И от мен бързо оздравяване на болните!
Гери, лисе, стискам палци!
Моят малък бандит пък от известно време се е научил да светва аплиците над спалнята ни.
Те се включват чрез дръпване на едно шнурче, което явно много го привлича. И така, изправя се, подпира се на стената, дърпа шнурчето и лампата светва, след това повтаря процедурата с другата.
А Мишка пък отива след него, дръпва шнурчето и апликът изгасва. това му е изключително забавно на Дребния!
Друга любима бела му е да изпълзи в банята и да махне капачката на сифона,
след което започва да си дрънчи с нея по плочките.
Ох! Има и още, но нямам толкова време да ги описвам всичките.
Коки, честита покупка!
Спомням си и аз през пролетта през какви вълнения минах!
Бях огледала 11 апартамента общо, докато се спрем на този, който купихме. И после 2 месеца през лятото може да се каже, че ги прекарах в Практикер, мебелната фирма и други подобни магазини.
Ние сме на 4-ти етаж. Балконите ни са достатъчно добре обезопасени и не бих остъклила нито единия, нито другия. За единия имаме градинска люлка, а на другия си простирам прането.
Коки, питай във фирмите за дограма за шнипер - това е нещо като брава, която ти позволява да си затваряш и отваряш балконската врата и от външната страна.
Ние ходихме тези дни в "Неделя" да поръчаме тортата за Мишката.
Ето я
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%98%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D1%82%20%D1%81%20%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BE%20%D0%BF%D1%83%D1%85Вижте какво се чудя: я ми кажете, ако случайно седнете с 2-3-годишно дете на заведение, какво му поръчвате? При положение, че повечето тук сме противници на "натуралните" сокове? Прясно мляко? Гола вОда?