Момичета, няма да се отказваме
Само, който е минал или минава по нашия път знае колко е трудно. Осиновяването също е възможност да имаме детенце. Честно казано, и на мен ми се иска да осиновим, но след като родя. Не знам защо така си мисля, че ще стане. Дори половинката се плаши от бройката
- ако родя близнаци и още едно - общо стават три
Сигурно ще ви прозвучи налудничаво, но аз си знам, че ще родя
Вчера, за кой ли път, бяхме при доктор, който ни го препоръча наш много добър познат - гинеколог -ендокринолог. Слуша, слуша. Похвали ме колко добре съм овладяла медицинската терминология
, прегледа дебелата папка и отсече - и аз не знам защо не става, вие всички изследвания сте направили и всички операции и по стимулациите вече трябваше и да си родила. Правете инвитро, то все ще се получи
. Направо ми идваше да го фрасна с папката по главата
То така е лесно да се каже на чужд гръб. Както и да - вече ми мина. И наистина никакви доктори повече и консултации. Само си губим времето и парите. Чакам си заповедта, ще се "гмурна" в борбата за час за хистеро, пък каквото стане. Ще ми бъде пети инвитро опит.
Наистина е лято и май най-добре за всички ще е да му се насладим и все пак да не губим надежда, че стават и чудеса.
Пожелавам на всички много усмихнато и слънчево лято, пълно с положителни емоции и приятни изненади