Нека споделя и аз какво се случва с мен. Скоро не съм писала и чела нищоооо. Не искам да се задълбочавам и оставям каквото е писано да стане. Но темата ме вълнува , а и се надявам да съм полезна със споделеното. След много неуспешни опити включително и два по фонда ( до трети не ме допуснаха , казаха че няма смисъл) , сега съм на вълна събиране на ембриони на ЕЦ. Имам вече един замразен през месец юни, непосредствено след опита ми по фонда.Миналия месец не успях тъй като се спука преди пункцията за сведения ЛХ-15, Е2-245 , фоликул 16мм. Този месец ми казаха на 2-ри ден да взема клостилбегит 2х1 за пет дни и да ида на преглед. На 6-ти ден имах в ляво три фоликула два от които по 9мм , но изненадващо за мен и необяснимо на следващия преглед си бях само с един. Е2-254 , прог. 0.31 , ЛХ-9.45 , фоликул 17мм. На 29.10 ми беше пункцията ,за щастие имаше Я . Вчера ми се обадиха , че се е оплодила и днес тръпна в очакване как се дели и дали ще стане за замразяване. Да кажа само , че съм на 39г с изчерпан яйчников резерв . Мисля да събера поне три и да ги върна с един пресен . Това май ще е последният ми опит.На всички момичета желая късмет и успех!