Благодаря ви момичета за пожеланията! И аз много се надявам всичко да е наред до края.
Моето стана малко на майтап. Отидох на преглед юли месец и д-р Стаменов ми каза, че всичко е ок и ако искам мога да пробвам с един ЕЦ и колкото по скоро, толкова по добре.Каза също, че ЕЦ не натоварва с нищо организма и е за предпочитане да се започне с него поне в моя случай. Август те почиваха, септември аз се замотах нещо и така октомври отидох на 11 ден от цикъла . Прегледа ме д-р Персенска, фоликула беше 15 мм, Е2 - 98, на следващия 12 ден от цикъла имах само Е2 за изследване и то се беше качило на 140 и така вечерта имах прегнил и на 14 ден д-р Шевкетова ме прегледа фоликула си неше там, а след това и д-р Стаменов ми направи пункцията без упойка. и така всеки ден ми се обаждаха ембриолозите да ми казват какво се случва с ембриончето. на 25.10 ми се обадиха, че на 26.10 ще ми е трансфера и тогава аз си изпросих да ми сложат лепило /не бяха ме предвидили, но аз помолих ембриоложката да поговори със Стаменов и ако може да ми сложат/ и така. Ембриончето се беше разделило на 8 в деня на трансфера. Изписаха ми обичайните лекарства: естрофем, фолиева киселина, утрогестан, нош-па и фраксипарин.
Правих и иглотерапия в деня на трансфера и на следващия ден.
Спазвах обичайните неща, както и предния път - да не вдигам тежко, да не чистя, проскам дрехи и т.н., ядях всеки ден по 1 ананас и не съм ползвала епилатор. Според д-р Ликсов епилатора трябва да не се ползва поне до деня на теста.
Общо взето това беше. Както виждате за няколко дни минах през всичките лекари в клиниката. Сега се надявам така добре да продължават да се развиват нещата.
Успех на всички и стискам палци за много положителни тестчета в тази темичка.