0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графиката на niksha
« -: Февруари 20, 2011, 22:24:04 pm »
Хайде и аз да си направя темичка, и тук да събирам мнения и за моята графика, че много въпросчета задавам без това (все нещо не ми е ясно). Предварително  :thankyousign: на всички момичета. Цикъла ми е на 30-32 дни , температурата е меря ректално с дигитален термометър.
И сега към поредното ми въпросче - притеснява ме това, че БТ пада рязко от 37.4 на 37.1 , а не плавно. Това нормално ли е или отново се психирам  osi_15
И също как мислите добре ли върви графиката ми за сега?

*
Re: графиката на niksha
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2011, 01:19:24 am »
Добре дошла с твоята темичка , надявам се да не се задържиш много и скоро да се похвалиш с положително тестче.И аз като теб имам доста въпроси и гледам да чета повече че да си отговоря на тях.Мисля че си е съвсем нормално да ти варира БТ и няма нищо стряскащо.
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2011, 21:22:35 pm »
Мерси много за отговора Пламъче, дано БТ се задържи висока и на двете . Стискам палци след някой друг ден да видим двете чертички  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #3 -: Февруари 27, 2011, 18:03:32 pm »
До тук бях с надеждите и за този месец. Днес лелката си ме посити ( как е мразя само  :( )

*
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2011, 18:05:11 pm »
До тук бях с надеждите и за този месец. Днес лелката си ме посити ( как е мразя само  :( )
И на двете явно днес ни е ден за разочарование , но не губи надежда и дано другият месец и за двете пък да бъде хубав.
« Отговор #5 -: Март 30, 2011, 10:32:58 am »
Момичета не мога да повярвам , но и аз видях двете чертички  :balk_46: . Боже направо не можах да повярвам на очите си - имах чувството, че ми се привижда , но те си бяха там . А този месец се бях отказала да меря БТ да ползвам ову тестове и да следя каквото и да било и чудото стана.
Пламъче мерси много за подкрепата мила  :bighug: :bighug: :bighug: .
На останалите момичета стискам силно палци и дано имат късмет да видят двете чертички в най-скоро време  :bighug: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy

« Отговор #6 -: Март 30, 2011, 10:46:18 am »
Тихичко честито миличка  :bighug: лека и спокойна бременност,и дано повлечеш крак ,  :D
*
« Отговор #7 -: Март 30, 2011, 12:32:57 pm »
Ах каква хубава новина ,много се радвам за  теб и едно тихичко честито. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #8 -: Март 30, 2011, 15:52:52 pm »
Тихичко честито миличка  :bighug: лека и спокойна бременност,и дано повлечеш крак ,  :D
  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #9 -: Март 30, 2011, 16:05:59 pm »
Честито niksha, това е прекрасна новина  :cheerleader: желая леки и безпроблемни  :cloud9:
« Отговор #10 -: Март 30, 2011, 16:43:27 pm »
Благодаря много момичета  :bighug: , но все още ми е малко притеснено, не мога така напълно да се отдам на радостта си докато не отида при доки. Все още стоя така да се каже със затаен дъх.

« Отговор #11 -: Март 30, 2011, 21:10:40 pm »
Честито,миличка,лека и безпроблемна бременност и много да се пазиш!
[/url]
*
« Отговор #12 -: Март 30, 2011, 21:14:13 pm »
Тихичко честито, мила!!! Това са чудесни новони ::)) Стискаме палци, всичко ще е наред!!! Мисли позитивно и се пази  :bighug:
*
« Отговор #13 -: Март 31, 2011, 11:04:51 am »
ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО МИЛА!!!ЖЕЛАЯТИ БЕЗПРОБЛЕМНО БРЕМЕНЕЕНЕ И НА ФИНАЛА ЕДНО СЛАДКО И ЗДРАВО БЕБЧЕ!ПОЧИВАЙ СИ ПОВЕЧЕ И СЕ ПАЗИ!!! :bighug:
« Отговор #14 -: Април 01, 2011, 15:17:36 pm »
 :balk_47: шшшшшшит тихичко честито и от мен .Ей така ми харесва ,тъкмо влезе в темата и .... чао. Много лека и безпроблемна бременност и да не забравиш да подариш на всяка една от нас по едно бебешко чорапче  :D /имам позната която така подари на няколко момичета чорапчета и те забременяха , е това е суеверие но помага на психиката/ Много се радвам за теб браво браво ... шшшшииииттт тихичко  :)
« Отговор #15 -: Април 03, 2011, 19:43:21 pm »
Ох мерси много момичета за пожеланията. Още обаче не съм ходила на доки и смятам да поизчакам за да може бебо да се види хубаво. Мислих си да отида на 8-ми ,но не отказах смятам да отида чак към 20-ти. Притеснява ме само , че от време на време имам болки ниско долу, в началото бяха доста силни, но вече не са така - леки са и за около 1-2 мин. на ден , това нормално ли е според вас?

*
« Отговор #16 -: Април 03, 2011, 23:17:59 pm »
Леле, аз къде дремах, та не видях тези хубави новини тук, в тази темичка!!!
Никша, тихичко Честито, мила!! :cheerleader: Дано изкараш една прекрасна и безпроблемна бременност, с един пухкав бебешок на финала.  :babyflips: :cloud9: :crossfingers:
От много момичета съм чувала, че болките са нормални в начална бременност..Ако станат силни и начесто обаче, бягай на лекар веднага!

« Отговор #17 -: Април 04, 2011, 14:22:20 pm »
niksha, леките болки са нормални, аз също получавах (дори сега от време на време, но не им обръщам вече толкова много внимание). Също така около цикъла (когато трябваше да ми дойде) пет дни си ме боля доста. Но според мен трябва да отидеш по-рано на лекар, не чак на 20-ти. По-скоро си отиди към 8-ми. Защото ето какво стана с мен: доки видя плоден сак, каза че към момента всичко е ок, в 5 седмица съм, НО имам кистозно жълто тяло и НИКАКЪВ секс, напрягане, вдигане на тежко, фитнес и т.н., за да не се спукало!!! Затова по-добре си отиди, дори да не се види нещо много, после пак ще отидеш, но то освен бебо се виждат и разни други неща (къде е бременността, лигавица, жълто тяло и т.н.).
Сори, малко дългичко стана. Успех, мила  :P  :crossfingers: yahoo_17
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Април 06, 2011, 08:08:50 am »
  Честито и от мен!  :D
Лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум