, но предполагам това се дължи и на възрастта на децата. А и Стефан и строен мирен - са две несравними понятия
.
Лидия, честито дипломиране - възхищавам ти се!
За обезопасяването и мен много ме е страх и не пускам на терасата без мен да се излиза. Още повече, след като бях допуснала Ели да се провре през решетките и да излезе на козирката
(ние сме на първи етаж над магазини), сега оградата е сменена с такава през която не могат да се провират, но пък никой не може да ги спре да се катерят за това очите на 8 и така...
Иначе Стефуняка сутринта се събуди с температура и си останахме с него у дома, ще видим до кога, че шефа ми хич не беше очарован от идеята ми да работя от вкъщи няколко дена, а баби не ми се викат още повече, че ще ги оставим за другата седмица при майка ми в Търново. За температурата и малко да мине 37 давам нурофен или панадол, иначе Стефан докато не мине 38.7 си е жизнен и енергичен и изобщо не му личи да е болен.