По какъв критерии записват за ЕЦ този месец,не можа да ми стане ясно.Обадих се да си запиша час за ЕЦ за петък ,който мина,не ме записаха ,имали нареждане на докторите.След това звънях на спешния да има кажа ако мога да си проследя фоликулите в родния ми град и евентуално да отида за пункция.Обадихам ми се на следващия ден да ми кажат че са разгледали досието ми и този месец не можело да се включа за ЕЦ.Направо ми призля.Мисля че вече са ме отписали изобщо.
Имах един ЕЦ миналата година по това време,не извадихме Я,зашото фоликула беше празен.След това в юни направихме стимулирана процедура по Фонда и тогава не извадихме нищо.Явно записват часове според всеки отделен случай.Като са ми проследили досието че до момента нищо не са извадили,какво ли си казват,може и сега да няма нищо.Но нищо не се знае,сега може и да има, а на мен не ми дадоха час.Много се ядосах!!! За мен и за много други момичета всеки месец е важен особена когато си на 40 години.
Сега за следващия четвъртък имам записан час за преглед,обаче се чудя дали да ходя изобщо.Тогава ще ми е 11 ден.Точно деня в който може ми ще се отдели Я.Много се натъжих!Явно нас на 40 години и нагоре вече са ни отписали и особено такива на които досега не са вадили Я.